Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ούτε με την…τρίτη δεν βγαίνει ο Τσοχατζόπουλος

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε ομόφωνα την Τρίτη, κατά σειρά, αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Να υπενθυμίσουμε πως ο πρώην υπουργός έχει καταδικαστεί σε είκοσι χρόνια φυλάκιση.

Ο κύριος Τσοχατζόπουλος ζητά να βγει από τη φυλακή επικαλούμενος λόγους υγείας. Επίσης επικαλείται πως διατρέχει κίνδυνο εντός του σωφρονιστικού καταστήματος Κορυδαλλού. Ωστόσο και αυτή τη φορά οι δικαστές του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αρνήθηκαν να δεχτούν το αίτημά του.».
Άμεση ήταν η αντίδραση του Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος διερωτήθηκε: «Απορρίπτεται για τρίτη φορά; Μπράβο σας!»

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί και η πρώην λογίστρια του υπουργού, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου. Η ίδια, μένοντας πίστη στη γραμμή που έχει χαράξει από το 2012 και μέχρι σήμερα αρνήθηκε την κατηγορία του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που αντιμετωπίζει.
«Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με Τσοχατζόπουλο. Δεν μπορούσα να φανταστώ αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Άκης Τσοχατζόπουλος σήμερα.
Δε μου επέτρεπαν αυτά που γνώριζα για τον Τσοχατζόπουλο να σκεφτώ αυτά τα πράγματα ακόμα και όταν ο Ζήγρας άφηνε υπόνοιες ότι πίσω τις εταιρίες βρισκόταν ο Τσοχατζόπουλος. Έμεινα τέσσερα χρόνια στη φυλακή για αυτήν την ιστορία. Δεν έζησα πολυτελή ζωή εγώ. Ουδέποτε έλαβα χρηματικό ποσό από τον κ. Τσοχατζόπουλο και τον κ. Ζήγρα πέραν των λογιστικών υπηρεσιών που τους προσέφερα. Έντεκα υπουργούς είχα πελάτες ποτέ δε ζήτησα μία χάρη» ανάφερε μεταξύ άλλων η κυρία Λαμπροπούλου στην απολογία της.
Ο επόμενος που θα απολογηθεί θα είναι ο ξάδελφος του πρώην υπουργού, Νίκος Ζήγρας.

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 143 Η είδηση για τον θάνατο του Βαφέα παρηγορεί...