Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι λέει τώρα ο Παππάς για τις τηλεοπτικές άδειες;

Τέλος στον αριθμό 4 σε σχέση με τις τηλεοπτικές άδειες δίνει ο αρμόδιος υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για τον διαγωνισμό που προβλέπεται ότι θα διεξαχθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του επομένου έτους. Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ο αριθμός αδειών «θα προκύψει κατόπιν διαβούλευσης της κυβέρνησης με τις πολιτικές δυνάμεις και θα απαιτείται η σύμφωνη γνώμη του ΕΣΡ».

Ερωτηθείς για το αν επιμένει στις τέσσερις άδειες σημείωσε ότι ο τελικός αριθμός «μπορεί να είναι και λίγο αυξημένος».

Ο κ. Παππάς αναγνώρισε ότι ενδέχεται να ανακύψουν διαφορές απόψεων μεταξύ των κομμάτων για τον αριθμό των αδειών και να καταστεί δύσκολη η επίτευξη συναινέσων – αυτό όμως θα οφείλεται σε πολιτικές σκοπιμοτήτες από μέρους τις αντιπολίτευσης.

Χαρακτήρισε ανευθυνότητα και αστειότητες εκ μέρους της αντιπολίτευσης τις επικρίσεις ότι θα ελέγχει τις ψηφιακές επικοινωνίες των πολιτών.

Τόνισε επίσης ότι ένας από τους πρώτους στόχους του στο νέο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής είναι να θεσμοθετηθεί το μητρώο για τα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, ώστε να διανέμεται δίκαια και ορθολογικά η κρατική διαφήμιση και να προστατεύονται οι εργαζόμενοι

paraskhnio.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ