Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Black Friday: Σε ποια καταστήματα θα βρείτε εκπτώσεις έως και 80%

Ώρα για… Black Friday! Έφτασε η πολυδιαφημισμένη Μαύρη Παρασκευή στην Ελλάδα!


Σήμερα πολλά καταστήματα θα γιορτάσουν τη Μαύρη Παρασκευή με προσφορές, εκπτώσεις, αλλά και εκδηλώσεις.

Με καθυστέρηση πολλών ετών έρχεται και στη χώρα μας – Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αύριο, από κοντά έναν διαδεδομένο, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, εμπορικό θεσμό.

Την εμπειρία της αποκαλούμενης «Μαύρης Παρασκευής» ή αλλιώς Black Friday. Πρόκειται για ένα θεσμό που επιτρέπει στους καταναλωτές την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου κάθε χρονιάς -φέτος είναι η 25η Νοεμβρίου- να πραγματοποιούν αγορές προϊόντων με πολύ μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.


Ποιοι συμμετέχουν
Οι κορυφαίες αλυσίδες που συμμετέχουν φέτος στην Ελληνική Black Friday είναι τα Public (Δείτε εδώ) και τα Media markt (δείτε εδώ τις καταπληκτικές προσφορές) που ενημέρωσαν τους πελάτες τους πως θα συμμετέχουν στη Μαύρη Παρασκευή προετοιμάζοντας το κοινό για «τιμές που τα βάφουν… μαύρα».

Στις εκπτωτικές ενέργειες συμμετέχουν τα καταστήματα επίπλων «Εντός» με έκπτωση 60%.

Ακόμη συμμετέχουν τα Folli Follie, (Δείτε εδώ) ο Γερμανός και πολλά ακόμη καταστήματα, είτε πρόκειται για αλυσίδες, είτε για μεμονωμένα εμπορικά.

Σημαντικές προσφορές στην παιδική ένδυση από τα καταστήματα Raxevsky (Δείτε εδώ)  αλλά και από τα Maison Marasil (Δείτε εδώ)
Για αθλητικά είδη προσφορές 50% σε ανδρικά, γυναικεία παιδικά έχουν τα Delikaris Sport – Δείτε εδώ)  ενώ για ανδρική και γυναικεία ένδυση αξιοπρόσεκτες προσφορές θα βρείτε ΕΔΩ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ