Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 9/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 9/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Σύντομα το σκηνικό πρόκειται να αλλάξει, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα που είχαν ξεχαστεί από καιρό. Αυτό θα σου δημιουργήσει προσωρινά μια αναστάτωση, αλλά σύντομα οι ισορροπίες στην καθημερινότητά σου θα επανέλθουν και όλα θα τακτοποιηθούν με επιτυχία. Δείξε καλή πρόθεση και σκέψου θετικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, ώστε να περνάτε ακόμη καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, μην κάνεις αυτή την περίοδο μόνο προγραμματισμούς – χρειάζεται και πράξη. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά να ισορροπούν, αν κι εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά.
ΤΑΥΡΟΣ

Το άτομο που σε φόβισε πρόσφατα, αγαπητέ Ταύρε, με τις κινδυνολογίες του καραδοκεί να υποσκελίσει την παρουσία σου και να προχωρήσει εις βάρος σου. Μην του κάνεις τη χάρη με την απραξία σου, αφήνοντάς του το έδαφος να περάσει μπροστά σου. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και διατήρησε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για τα επαγγελματικά σου, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος είναι πολύ θετική και ό,τι κάνεις θα έχει μεγάλη επιτυχία. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα στασιμότητας, οι καταστάσεις θα γίνουν επιτέλους αφορμή για μια εξέλιξη και μάλιστα θετική, για το ζώδιό σου. Δείξε καλή πρόθεση απέναντι σε φίλους και συνεργάτες και εξέτασε κάθε λεπτομέρεια, καθώς εκεί θα διαπιστώσεις τον σωστό τρόπο για να μπορέσεις να προχωρήσεις όπως ακριβώς απαιτούν οι καταστάσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις στο ταίρι σου τις προτάσεις σου – θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα που έχεις στο μυαλό σου, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν, αλλά συνεχίζεις να κάνεις έξοδα. Θα πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, αγαπητέ Καρκίνε, και αυτή τη φορά με ακόμα δυσκολότερους όρους. Μην αφήσεις κανέναν να σε αδικήσει. Στηρίξου στις δυνάμεις σου και με αυστηρότητα βάλε τους δικούς σου όρους για καλύτερες προοπτικές, που θα οδηγήσουν σε ολοκλήρωση τις προσωπικές σου υποθέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να διαφυλάξεις τη σχέση σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις πολύ καλή συνεργασία και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες στα οικονομικά σου. Καλό θα είναι, πριν πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, να σκεφτείς τις εκκρεμότητες που έχεις.
ΛΕΩΝ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποιο πολύ σημαντικό μήνυμα που πρόκειται να λάβεις πολύ σύντομα, μέσα από το οποίο θα αντιληφθείς πάρα πολλά λάθη του παρελθόντος. Φρόντισε να μην προχωρήσεις πέρα από τις δυνάμεις σου – αντιθέτως, δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μίλα σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στη σχέση σας. Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές προτάσεις που θα δεχτείς θα πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως ακούγονται. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και πηγαίνουν καλύτερα, αλλά απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές αυτή την περίοδο, γιατί θα έχεις προβλήματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανόν, αγαπητέ Παρθένε, η πρόσφατη τυχαία συνάντησή σου με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, να έφερε στην επιφάνεια καταστάσεις που ήθελες να κρατήσεις θαμμένες μέσα σου. Δείξε ψυχραιμία και προετοίμασε τον εαυτό σου για μια επόμενη συνάντηση που θα ολοκληρώσει τη διαδικασία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, μπορείς να περάσεις υπέροχα στα αισθηματικά σου, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές αλλαγές προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Να ξέρεις πως ό,τι γίνει θα είναι πολύ θετικό και με καλές συνθήκες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν, αλλά θα καταφέρεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Θέματα γραφειοκρατίας και ακίνητης περιουσίας δεν σε ευνοούν.
ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην αφήνεις περιθώρια σε φίλους να εμπλέκονται σε προσωπικά σου ζητήματα. Η αγάπη και η αφοσίωση χρειάζονται όρια για να λειτουργήσουν. Εξήγησέ το αυτό με ηρεμία, όσο είναι ακόμα καιρός και προλαβαίνεις να γλιτώσεις κάθε ενδεχόμενο παρεξηγήσεων στο μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς, ειδάλλως θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να μην φανούν από την αρχή τα θετικά των αλλαγών που θα συμβούν στα επαγγελματικά σου, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση εσόδων ή τακτοποίηση θεμάτων ευνοούνται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η οικογένειά σου είναι σε αναστάτωση, αγαπητέ Σκορπιέ, αναφορικά με κάποιο τεράστιο ζήτημα που απαιτεί άμεση επίλυση. Μην βιαστείς να δρομολογήσεις τίποτα αν δεν συμφωνήσουν οι υπόλοιποι, γιατί είναι αδύνατον να επωμιστείς τέτοιο πρόβλημα σε βάθος χρόνου, χωρίς βοήθεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δεν σου έχει πει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Για άλλη μια φορά οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές κι εσύ θα πνίγεσαι απ’ το άγχος. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες καταστάσεις θα σε κάνουν, αγαπητέ Τοξότη, να ξεχάσεις όσα πέρασες και σύντομα θα βρεις τη χαμένη σου γαλήνη και εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Μην βιαστείς να ενθουσιαστείς, αλλά περίμενε υπομονετικά να σου αποκαλύψει ο χρόνος τις θετικές πτυχές που θα ξετυλίγονται μπροστά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, καθώς με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως να είχαν γίνει στον αισθηματικό τομέα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είναι βέβαιο ότι αυτή η περίοδος θα φέρει αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες ή να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το επαγγελματικό σου μέλλον. Τα οικονομικά σου είναι σταθερά, αλλά αν κινηθείς με έξυπνους τρόπους και ανοιχτείς και σε άλλες πηγές, τα έσοδά σου θα αυξηθούν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο χρόνος που πέρασε σου έδωσε στεναχώριες αλλά και τη βαθύτερη κατανόηση των καταστάσεων. Τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις που θα σε οδηγήσουν με σταθερότητα στο σημείο που επιθυμείς. Οι διακυμάνσεις έλαβαν οριστικό τέλος. Η πρόοδος και η επιτυχία πλησιάζουν για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν επαγγελματικές ευκαιρίες και θα δεχτείς προτάσεις που θα πρέπει να δεις με μεγάλη σοβαρότητα, γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις, αν και πάλι κάτι θα γίνει και τα έξοδα θα πολλαπλασιαστούν. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε μία νέα γνωριμία που πρόκειται να σε ενθουσιάσει, αλλά και να σου δημιουργήσει τεράστια ανησυχία για την εξέλιξή της. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να αποκαλύψει τα πράγματα. Εδώ και τώρα μπορείς να αναγνωρίσεις χωρίς καμία βοήθεια την πραγματικότητα. Είναι ζήτημα χρόνου, λοιπόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Περιόρισε λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και φρόντισε να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στα επαγγελματικά σου, χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν. Μην πάρεις κανένα οικονομικό ρίσκο σήμερα. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να προσέχεις.
ΙΧΘΥΣ

Τα άστρα στηρίζουν τα όνειρά σου, αγαπητέ Ιχθύ, με πολλές ευκαιρίες δράσης σε επίπεδα καθοριστικής σημασίας. Απόλαυσε την ευκολία, αλλά αξιοποίησε παράλληλα τις δυνατότητες που δεν θα έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια. Κάποιο άτομο κύρους θα σου συμπαρασταθεί με εποικοδομητικό τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες παραπάνω υποχρεώσεις. Προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Στον οικονομικό τομέα θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Θα τα καλύψεις, αλλά απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπες αγορές ή έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 97 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 97 Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη, γεγονός που τον...