Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 7/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 7/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Οι πλανήτες στηρίζουν τις επιδιώξεις σου, αγαπητέ Κριέ, προσφέροντας ευκαιρίες για την αξιοποίηση όλων των απαιτούμενων ικανοτήτων που διαθέτεις. Η δημιουργικότητά σου ενισχύεται με δραστικό τρόπο και τα αποτελέσματα θα εντυπωσιάσουν τους πάντες. Συγκεντρώσου στο αποτέλεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου μπορεί αυτή τη στιγμή να μην σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή αισθηματικά, ώστε να καταφέρεις να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Για τα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδος που τα έσοδά σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι δυνατότητές σου είναι πολλές, αγαπητέ Ταύρε, αλλά ταυτόχρονα ο φόβος σε ακολουθεί, δυσκολεύοντας κάθε μορφή δράσης. Μην υπονομεύεις υποσυνείδητα τα θέλω σου μπλοκάροντας τις εξελίξεις στη ζωή σου. Τα πράγματα θα βελτιωθούν αρκεί να πράξεις ό,τι είναι απαραίτητο για την ολοκλήρωση των υποθέσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δεν θα σου έρθουν όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η καλοσύνη και η ευγένειά σου επαινούνται και κερδίζεις συμμάχους. Αξιοποίησε την πλανητική αυτή εύνοια στο ζώδιό σου, σε κοινωνικό επίπεδο, για να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος τα οποία συνεχίζουν να σε ταλαιπωρούν κλείνοντάς σου τον δρόμο. Η βοήθεια που θα δεχτείς θα είναι καθοριστική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προσπάθησε να δώσεις πιο πολύ συναίσθημα στο ταίρι σου, ώστε να νιώσει καλύτερα μαζί σου. Αν δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ψάχνεις,

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις να κάνεις καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και συνεργασίες που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε πάντα κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις θα εξελιχθούν με ραγδαίο τρόπο για το ζώδιό σου. Εναρμονίσου το συντομότερο με το περιβάλλον και φρόντισε να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με έξυπνο τρόπο, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις που διαρκώς θα αυξάνονται. Μην αποσυντονιστείς από άσκοπες προκλήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να αποφύγεις συζητήσεις που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΛΕΩΝ

Γενικά
Η πιθανότητα ενός ταξιδιού ξεπροβάλλει στον ορίζοντα, για το ζώδιό σου. Μην βιαστείς να αρνηθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της μετακίνησης υπέροχες συμπτώσεις θα ανανεώσουν τη διάθεσή σου και θα κερδίσεις πολλά περισσότερα από όσα φανταζόσουν αρχικά. Μην δείξεις αρνητική διάθεση – αντιθέτως, χαλάρωσε και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις κάποια προβλήματα σήμερα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου προβλέπονται καλές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να ισορροπήσεις την κατάσταση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς για το ζώδιό σου, γεγονός που σε έχει ταλαιπωρήσει πολύ. Μην απογοητεύεσαι και συγκεντρώσου περισσότερο στους στόχους σου, ώστε να μπορέσεις να τους οδηγήσεις σε ολοκλήρωση όσο το δυνατόν συντομότερα. Μην αφήσεις περιθώρια για λανθασμένες εκτιμήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, τώρα με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να λύσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σε βγάλουν εκτός προγράμματος.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι δυσκολίες του παρελθόντος σε έχουν βυθίσει σε μελαγχολία και αδυνατείς να ξεφύγεις. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς ακόμα για το ζώδιό σου, αλλά θα χρειαστεί να δείξεις εμπιστοσύνη σε άτομα και επιλογές που έχεις ήδη κάνει για να προχωρήσεις δυναμικά. Προσπάθησε να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά ισορροπημένα και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις ώστε να κάνεις το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν άμεσα. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, καθώς ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε νέες γνωριμίες που θα οδηγήσουν σε συζητήσεις, πολύ σύντομα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και απόφυγε να πιεστείς από άλλους, ώστε να μην αλλάξεις γνώμη σύντομα. Εξέτασε κάθε παράμετρο πριν αποφασίσεις για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την καριέρα σου σε σημείο από όπου θα μπορέσεις πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε σήμερα να κάνεις οικονομικά ‘ανοίγματα’ ή να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξω.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο για το ζώδιό σου τον τελευταίο καιρό, παρ’ όλα αυτά οι απαιτήσεις διαρκώς μεγαλώνουν με αποτέλεσμα να δυσκολεύεσαι να καλύψεις όλες τις ανάγκες. Εξήγησε στην οικογένειά σου πως είναι απαραίτητο να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του το συντομότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να διώξεις κάποιες κυριαρχικές τάσεις που ίσως έχεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη να σε ευνοεί αισθηματικά, σε περιμένουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα προβλέπεται αρκετό άγχος και κούραση. Θα μπορέσεις όμως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται και θα μπορέσεις να αυξήσεις και τα έσοδά σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το ερχόμενο χρονικό διάστημα τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν κατεύθυνση, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, και προσωρινά θα βγεις έξω από τα νερά σου. Προσπάθησε να μην υπερβάλεις και να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Αργότερα θα μπορέσεις να πετύχεις περισσότερα, χωρίς να πιέσεις κανέναν και τίποτα. Χαλάρωσε, λοιπόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις τα αισθήματά σου, γιατί δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι αλλά πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλούς επαγγελματικούς σου στόχους τώρα θα τους δεις να αρχίζουν να υλοποιούνται. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις όλες τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν μέχρι τώρα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο δρόμος της επιτυχίας δεν είναι δεδομένος για κανέναν, αγαπητέ Υδροχόε, και είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις όλα όσα επιθυμείς χωρίς θυσίες. Μην χάσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και όλα μπορούν να πάνε καλά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα χρειαστείς βοήθεια – ζήτα την λοιπόν και θα την έχεις. Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα της σχέσης σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά. Κάποιες καθυστερήσεις που θα συμβούν δεν πρέπει να σε πτοήσουν, καθώς θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν έχουν φτάσει ακόμη σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις κάνει όμως είναι σίγουρο ότι θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε μία ξαφνική πρόταση που πιθανότατα θα δεχτείς, με τεράστιες δυνατότητες. Μην βιαστείς να την απορρίψεις αλλά ούτε και να ενθουσιαστείς. Εξέτασέ την προσεκτικά και οι λεπτομέρειες θα σε οδηγήσουν στη σωστή απόφαση. Η διαίσθησή σου είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά μαζί. Μην διστάσεις, γιατί οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές. Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις ότι διανύεις μια περίοδο που η Αφροδίτη σε ευνοεί αισθηματικά, ώστε να σου έρθουν τα καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πολλές δυνατότητες για να καταφέρεις αυτά που θέλεις, επαγγελματικά. Φρόντισε σήμερα να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ