Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΜΠΡΟΥΣΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 628-629-630-631-632

Τα νέα επεισόδια του ΜΠΡΟΥΣΚΟ
Επεισόδια 628-629-630-631-632

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 628 ΕΔΩ 629 ΕΔΩ 630 ΕΔΩ
631 ΕΔΩ 632 ΕΔΩ

Επεισόδια 628

Προκειμένου να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα των τοκογλύφων, ο Ανδρέας συμμαχεί με τον Σήφη, δίχως όμως να του αποκαλύψει ακόμα την εμπλοκή του Αλκιβιάδη. Ο Ματθαίος, προβάλλοντας τη σχέση του με τη Στέλλα, προκαλεί τη ζήλια της Αναστασίας. Η αντίδρασή της, αλλά κι η επιθετικότητά της στο πρόσωπο της Χρυσάνθης, ενοχλούν τον Ανδρέα. Η Δάφνη, παλεύει με νύχια και με δόντια να τα συμβιβάσει στον Αχιλλέα και τη Μελίνα. Την ίδια στιγμή, στη Κρήτη, ο Χαρίδημος παρηγορεί τον Μύρο.. που παραστράτησε. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο, μπαίνουν στην τελική ευθεία για το «χτύπημα» που ετοιμάζουν, νοθεύοντας τα κρασιά του Παύλου. Παράλληλα ο Σήφης παίρνει μεγάλη χαρά όταν η Άλκηστις του ανακοινώνει ότι την επομένη φεύγουν για Άμστερνταμ. Στο σπίτι των Ματθαίων, ο Νεκτάριος έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση όταν η Μαρίνα σκαλίζοντας το κινητό του βρίσκει φωτογραφίες του ετεροθαλή αδελφού της.

Επεισόδια 629

Η Μαρίνα ζηλεύει και κάνει σκηνή στον Νεκτάριο για τη φωτογραφία του μωρού του που βρήκε στο κινητό του, ενώ έρχεται σε ακόμα πιο δύσκολη θέση όταν η Δήμητρα το αναγνωρίζει. Ο Πάτροκλος συνεχίζει τις δοσοληψίες με τον Αλκιβιάδη στην Αθήνα.. και ειδοποιεί την Δήμητρα ότι θα ξαναπάει κρυφά στην Κύπρο προκειμένου να βρεθεί μαζί της.. Ο Σήφης και η Άλκηστις προγραμματίζουν το ταξίδι τους στο Άμστερνταμ κι αυτή του υπόσχεται ότι με το που θα επιστρέψουν θα βάλει μπρος για το διαζύγιο. Τα σχέδια τους όμως ανατρέπονται όταν ο Αλκιβιάδης επιστρέφει εσπευσμένα στην Κρήτη εξαιτίας της μητέρας του.

Η Μελίνα παρακαλεί τον Αχιλλέα να μην τσακωθεί με τον Ματθαίο, παρόλα αυτά τα δύο αδέρφια συγκρούονται άσχημα, αφού ο Ματθαίος επιμένει να θεωρεί την Μελίνα πρόβλημα για την εταιρία. Σε σύγκρουση έρχεται και η Αναστασία με τον Παύλο και τον Ανδρέα για το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να αποδεχτεί την Χρυσάνθη. Στο άκουσμα ότι ο Μύρος κοιμήθηκε με την Τζιβαγέρα.. η Αρχοντοπούλα και η Κουκίτσα του ορμάνε και διεκδικούν κι αυτές μια ερωτική βραδιά μαζί του.. ενώ ο Χαρίδημος, πανικόβλητος, παρακαλεί τον Μύρο να καθυστερήσει τον ερχομό της μητέρα του. Από την άλλη, η Δάφνη με το που μαθαίνει για την κοπέλα που βγαίνει ο Μύρος, φεύγει άρον- άρον από την Κύπρο και συναντά το ζευγάρι στο καφενείο της Κωνσταντίνας.

Επεισόδια 630

Η Μελίνα, μετά από μεγάλη προσπάθεια πείθει τον Αχιλλέα να πάνε ταξίδι στο Άμστερνταμ, προκειμένου να καλύψουν τον Σήφη . Η Δάφνη, αφού έχει επιστρέψει άρον-άρον στα Χανιά, «τσιμπάει» στο δόλωμα που της ρίχνει ο Μύρος και δεν έχει σκοπό να χάσει αυτή τη μάχη με κανένα τρόπο. Στο μεταξύ, η Χρυσάνθη είναι πολύ ικανοποιημένη που κατάφερε να φέρει τον Σήφη στο σπίτι της και να εξομαλυνθούν οι σχέσεις τους. Ο Ματθαίος, αγανακτισμένος με τις φοβίες της Στέλλας της ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσουν. Ο Διαμαντής ενόψει της δίκης του, προετοιμάζει με τον Αλκιβιάδη την γραμμή της υπεράσπισής του, αφού αυτή τη φορά θέλει να αθωωθεί οριστικά. Ο Πάτροκλος πάλι βρίσκεται κρυφά στην Κύπρο και συναντιέται με τη Δήμητρα, ενώ ο Νεκτάριος νιώθει πια έτοιμος να αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Ο Χαρίδημος κάνει μια κίνηση που θα αποκαλύψει μια έκπληξη που αφορά αυτόν και τη σχέση του με τον Μύρο.

Επεισόδια 631

Παρότι το ταξίδι στο Άμστερνταμ προσφέρεται για ρομαντικές και ξέγνοιαστες στιγμές των δύο ερωτευμένων ζευγαριών, ο Αχιλλέας κι η Άλκηστις, δεν διστάζουν να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους για το «δέσιμο» που υπάρχει μεταξύ Σήφη και Μελίνας. Ο Διαμαντής, θεωρώντας τον Μύρο εμπόδιο στην επανένωσή του με τη Δάφνη, επιζητά την τιμωρία του νεαρού Κρητικού. Την ίδια στιγμή ο Μύρος αγωνιά περιμένοντας την απάντηση της Δάφνης στη πρόταση γάμου που της έχει κάνει. Ανδρέας κι Αναστασία, αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, κάτι που θα ενοχλήσει αρκετούς.

Στη Κύπρο, η Στέλλα καλείται να επιλέξει μεταξύ Ματθαίου και.. μικροβίων, ενώ η Αλίκη τρέμει μήπως ο Χρήστος ξεμυαλιστεί με την όμορφη και νέα οικιακή βοηθό που προσέλαβε. Η έντονη ανησυχία του Χαρίδημου, γίνεται αντιληπτή απ’ τη Κωνσταντίνα και ζητάει να μάθει την αιτία. Στο μεταξύ, ο Διαμαντής επιπλήττει τον Πάτροκλο για τις επαφές που εξακολουθεί να διατηρεί με την Δήμητρα, ενώ παράλληλα ο Νεκτάριος αποφασίζει ν’ αποκαλύψει στην τελευταία τα πάντα για τη διπλή ζωή που ζει.

Επεισόδια 632

Η Δήμητρα έχει υποστεί τεράστιο σοκ μετά την αποκάλυψη του Νεκτάριου για την Αλεξάνδρα και το μωρό και τα έχει βάλει με όλους τους Ματθαίους. Στο μεταξύ, στο Άμστερνταμ τόσο ο Αχιλλέας, όσο και η Άλκηστις, κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν μακριά τη Μελίνα από τον Σήφη, με κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Ωστόσο, η Αναστασία και ο Ματθαίος έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν πως Αχιλλέας και Σήφης τους έχουν πει ψέματα για το ταξίδι στο Άμστερνταμ. Η Δάφνη και ο Μύρος ανακοινώνουν πως θα παντρευτούν σε ένα μήνα και ο Χαρίδημος βυθίζεται όλο και πιο πολύ στην απόγνωση, καθώς φοβάται την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού του. Η μέρα της δίκης του Διαμαντή έχει φτάσει και όλοι έχουν αγωνία, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Η Στέλλα προσπαθεί να ξανακερδίσει τον Ματθαίο και τον καλεί στο σπίτι της για δείπνο, με ολέθριες, για άλλη μια φορά, συνέπειες.


Τα επόμενα επεισόδια 633-634-635-636-637 ΕΔΩ
638-639-640-641-642 ΕΔΩ

622 ΕΔΩ

623 ΕΔΩ
624 ΕΔΩ
625 ΕΔΩ
626 ΕΔΩ
627 ΕΔΩ
628 ΕΔΩ
629 ΕΔΩ
630 ΕΔΩ
631 ΕΔΩ
632 ΕΔΩ
Όλα τα επεισόδια του Μπρούσκο ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Η Μελίνα παίρνει τα παιδιά και χωρίζει τον Αχιλλέα!

ΜΠΡΟΥΣΚΟ! Αποκάλυψη βόμβα: Άνθρωπος του Διαμαντή ο “πατερούλης” του Μύρου

Ακολουθήστε στο FB σελίδα
Μπρούσκο Νέα Επεισόδια Δ Κύκλος

για ενημέρωση σχετικά με το Μπρούσκο ΕΔΩ

Για άμεση ενημέρωση ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ