Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 6/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 6/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θετικές εξελίξεις και μεγάλες προοπτικές προβλέπονται σύντομα για το ζώδιό σου. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να προωθήσεις σχέδια και να οργανώσεις τον σωστό τρόπο για την επίτευξή τους. Μην είσαι τόσο ευκολόπιστος σε ό,τι ακούσεις γύρω σου – αντιθέτως, κράτα αποστάσεις και επεξεργάσου περισσότερο τις πληροφορίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, ώστε να περάσεις πολύ όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις πολύ καλά. Φρόντισε σήμερα να ξεκουραστείς και να περάσεις καλά. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να κάνεις έναν προγραμματισμό, ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.


ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Πιθανόν να χρειαστεί να κουραστείς περισσότερο, αγαπητέ Ταύρε, απ’ όσο περιμένεις. Μία καλύτερη διαχείριση του χρόνου σου θα βοηθήσει, αρκεί να παραμείνεις σταθερός στο πρόγραμμά σου. Εξήγησε στους οικείους σου ότι οι ανάγκες σου είναι αυξημένες και θα πρέπει να προσπαθήσουν να μην σε απασχολούν με ασήμαντα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και θα γίνουν συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό θα είναι, με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν και θα νιώθεις όλο και καλύτερα.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Μεγάλη πλανητική βοήθεια έρχεται τώρα για το ζώδιό σου, σε ό,τι αφορά τη σταθεροποίηση των καταστάσεων και θα πρέπει να την αξιοποιήσεις, καθώς οι κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα στη ζωή σου μακροπρόθεσμα. Λάβε σοβαρά υπόψη σου προτάσεις που θα δεχτείς, καθώς θα πρέπει να τις αξιολογήσεις και να τις εκμεταλλευτείς αμέσως.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου με το ταίρι σου. Θα υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα τα ελέγχεις όλα και πας καλά. Σήμερα μπορείς να το ρίξεις λίγο έξω και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η ταλαιπωρία του ζωδίου σου κατά το προηγούμενο διάστημα υποχωρεί σταδιακά και οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν ένα πιο ευχάριστο κλίμα. Μια συνεργασία πρόκειται να προκύψει τώρα, η οποία θα βοηθήσει στην τακτοποίηση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην τη δημοσιοποιήσεις ακόμα – λίγο αργότερα, θα είναι καλύτερο για όλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, καλό θα είναι σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλετε τη σχέση σας σε νέες βάσεις, ώστε να περνάς καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα που είναι Κυριακή, άσε λίγο στην άκρη τα επαγγελματικά θέματα, γιατί εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις οικονομικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει μια περίοδος που πολλές καταστάσεις θα ισορροπούν.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Τεράστια διάθεση ανανέωσης και αλλαγών πρόκειται να κυριεύσει τώρα το ζώδιό σου. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, γιατί ο καταστάσεις δεν το επιτρέπουν ακόμα, και να είσαι προσεκτικός σε ευκαιρίες που πιθανόν να κρύβουν κάποια παγίδα. Επίσης φρόντισε την υγεία σου – μικροενοχλήσεις του παρελθόντος θα επανέλθουν με βασανιστικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά θα πρέπει πρώτα να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι είναι αυτό ακριβώς που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις σου. Σήμερα φρόντισε να ξεκουραστείς. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος για σένα που τα έσοδά σου θα αυξηθούν.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ανταγωνισμοί, κόντρες, εντάσεις και λογομαχίες είναι μερικά από τα γεγονότα που προβλέπονται άμεσα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου. Ξαφνικά, όμως, οι πλανήτες θα μεσολαβήσουν φέρνοντας την ισορροπία που ευχόσουν και δεν έβρισκες τον τρόπο να δημιουργήσεις. Απόλυτη προτεραιότητά σου οφείλει να είναι η ψυχική ηρεμία των οικείων σου – γεγονός που επιβάλλει μέτρο και αυστηρά όρια στις υποθέσεις σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, προσπάθησε να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στον επαγγελματικό τομέα. Σήμερα που είναι Κυριακή, μπορείς να ξεχάσεις αυτά τα θέματα και να περάσεις καλά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά σιγά και ισορροπούν, αν και εσύ δεν το βλέπεις ακόμη, γιατί τα έξοδα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε τις σπατάλες.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σκληρές διαπραγματεύσεις θα σε αγχώσουν και θα νιώσεις τεράστια ψυχολογική πίεση. Θα επωμιστείς μεγάλες ευθύνες και το άγχος σου θα ξεφύγει από τα φυσιολογικά πλαίσια. Τίποτα δεν είναι απίθανο για το ζώδιό σου το επόμενο διάστημα – από το να πεισμώσεις και να πάνε όλα περίφημα, μέχρι να εκραγείς και να διαλύσεις τα πάντα. Σίγουρα καλύτερα το πρώτο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν εκφράσεις τον συναισθηματισμό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η εβδομάδα που πέρασες, επαγγελματικά, ήταν πολύ πιεστική. Φρόντισε σήμερα να ηρεμήσεις για την εβδομάδα που έρχεται. Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αυτή είναι μία εξαιρετική φάση για το ζώδιό σου, προκειμένου να ολοκληρώσεις ό,τι σχεδίαζες εδώ και καιρό. Νέες ευκαιρίες θα ανοιχτούν μπροστά σου και θα κληθείς να τις ακολουθήσεις. Θα σε απασχολήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης του χώρου σου – καλό θα ήταν να μην βιαστείς, γιατί ό,τι διαμορφώσεις τώρα θα παραμείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καλύτερα περίμενε να βεβαιωθείς τι πραγματικά σε ευχαριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από σένα που δεν σου τα λέει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να χαλαρώσεις, ώστε να νιώσεις καλύτερα. Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις, όμως, ότι αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου, αγαπητέ Τοξότη, και σε στενοχωρεί, διότι η λύση του δεν βρίσκεται στα δικά σου χέρια. Θα πρέπει να σκεφτείς τον τρόπο που θα ελιχθείς, ώστε να αρπάξεις εσύ τα κλειδιά της επιτυχίας από εκείνους που τα παρακρατούν με τρόπο ανήθικο. Η εντιμότητά σου θα αφοπλίσει και θα κερδίσεις εύνοια. Εκμεταλλεύσου την και δεν θα χάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα προβλέπονται συζητήσεις σε έντονους τόνους. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι θέλεις, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Αν η σχέση σου είναι γερή, να ξέρεις ότι θα κρατήσει. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δίνει όλη της την καλή ενέργεια, ώστε να σου έρθουν τα πράγματα όπως τα θέλεις στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, η εβδομάδα που πέρασε είχε αρκετό φόρτο εργασίας, αλλά και αρκετή ένταση. Φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά και να ξεφύγεις λίγο από το άγχος της καθημερινότητας. Στα οικονομικά σου, πρόσεξε λίγο, γιατί θα παρασυρθείς σε παραπάνω έξοδα. Σιγά σιγά θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία, με σταθερό τρόπο.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Μια ευκαιρία προβλέπεται για το ζώδιό σου, σχετικά με την ανάδειξη των προσόντων και των δεξιοτήτων σου. Μην αργήσεις να την αξιοποιήσεις, γιατί γύρω σου υπάρχει πλήθος ικανών ανθρώπων, οι οποίοι θα έκαναν τα πάντα για να βρεθούν στη θέση σου. Μην τους αφήσεις, με την αδιαφορία σου, το κατάλληλο έδαφος για να συμβεί αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τώρα μπορείς, από εδώ και στο μέλλον, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κλείσεις καινούργιες επαγγελματικές συμφωνίες, αλλά όλα αυτά άσ’ τα για αύριο. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Αυτή την περίοδο θα αρχίσει να αποκαθίσταται η ισορροπία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Τεράστια πίεση πολιορκεί τις ισορροπίες σου και μάχεσαι με νύχια και με δόντια να σταθείς στα πόδια σου και να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει. Η δικαίωση δεν θα αργήσει για το ζώδιό σου και η χαρά σου θα είναι μεγάλη, καθώς η επιτυχία σου θα οφείλεται αποκλειστικά στη συνέπεια, στην αποφασιστικότητα και στο θάρρος σου απέναντι στις δυσκολίες που ήδη έχουν αρχίσει να απομακρύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα, χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ασχοληθείς με άλλες δραστηριότητες που θα σου δώσουν περισσότερη χαρά. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Δες με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις, ώστε να μπορέσεις να τα πας καλά στο μέλλον.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό των ερχόμενων ημερών επιφυλάσσει στο ζώδιό σου εναλλαγή διασκέδασης αλλά και αυστηρής συνέπειας, απέναντι σε ένα πλήθος υποχρεώσεων στις οποίες θα ανταποκριθείς επάξια. Κάποιες μικρές εντάσεις στην οικογένεια, λόγω έλλειψης κοινού χρόνου, θα υποχωρήσουν σε λίγες μέρες και τη θέση τους θα πάρει ένα διάχυτο κλίμα χαράς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, οι κόντρες που είχες με το ταίρι σου έχουν περάσει. Μια εκδρομή θα έκανε καλό και στους δυο σας. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου στο σημείο που θέλεις. Σήμερα που είναι Κυριακή, προσπάθησε να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα οικονομικά σου, μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 116 Η αίτηση διαζυγίου της Ηλέκτρας φτάνει στον Σωτήρη, όμως εκείνος δεν είναι διατεθειμένος να καταθέσει...