Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 5/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 5/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Είναι πλέον βέβαιο πως το ερχόμενο διάστημα θα είναι πολύ ελπιδοφόρο για το ζώδιό σου. Τα πράγματα αρχίζουν ήδη να διαφαίνονται θετικά και η διάθεσή σου βελτιώνεται, γεγονός που θα βοηθήσει στην ευκολότερη επίτευξη των στόχων σου. Εντάσεις και μικροπαρεξηγήσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά, αρκεί να διώξεις κάποιες εμμονές που ίσως έχεις για το ταίρι σου. Μίλα μαζί του σε χαμηλούς τόνους, για όλα αυτά που μπορεί να μην σου αρέσουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετός φόρτος εργασίας αλλά και αρκετή ένταση προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε συζητήσεις για το μέλλον. Στα οικονομικά, αρχίζεις να ξαναβρίσκεις τους παλιούς σου ρυθμούς. Μπορείς να συζητήσεις για οικονομικά θέματα.
ΤΑΥΡΟΣ

Η υπομονετικότητα που σε διακρίνει ως ζώδιο, είναι το μεγαλύτερο όπλο σου τώρα, που οι εντάσεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα φέρουν εκνευρισμό, αλλά η εγκαρτέρηση θα προαγάγει το αποτέλεσμα. Ευτυχώς τα πράγματα δεν θα αργήσουν να πάρουν καλύτερη τροπή, οπότε θα έχεις μεγαλύτερη δυνατότητα δράσης.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα, αν δεις με περισσότερη διαλλακτικότητα κάποιες καταστάσεις αναφορικά με το ταίρι σου. Μίλα μαζί του, ώστε να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να διορθώσεις τα κακώς κείμενα στα επαγγελματικά σου. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να σπαταλήσεις άσκοπα χρήματα. Καλό θα είναι να τακτοποιήσεις ζητήματα νόμου που μπορεί να προκύψουν, ενώ μπορείς να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι καλύτερες προϋποθέσεις που βιώνεις τώρα θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις όσα σε ταλαιπώρησαν πρόσφατα. Δώρα, αναγνώριση των προσπαθειών σου και νέες φιλίες σε περιμένουν, ενώ με μικρές δικές σου πρωτοβουλίες που θα βρουν άμεση ανταπόκριση, θα κερδίσεις πολλά. Προώθησε οικογενειακά ζητήματα – η περίοδος ευνοεί ανακατατάξεις, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ό,τι και αν κάνεις στον επαγγελματικό σου τομέα, θα πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Στον οικονομικό τομέα, θα προκύψουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Θέματα γραφειοκρατίας ή συμβόλαια ευνοούνται τη σημερινή μέρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αποφύγεις βιαστικές κινήσεις από φόβο μήπως δεν θα τα καταφέρεις. Όλα χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για να γίνουν – η βιασύνη θα οδηγήσει σε λανθασμένους χειρισμούς αλλά και σε χάσιμο χρόνου. Η προθυμία σου να φροντίσεις τα πράγματα πρέπει να έχει όρια κα κανόνες ώστε να φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου, γιατί η απομόνωση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου θα προκαλέσει συζητήσεις και θα ακούσεις παράπονα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κανένα ρίσκο επάνω σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου, ειδάλλως μπορεί να βγεις έξω από το πρόγραμμά σου.
ΛΕΩΝ

Ιδιαίτερη ευελιξία θα σε χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες, αγαπητέ Λέων, με αποτέλεσμα να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Ταυτόχρονα, με την καλοσύνη σου θα κερδίσεις έδαφος και θα προχωρήσεις περισσότερο. Κάποιοι θα δυσαρεστηθούν από αυτό – μην ασχοληθείς καθόλου, αδιαφόρησε και κοίτα τον δρόμο σου. Η επιτυχία είναι πάντα προσωπική κατάκτηση, ακόμα και μέσα στο σύνολο. Είσαι τυχερός, γιατί η διαίσθηση που σε διακρίνει θα σε γλιτώσει από κινδύνους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, ήρθε ο καιρός που θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη σχέση σας και να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο όλα τα θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να σε βρουν προετοιμασμένο, ώστε να αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Για τα οικονομικά σου συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες. Έχεις μπει σε μια περίοδο που τα έξοδά σου δεν θα είναι πάρα πολλά. Απόφυγε να κάνεις άσκοπες αγορές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σοβαρά θέματα έρχονται τώρα στην επιφάνεια για το ζώδιό σου, απαιτώντας λύσεις. Οι καταστάσεις θα σε προειδοποιήσουν για πιθανούς κινδύνους και θα χρειαστείς ψυχραιμία για την αντιμετώπισή τους. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να εξασφαλίσεις πως στο μέλλον δεν θα επανέλθεις σε αυτή τη δυσάρεστη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Μπορείς να εκφράσεις τα αισθήματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, φρόντισε να αποφύγεις αντιθέσεις με τους συνεργάτες σου. Σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις, καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα. Η μέρα δεν ευνοεί τις οικονομικές συναλλαγές.
ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να μην επηρεαστείς από υποσχέσεις και μεγάλα λόγια. Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για επίλυση θεμάτων, οπότε χαλάρωσε, ασχολήσου με τον εαυτό σου και αργότερα θα έχεις καλύτερες προϋποθέσεις, ώστε οι πράξεις σου να οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν μπορείς να ξεκουραστείς και ίσως να κάνεις αυτό το μικρό ταξιδάκι που παροδικά σου περνάει από το μυαλό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό σου τομέα οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές, αρκεί κι εσύ να δώσεις τις ευκαιρίες στον σύντροφό σου, ώστε να μπορέσει να κινηθεί άνετα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μην πάρεις αποφάσεις, αν προηγουμένως δεν έχεις βάλει τις σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, αν πρώτα δεν εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος και απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες. Στον οικονομικό τομέα, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα. Οι πρωινές ώρες είναι κατάλληλες για να διευθετήσεις γραφειοκρατικά θέματα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανανέωση, ευεξία και καλή διάθεση προβλέπονται για το ζώδιό σου – με άλλα λόγια, θα ακτινοβολείς! Εκμεταλλεύσου το αυτό, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνικότητά σου. Είναι πιθανό μια γνωριμία σε ευχάριστο περιβάλλον να είναι σημαντική για την εξέλιξή σου. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα του οικογενειακού σου κύκλου και να έρθεις λίγο πιο κοντά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ενδέχεται – αν είσαι ελεύθερος – να κάνεις και νέες γνωριμίες. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα θέματα που σε προβληματίζουν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χάρη στη μεταδοτικότητα που έχεις αλλά και στην υπομονή σου, σήμερα θα λύσεις σημαντικά επαγγελματικά σου θέματα. Η στασιμότητα στα οικονομικά σου θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας. Προσπάθησε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να χαλάσουν υποδομές που έχεις χτίσει με πολύ κόπο.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ήδη φορτωμένο σου πρόγραμμα δεν σου αφήνει χώρο, αγαπητέ Τοξότη, για περισσότερες υποχρεώσεις. Αυτό σε αναγκάζει να εφευρίσκεις διαρκώς ελιγμούς και τρόπους να αξιοποιείς καλύτερα τον χρόνο σου. Μην το συνεχίσεις για πολύ ακόμα – η υπερκόπωση καραδοκεί. Μην ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος σε όλα και επίτρεψε στον εαυτό σου να αφήσει πιο πίσω κάποια πράγματα, λιγότερο σημαντικά προς το παρόν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να προσέχεις σε αυτά που λες και κάνεις στον σύντροφό σου. Μην τραβάς το σχοινί και προσπάθησε να είσαι συνεπής στην ερωτική σου ζωή. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη που είναι στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ψάχνεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν. Οι καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αρκεί να καθορίσεις τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις τη σχετική οικονομία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο επιμένει να σε πνίγει, αγαπητέ Αιγόκερε, με την υπερπροστασία του και να έχει άποψη για τα πάντα. Περιόρισε λίγο τον χώρο που δεν του ανήκει, διότι διαφορετικά, θα οδηγηθείτε σε απομάκρυνση, πράμα που κανένας από τους δύο δεν θέλει. Μία ήρεμη συζήτηση θα δώσει τη λύση πολύ πιο εύκολα από όσο περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να βελτιώσετε τις συνθήκες της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βάλει μια σωστή σειρά στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να μην χαλάσεις κάτι εξ αιτίας του φόρτου εργασίας και του εκνευρισμού που θα έχεις. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, ώστε να περάσεις αυτή την περίοδο χωρίς προβλήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινότητα είναι δύσκολη και σε αναγκάζει, αγαπητέ Υδροχόε, να βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Απρόβλεπτες εξελίξεις θα σε οδηγήσουν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, γεγονός που θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα. Αντιμετώπισε τα πράγματα με ψυχραιμία και μην ντραπείς να ζητήσεις τη βοήθεια και τη συμπαράσταση των οικείων σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα έχεις περισσότερες απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και θα θελήσεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, έχεις πάρει φόρα και τα έχεις σαρώσει όλα. Καλό θα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα και να μην καταπιάνεσαι με όλα ταυτοχρόνως. Ο δυναμισμός σου θα είναι μεγάλος και κανείς δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί. Στον οικονομικό τομέα, μην πάρεις ρίσκα και απόφυγε τις συναλλαγές. Μπορείς να τακτοποιήσεις διάφορες οικονομικές εκκρεμότητες.
ΙΧΘΥΣ

Η θετική διάθεση και η αισιοδοξία σου πρόκειται να γίνουν πόλος έλξης θετικών ανθρώπων, κατάλληλων να βοηθήσουν εποικοδομητικά την πρόοδό σου. Οι προσπάθειές σου θα αρχίσουν να ανταμείβονται και τα σχέδια του παρελθόντος να βρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο της υλοποίησης. Νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα ακολουθήσουν για το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιθανές συζητήσεις για κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα, καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να μπεις σε ένα πρόγραμμα αναφορικά με τα προβλήματα του παρελθόντος. Απόφυγε να κάνεις αγορές, γιατί θα παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

http://oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 Ο Παύλος στριμώχνεται στο δείπνο τόσο από τον Βρεττό, όσο και από τον Νικόλα. Ο...