Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51-52-53-54-55

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Επεισόδια 51-52-53-54-55

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52 ΕΔΩ 53 ΕΔΩ 55 ΕΔΩ

Επεισόδιο 51

Όσο ο Βλάσης είναι στο σπίτι της Φαίης σοκαρισμένος από τις αποκαλύψεις της Μιράντας σχετικά με τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα, γίνεται ληστεία στην έπαυλη Σοφοκλέους, ενώ η Αιμιλία είναι μόνη της. Την ίδια στιγμή το γλέντι έχει ανάψει στην ταβέρνα του Θοδωρή με όλη την παρέα να γιορτάζει την καινούρια δουλειά της Σύλβιας. Ο Δαμιανός τρώγεται με τα ρούχα του και δεν αφήνει τη Φαίη σε ησυχία ενώ αυτή προσπαθεί να ρίξει το Βλάση. Στην έπαυλη οι κρατούμενοι γίνονται περισσότεροι. Ξαφνικά ακούγεται κι ένας πυροβολισμός.

Επεισόδιο 52

Η Αιμιλία, η Σύλβια, ο Ηλίας και η Βάνα περνούν μια σουρεαλιστική νύχτα στην έπαυλη, όπου ένας διαρρήκτης τους κρατά ομήρους. Η Μιράντα κάνει «πύραυλο» τον Βλάση, συνεχίζοντας την πιπεράτη φάρσα της. Και ο… πύραυλος, αφού πίνει για να ξεχάσει τη Ρενάτα, καταλήγει στην αγκαλιά της Φαίης. Ο Θοδωρής και ο Λεωνίδας προσπαθούν να ξανακερδίσουν την Μιράντα, ενώ ο Αχιλλέας ανακοινώνει ότι θα φύγει για την Κύπρο. Η Ισμήνη μαθαίνει για το δαχτυλίδι των αρραβώνων που κατέληξε στο χέρι της Φαίης, και αποφασίζει να την εκδικηθεί.

Επεισόδιο 53

Μια αναπάντεχη επίσκεψη στο σπίτι της Φαίης θα δημιουργήσει εμπόδια στα σχέδια της. Ο Βλάσης θα έρθει αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση καθώς θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του. Η πρώτη μέρα της Σύλβιας στην εταιρία είναι γεγονός που δε θα περάσει καθόλου απαρατήρητο αφού με το που εμφανιστεί θα φέρει τα πάνω κάτω. Τι περιμένει τη Ρενάτα στην καινούρια εταιρία που εργάζεται; Τι θα προτείνει ο Λεωνίδας στην Αιμιλία και θα την αιφνιδιάσει; Ποια θα είναι η αντίδραση της; Το χάσμα μεταξύ της Μιράντας και του Θοδωρή μοιάζει αγεφύρωτο και η συνάντηση τους θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες.

Επεισόδιο 54

Μετά το σοκ που έζησε στο σπίτι της Φαίης, η Ισμήνη προσπαθεί να μάθει τις πραγματικές προθέσεις του Βλάση. Η Φαίη όμως καραδοκεί με ένα ακόμη σχέδιο για να θολώσει τα νερά και να τον πιάσει ακόμα πιο γερά στα δίχτυα της. Ο Αχιλλέας, βλέποντας τη Ρενάτα στην εταιρία, νομίζει ότι επέστρεψε για χάρη του Βλάση και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Δαμιανού να πάει στην Κύπρο. Ο Λεωνίδας δεν μπορεί να δεχθεί ότι θα χάσει τον γιο του, ακόμη δεν τον βρήκε και τσακώνεται με την Αιμιλία, η οποία ζητά από τον Αχιλλέα να μιλήσουν επιτέλους ανοιχτά σαν μάνα με γιο.

Επεισόδιο 55

Η Αιμιλία κάνει μια συγκινητική συζήτηση με τον Αχιλλέα και προσπαθεί να του δώσει το μερίδιο της περιουσίας που του αναλογεί. Αυτός όμως είναι ανένδοτος. Στην εταιρία η Σύλβια παλεύει για τη θέση της γραμματέως του προέδρου αλλά είναι αμφίβολη η επιτυχία της ενώ υπάρχει αναστάτωση λόγω των απολύσεων και ο Ζαχαρίας ψάχνει χέρια με κάθε τρόπο. Ο Βλάσης αψιμαχεί με τη Ρενάτα και εν συνεχεία και με τον Αχιλλέα και τελικά αποφασίζει να ξεκόψει από τα Σπάτα και να αφοσιωθεί στη Φαίη.


Τα επόμενα επεισόδα 56-57-58-59-60 ΕΔΩ

Επεισόδια
41 ΕΔΩ
42 ΕΔΩ
43 ΕΔΩ
44 ΕΔΩ
45 ΕΔΩ

46 ΕΔΩ
47 ΕΔΩ
48 ΕΔΩ
49 ΕΔΩ
50 ΕΔΩ
52 ΕΔΩ
53 ΕΔΩ
55 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ