Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο αυτό το διάστημα ο 42χρονος κρατούσε παράνομα με τη βία την 25χρονη, μέσα σε κοντέινερ, ενώ κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού σχηματίσθηκε σε βάρος ενός 42χρονου, υπήκοου Βουλγαρίας, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Κιλκίς.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο 42χρονος τον Αύγουστο του 2016 κατάφερε να πείσει 25χρονη ομοεθνή του - εκμεταλλευόμενος την κακή οικονομική κατάσταση της - να τον ακολουθήσει στην Ελλάδα και να διαμείνει μαζί του σε αγροτική περιοχή του Κιλκίς, με σκοπό να εργάζονται σε διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Όπως διαπιστώθηκε από την προανάκριση, όλο αυτό το διάστημα ο 42χρονος κρατούσε παράνομα με τη βία την 25χρονη, μέσα σε κοντέινερ, ενώ κατακρατούσε και το σύνολο των χρημάτων που ήταν η αμοιβή της από τις αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Επίσης όπως κατήγγειλε η 25χρονη, ο δράστης την είχε βιάσει επανειλημμένα.

Στην παθούσα παρασχέθηκε η απαιτούμενη αρωγή και προστασία. Ο συλληφθείς, ο οποίος διαπιστώθηκε ότι διαμένει παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top