Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 4/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 4/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Η θέση των πλανητών χαρίζει στο ζώδιό σου ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις στόχους που επιθυμείς, όμως η αρνητική σου στάση και ένας μικρός σνομπισμός που επιδεικνύεις δεν σου επιτρέπουν να επωφεληθείς αρκετά. Προσπάθησε να παραμείνεις στον δρόμο που έχεις επιλέξει και κράτα τις αρνητικές πλευρές του χαρακτήρα σου μακριά από ανθρώπους που νοιάζονται για την εξέλιξή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που έχει το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές σου υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται, ενώ μπορείς να υλοποιήσεις και σχέδια που έχεις από παλιά. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.
ΤΑΥΡΟΣ

Μια ευχάριστη πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου, η οποία θα σε γεμίσει χαρά. Η τελευταία δυστυχώς δεν θα διαρκέσει, γι’ αυτό συγκρατήσου και μην ενθουσιάζεσαι. Θα χρειαστείς μεγάλες αντοχές για να πετύχεις την ανατροπή σε αυτό που αναμένεται. Μην ξεχνάς ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο και η θετική σου στάση θα βοηθήσει αρκετά τα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει σε κάποια πράγματα στον αισθηματικό τομέα να κάνεις υποχωρήσεις, ώστε να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα. Απόφυγε να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι κινήσεις που θα κάνεις, αλλά και κάποιες πρωτοβουλίες που θα πάρεις σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Συνεχίζεις και κάνεις προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η τεράστια ανάγκη σου, αγαπητέ Δίδυμε, να νιώθεις ελεύθερος συχνά παρερμηνεύεται από τον περίγυρό σου. Συγκράτησε τον ατίθασο χαρακτήρα σου και μην γίνεσαι προσβλητικός και απότομος, ειδικά όταν δεν είναι ανάγκη. Η αυτοπεποίθησή σου είναι μεγάλη και χρήσιμη, αρκεί να εκδηλώνεται σε λογικά πλαίσια. Τίποτα δεν θα σε δεσμεύσει αν πραγματικά δεν το επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα, με αποτέλεσμα να μην αφιερώσεις επαρκή χρόνο στον σύντροφό σου και να τον αγχώσεις. Άλλαξε τακτική γιατί θα έχεις αντιθέσεις μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με μεγάλη προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να συνειδητοποιείς ότι αργότερα μπορεί να έχεις πρόβλημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σύντομα, αγαπητέ Καρκίνε, πρόκειται να φτάσουν στ’ αυτιά σου παρασκηνιακές συζητήσεις και λόγια που θα σε πικράνουν. Συγκράτησε τον θυμό και την απογοήτευσή σου και μην είσαι τόσο ευκολόπιστος, ούτως ώστε να μπορέσεις να δεις την πραγματικότητα της κατάστασης. Μην σχολιάσεις τίποτα και σε κανέναν, διότι θα εκτεθείς και τα λόγια σου θα έχουν βαρύτητα που θα απασχολήσει για καιρό.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις αυτά που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολύ καλά θα πάνε τα επαγγελματικά σου και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.
ΛΕΩΝ

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει, αγαπητέ Λέων, τις τελευταίες ημέρες έχει εντυπωσιάσει τους γύρω σου και αρχίζει να τους ανησυχεί. Φρόντισε να βεβαιωθείς για την πραγματικότητα των καταστάσεων και μην ονειροπολείς. Η ζωή συνήθως είναι πιο σκληρή και λιγότερο ευχάριστη. Παρ’ όλα αυτά απόλαυσε με μέτρο τα καλά που πρόκειται να έρθουν, όσο ακόμα έχεις λιγότερο φορτωμένο πρόγραμμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου θα μπορέσει να πάει καλύτερα, αν έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και όχι τόσο δογματικές απόψεις. Περάστε τη μέρα χαλαρά και ρομαντικά μαζί με το ταίρι σου, ώστε να έρθει η ηρεμία και η ευτυχία στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, βρίσκεσαι σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο (με τον Ερμή στον Σκορπιό), αισθηματικά. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτό που κάνεις και μην καταπιαστείς με πάρα πολλά, γιατί θα πάρεις λανθασμένες αποφάσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία υπερβολική εκδήλωση συναισθημάτων κάποιου ατόμου προς το πρόσωπό σου θα σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ευθύνης, αγαπητέ Παρθένε, και θα σε αγχώσει. Κάνε μια ήρεμη συζήτηση για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να θέσεις τα όριά σου. Το κλίμα είναι δυνατόν να αλλάξει, αρκεί να είσαι προσεκτικός σε αυτά που θα πεις. Μην καθυστερήσεις, ειδάλλως αργότερα θα έρθεις σε πολύ δύσκολη θέση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος, αναρωτήσου αν φταις εσύ. Η εγωιστική συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, θα σε ευνοήσει αισθηματικά, για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται έντονη δραστηριότητα. Με την υπερκινητικότητα που θα έχεις, θα καταφέρεις να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση, χωρίς καθόλου παρορμητισμό.
ΖΥΓΟΣ

Μία καλή ευκαιρία έρχεται για το ζώδιό σου τώρα, αναπάντεχα, με αποτέλεσμα να αργήσεις να τη δεις και ίσως αυτό σε δυσκολέψει στην αξιοποίησή της. Κράτα τα μάτια και τα αυτιά σου ανοιχτά και μην προτρέξεις. Θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου σήμερα δεν θα είναι και πολύ καλή. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις για τα θέματα που σε απασχολούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, πολλά πράγματα που καθυστερούν θα σε εκνευρίσουν πάρα πολύ. Προσπάθησε να κάνεις ένα σωστό πρόγραμμα, ούτως ώστε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να αποταμιεύσεις, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καταστάσεις που θα σε μπερδέψουν και θα σε εμποδίσουν να διατηρήσεις ισορροπίες προβλέπονται αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να τηρήσεις το αρχικό σου πρόγραμμα και να μην απογοητευτείς. Τα μικροπροβλήματα θα είναι προσωρινά σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου και θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα, μην αφήνοντας επιπτώσεις. Φρόντισε να είσαι εγκρατής και παρατηρητικός. Μόνος σου θα δώσεις τις λύσεις και μάλιστα με έξυπνο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου από ένα σημείο και μετά χρειάζονται προσοχή. Καλό θα είναι να κινητοποιηθείς περισσότερο και να μην αφήνεις κάποια πράγματα να περνάνε ανεξέλεγκτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός. Φρόντισε να κινηθείς μετρημένα, ώστε να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Διλήμματα και απρόβλεπτες καταστάσεις έρχονται στο προσκήνιο τώρα για το ζώδιό σου και σε καλούν να ανταποκριθείς, πράγμα που θα σε κουράσει απίστευτα. Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν και το καλύτερο για σένα, αφήνοντάς σε πραγματικά εξουθενωμένο. Σκέψου ότι αυτή η δύσκολη φάση δεν θα αργήσει να τελειώσει και οργανώσου ώστε να μπορέσεις να την αποχαιρετήσεις το συντομότερο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου και μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου. Μίλα του για τα προβλήματα που σε απασχολούν, εξωτερικεύσου και θα δεις ότι με τις συμβουλές του θα νιώσεις καλύτερα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να προσαρμοστείς σε ενδεχόμενες αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου τομέα, έστω κι αν δεν τις περίμενες. Γενικά, μην απαισιοδοξείς, γιατί μπαίνεις σε μια περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα σε αναδείξουν. Πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις προβλέπονται και κάποια στιγμή θα αγχωθείς και δεν θα ξέρεις τι να κάνεις. Φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, για να μην βγεις εκτός προγράμματος.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα στην απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών, κάτι πρόκειται να έρθει και να σου τονώσει την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση. Θα λάβεις πληροφορίες για ένα θέμα που σε έχει απασχολήσει σε βάθος στο παρελθόν, δίνοντάς σου προοπτικές για τη θετική του εξέλιξη. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα, γιατί όλα θα διαδραματιστούν ξαφνικά και σύντομα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Θα έχεις πάρα πολλή ενέργεια και θα θέλεις να τα τελειώσεις όλα εδώ και τώρα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα θέμα σε έχει δυσκολέψει πολύ τελευταία, αγαπητέ Υδροχόε, και έχει αποσπάσει την προσοχή σου από σημαντικούς τομείς της ζωής σου που έχουν μείνει πίσω ακάλυπτοι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βιώνεις παράπονα και γκρίνιες χωρίς να φταις και να κουράζεσαι ακόμα πιο πολύ. Χρησιμοποίησε το μυαλό σου για να πείσεις τους άλλους για ό,τι πραγματικά συμβαίνει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς στον αισθηματικό τομέα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε τις υπερβολές, όμως, γιατί μπορεί να εκνευρίσεις τον σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, γιατί από τον εκνευρισμό, την ένταση και την ενέργεια που θα έχεις, μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην κατάσταση που θα ήθελες. Αυτή την περίοδο όμως θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε μια σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
ΙΧΘΥΣ

Η περίοδος δεν ευνοεί το ζώδιό σου σε ό,τι αφορά θεαματικές αλλαγές, ούτε γρήγορα αποτελέσματα στις επιδιώξεις σου. Δείξε υπομονή και σταθερότητα στο πρόγραμμά σου και προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλά τους τόνους σε συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα. Το αύριο θα δικαιώσει τη συνετή σου στάση. Η εξυπνάδα και η δημιουργικότητά σου θα αναγνωριστούν.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου χρειάζονται μια ανανέωση και θα πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλα μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις – πώς βλέπεις τη σχέση, αλλά και εκείνον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σε έχει κουράσει, εκμεταλλεύσου αυτή την περίοδο με την Αφροδίτη στον Τοξότη, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις να τα βάλεις με τους συνεργάτες σου. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά θα πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ