Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 36-37-38-39-40

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Επεισόδια 36-37-38-39-40

ΔΕΙΤΕ ΣΕ VIDEO ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 36 ΕΔΩ 37 ΕΔΩ 38 ΕΔΩ 39 ΕΔΩ 40 ΕΔΩ

Επεισόδιο 36

Ο Βλάσης βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα μετά το τελεσίγραφο των Γερμανών και ζυγίζει την επόμενη κίνησή του. Παράλληλα, ο Λεωνίδας μπλέκει σε μπελάδες με τον τοκογλύφο δείχνοντάς του την «επένδυσή» του. Η Ισμήνη φτάνει στα όριά της με τους εκβιασμούς του Μίμη και αποφασίζει να βάλει ένα τέλος. Η Σύλβια προσπαθεί να βρει στοιχεία για τη νύχτα που πέρασε ο Λεωνίδας στο σπίτι. Η Φαίη έρχεται αντιμέτωπη με το παρελθόν της, καθώς και με τον φουρτουνιασμένο Αχιλλέα, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τον αρραβώνα της Ρενάτας. Ο Βλάσης βλέπει μπροστά στα μάτια του το τέλος της εταιρίας να πλησιάζει.

Επεισόδιο 37

O Βλάσης πληρώνει ακριβά τον διαπληκτισμό του με τον Αγγέλου. Η Sofo Express γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις . Η Αιμιλία σημάνει συναγερμό και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Δυστυχώς όμως υπολογίζει χωρίς τον άσσο που κρύβουν η Φαίη και ο Δαμιανός. Μακριά από αυτόν τον πανικό, σε μια άλλη γειτονιά, η Ισμήνη έχει εξομολογηθεί στην Μιράντα τον έρωτά της για τον Βλάση και τον εκβιασμό που δέχεται από τον Μίμη. Η Μιράντα της υπόσχεται ότι θα δώσει ένα καλό μάθημα στον Μίμη. Τόσο καλό, που η μπουνιά του Φώτη, θα του φανεί χάδι.

Επεισόδιο 38

Η πρόταση του Βλάση, να γίνει ο Δαμιανός πρόεδρος, φέρνει ταραχή στο συμβούλιο της εταιρίας. Ο Δαμιανός με τη Φαίη πανηγυρίζουν, ενώ η Αιμιλία καλεί τον Αχιλλέα και του προτείνει να γίνει μέλος του συμβουλίου. Η Μιράντα βάζει το χέρι της και ο Μίμης πληρώνει τον εκβιασμό της Ισμήνης με το ίδιο νόμισμα. Στη ζωή της Sofo Express International σε θέση γραμματέως προστίθεται η Έλλη, φίλη της Ρενάτας από τα φοιτητικά χρόνια και αξεπέραστο ερωτικό απωθημένο του Φώτη. Ο Φώτης εκτελεί το παράνομο δρομολόγιο και ενώ όλα πάνε όπως τα έχουν σχεδιάσει ο Ζούβας με τη Φαίη, τελικά η μοίρα έχει άλλα σχέδια. Στην εταιρία η μια κουβέντα φέρνει την άλλη και βρίσκεται η Ρενάτα να δίνει μάχη με τη Φαίη. Η μόνη που καταφέρνει τελικά να τις χωρίσει είναι η Αιμιλία.


Επεισόδιο 39

Η Αιμιλία καλεί τον Αχιλλέα να πάρει μέρος στη σύσκεψη έχοντας να του κάνει μία ενδιαφέρουσα πρόταση. Ο Ζαχαρίας προσπαθεί να ενημερώσει τον Δαμιανό ότι έκλεψαν το φορτηγό του Φώτη, ενώ η Φαίη έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ζούβα. Η Βάνα βρίσκει τη λύση στο πρόβλημα του Ηλία και καταστρώνουν ένα σχέδιο για να εξομολογηθεί επιτέλους τον έρωτά του στην Αιμιλία. Η Μιράντα ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Θοδωρή ενώ ο Λεωνίδας μετά από μία φοβερή ανακάλυψη στο ληξιαρχείο γίνεται μύλος με τον Θοδωρή. Ο Βλάσης ζητάει από τη Ρενάτα να αποφασίσει επιτέλους με ποιανού το μέρος είναι. Με το δικό του ή με του Αχιλλέα;

Επεισόδιο 40

Ο Βλάσης βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση της σχέσης του με τη Ρενάτα. Ενώ η εταιρία μετράει τις πληγές της από το Βατερλό με τους Γερμανούς, η Σύλβια, ο Δαμιανός και η Φαίη πανηγυρίζουν συγκρατημένα. Η Ισμήνη καταλαβαίνει το μυστικό του Αχιλλέα για τα αισθήματά του προς τη Ρενάτα και τον «αναγκάζει» να της μιλήσει. Ο Μίμης παροτρύνει το Βλάση να απαγκιστρωθεί από τη Ρενάτα και οι προτροπές του στο τέλος πιάνουν τόπο, καθώς ο Βλάσης επισκέπτεται τη Φαίη. Η Φαίη προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αβεβαιότητα του Βλάση για τη σχέση του και τα καταφέρνει


Τα επόμενα επεισόδια 41-42-43 ΕΔΩ
44-45 ΕΔΩ

Επεισόδια
21ΕΔΩ
22-23 ΕΔΩ
24 ΕΔΩ
25 ΕΔΩ
26 ΕΔΩ
27 ΕΔΩ
28 ΕΔΩ
29 ΕΔΩ
30 ΕΔΩ
31 ΕΔΩ

32 ΕΔΩ
 33 ΕΔΩ
34 ΕΔΩ
35 ΕΔΩ
36 ΕΔΩ
37 ΕΔΩ
38 ΕΔΩ
39 ΕΔΩ
40 ΕΔΩ
Παλιότερα επεισόδια της σειράς ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ δείτε ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ