Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 3/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 3/11/2016

ΚΡΙΟΣ

Αυτές τις μέρες επιβάλλεται μεγάλη προσοχή σε λόγια και κινήσεις, διότι θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη ολόκληρου του επόμενου διαστήματος. Συγκεντρώσου σε ένα πρόγραμμα που θα σου επιτρέψει να προωθήσεις τα σχέδιά σου με όσο το δυνατόν λιγότερο κόπο. Αρκετά πράγματα οδεύουν προς βελτίωση για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις και να κινήσεις τις καταστάσεις έτσι ώστε όλα να βελτιωθούν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί προσοχή, αγαπητέ Ταύρε, σε θέματα που αφορούν οικογένεια και παιδιά. Μην είσαι τόσο αυστηρός και δες τα πράγματα σε πιο ρεαλιστική βάση, ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που επιμένουν να σε ταλαιπωρούν. Η τάξη και ο καλός προγραμματισμός σε συνδυασμό με μία μικρή χειραγώγηση του άγχους, θα σε βοηθήσουν επαρκώς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο με τη συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα με το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την ευελιξία που σε διακρίνει, μπορείς πάντα να καταφέρνεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις συμφωνίες στις οποίες δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα σου παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι προτάσεις και οι ιδέες αυτών των ημερών δεν υπόσχονται καμία σταθερότητα ως προς το θετικό τους αποτέλεσμα. Δείχνουν όμως ιδιαίτερα δελεαστικές, οπότε συγκρατήσου και εξέτασέ τις διεξοδικά, πριν προβείς σε αποφάσεις που μάλλον θα μετανιώσεις αργότερα. Ο δυναμισμός του ζωδίου σου θα βρίσκεται στα ύψη. Φρόντισε να είσαι συγκρατημένος, ώστε να μην εκπέμπεις λάθος μηνύματα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Την πορεία των αισθηματικών σου, να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, για να μην στενοχωρήσεις τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν θα ξέρεις πώς να οργανωθείς. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Παρεξηγήσεις στον στενό σου κύκλο διαφαίνονται στον ορίζοντα και θα πρέπει να συγκρατήσεις την ένταση και τα λόγια σου, σε κάθε περίπτωση. Θα προκύψουν κάποιες αλλαγές τώρα για το ζώδιό σου και το αν θα είναι θετικές ή αρνητικές, θα εξαρτηθεί καθαρά από τη στάση που θα κρατήσεις. Φρόντισε λοιπόν η συμπεριφορά σου να αντανακλά τη θετική σου ενέργεια και έτσι θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον Ερμή στον Σκορπιό και με την τόσο καλή επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, όλα θα πάνε πολύ καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΛΕΩΝ

Τώρα οι πλανήτες προσφέρουν στο ζώδιό σου τη δυνατότητα να αλλάξεις πράγματα που δεν σου αρέσουν. Φρόντισε να είσαι σίγουρος πριν πράξεις και να θυμάσαι ότι ο παραμικρός αποχωρισμός έχει μακροπρόθεσμα το τίμημά του. Περιόρισε την ανυπομονησία σου, μείνε ήρεμος και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε αυτό να μην επηρεάσει τα αισθηματικά σου. Μίλα με τον σύντροφό σου και άσ’ τον να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα σου παρουσιαστούν κάποιες επαγγελματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου που θα είναι έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που ίσως αυξήσουν τα έσοδά σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολο προβλέπεται το ερχόμενο διάστημα για το ζώδιό σου, με θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια ζητώντας επιτακτικά λύση. Αξιολόγησε τις συνθήκες και βάλε προτεραιότητες που θα σου επιτρέψουν να ανταποκριθείς καλύτερα. Συζητήσεις με οικεία πρόσωπα θα φέρνουν εντάσεις και ανατροπές, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να είσαι προσεκτικός και φειδωλός στα λόγια σου. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και πρόσεχε αν οδηγείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περνάς καλύτερα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά. Βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Τα οικονομικά σου επίσης απαιτούν προσοχή, καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.


ΖΥΓΟΣ

Αγαπημένα πρόσωπα πρόκειται να σου δώσουν πληροφορίες, αγαπητέ Ζυγέ, με τη βοήθεια των οποίων θα βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και θα καταφέρεις να τα διευθετήσεις απολύτως προς το δικό σου συμφέρον. Πρόσεξε πολύ τα λόγια που θα ακούσεις – θα χρειαστούν επεξεργασία ούτως ώστε να σε οδηγήσουν στον σωστό δρόμο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις τη σχέση σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, συνεργασίες αλλά και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπήρχαν με συνεργάτες, θα αρχίσουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το σπίτι σου, αγαπητέ Σκορπιέ, έχει δυστυχώς μετατραπεί σε κέντρο διερχομένων τον τελευταίο καιρό, και εσύ, με την απουσία σου λόγω υποχρεώσεων, αδυνατείς να βάλεις τα απαραίτητα όρια. Το αποτέλεσμα είναι κάποιες στιγμές να νιώθεις σαν φιλοξενούμενος, επιστρέφοντας για λίγη ξεκούραση. Θέσε τα όριά σου με ήρεμο και ευγενικό τρόπο, διαφορετικά σύντομα θα βρεθείς σε αδιέξοδο που θα σε αναγκάσει να φερθείς ανατρεπτικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Θα κουραστείς πολύ λόγω των πολλών υποχρεώσεων αλλά και του φόρτου εργασίας, αλλά θα φτάσεις τους στόχους που θέλεις. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Οικονομικές συζητήσεις ευνοούνται.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι αλλαγές που έγιναν πρόσφατα σε δυσκολεύουν, αγαπητέ Τοξότη, λόγω μιας μικρής άρνησης που έχεις για τη μετάβαση σε αυτή τη νέα περίοδο. Οι εξελίξεις θα είναι καθοριστικές και αμετάκλητες. Δραστηριοποιήσου, θέσε τους στόχους σου και συγκεντρώσου στην επίτευξή τους. Ο καιρός κυλά γρήγορα και δεν σου αφήνει περιθώριο να κοιτάζεις πίσω.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίσουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Χάρη στην υπευθυνότητα που σε διακρίνει, θα καταφέρεις να δώσεις τις καλύτερες λύσεις σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απαισιοδοξία σε έχει καταβάλει, αγαπητέ Αιγόκερε, σε βαθμό που έχει ανακόψει κάθε δυνατότητα δράσης. Ήρθε η ώρα να σταθείς στα πόδια σου και να διεκδικήσεις αυτά που σου ανήκουν. Πάψε επιτέλους να θρηνείς την άδικη μοίρα σου και φρόντισε να φτιάξεις αυτή που σου ταιριάζει, με πράξεις και με αποφασιστικότητα την οποία πρέπει να ενισχύσεις επειγόντως.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου προοπτικές θα είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, προκειμένου να έχεις άνοδο στην καριέρα σου. Οικονομικά, μπορεί να έχεις άνοδο, αλλά θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολο για το ζώδιό σου, σε βοήθησε όμως να δεις ποιοι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορείς να στηρίζεσαι και ποιοι είναι μόνο για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Μην ξεχάσεις αυτά τα συμπεράσματα την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι σε πλεονεκτική θέση.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι κάποιες καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου προβλέπεται αρκετή ένταση, αλλά ενδέχεται να γίνουν και κάποιες αλλαγές που δεν περίμενες. Θα μπορέσεις όμως να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο. Στα οικονομικά, μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος, καθώς θα έχεις τους πλανήτες συμμάχους.


ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε μία πρόταση που θα δεχτείς από φιλικά πρόσωπα, η οποία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα. Θα πρέπει όμως να σκεφτείς πολύ καλά πριν αποφασίσεις. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και βάλε φρένο στον παρορμητισμό σου, ο οποίος δεν θα σε βοηθήσει στη λήψη σωστών αποφάσεων. Μην δείχνεις εμπιστοσύνη παντού – παρά μόνον εκεί που έχει αποδειχτεί ότι αξίζει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε κι οι δυο καλύτερα. Μην βλέπεις εγωιστικά κάποιες καταστάσεις στα αισθηματικά σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα πας πολύ καλά και θα μπορέσεις να κάνεις συνεργασίες που τα θετικά τους αποτελέσματα θα φανούν στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θέλεις να τα ενισχύσεις κι άλλο. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις που θα έχουν επιτυχία.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ