Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ 30-31-32-33-34 (video)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ
Επεισόδια 30-31-32-33-34

Επεισόδιο 30

Η Κυβέλη παίρνει το σκίτσο των απαγωγέων που έκανε η μικρή κόρη του εφοπλιστή που απήγαγαν. Το σκίτσο μοιάζει πολύ με τον Ρήγα. Η Μάριον προσπαθεί να ρίξει στο κρεβάτι τον Ορέστη να θυμηθούνε τα παλιά. Η Νάντια έρχεται να μείνει στο σπίτι του Τζίμη αλλά εκεί καραδοκεί η Χαρίκλεια και έτσι φεύγει. Η Κίκα με τον Ηλία μιλάνε για τη σχέση του Ορέστη Κυβέλης και πως ίσως παραμελεί τη Κυβέλη. Η Κίκα αποφασίζει να γνωρίσει μια φίλη της στον Σέργιο.

Δείτε σε video το επεισόδιο 30 ΕΔΩ

Επεισόδιο 31

Η Κυβέλη διαπιστώνει ότι ο Ορέστης δεν έχει κοιμηθεί στο σπίτι. Φοβάται ότι έχει μάθει. Εχει μάθει όμως; Ο Νικολάου έχει βρει έναν πολύ πιο νόμιμο τρόπο να ξεφορτωθεί τον Τζίμη από το σπίτι του και αν χρειαστεί και την Νάντια. Η Σούγκαρ και ο Πάρης πηγαίνουν στη θάλασσα να περάσουν μαζί τη μέρα τους. Ο Ορέστης τηλεφωνάει στην Κυβέλη και της λέει ότι έχει κάτι να της πει. Η Νάντια έρχεται στο σπίτι της Κυβέλης γιατί ο Νικολάου τη διώχνει από το σπίτι. Η Κυβέλη και ο Ορέστης παρά τα δικά τους προβλήματα προσπαθούν να σώσουν το γάμο των Νικολάου.

Δείτε σε video το επεισόδιο 31 ΕΔΩ


Επεισόδιο 32

Η Κυβέλη παίρνει μια ένδειξη ότι ο Ρήγας είναι πίσω από την απαγωγή. Η Μάριον δείχνει στον Ορέστη ότι έχει βιντεοσκοπίσει όλη τη βραδιά τους. Ο Ορέστης προσπαθεί να σβήσει τα πειστήρια του εγκλήματος. Ο Πάρης γράφει ένα τραγούδι για τη Σούγκαρ. Η Νάντια δεν φεύγει από το σπίτι του Νικολάου θα μείνει εκεί με τον Τζίμη. Η Μάριον πηγαίνει στο σπίτι του Ορέστη και συζητάει με την Κυβέλη. Ο Νικολάου αποφασίζει να αντεπιτεθεί. Θα φέρει κι εκείνος κάποια στο σπίτι και μάλιστα όχι όποια όποια. Ο Ορέστης αποφασίζει να τα πει όλα στην Κυβέλη.

Δείτε σε video το επεισόδιο 32 ΕΔΩ

Επεισόδιο 33

Ο Ορέστης είναι έτοιμος να αποκαλύψει τα πάντα στην Κυβέλη για τη Μάριον. Θα τα αποκαλύψει όμως; Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή και στο σπίτι του Νικολάου αναστατώνοντας τη Νάντια και το Τζίμη. Ο Πάρης καταλαβαίνει πως η Σούγκαρ δεν χωράει στη ζωή του. Η Κίκα παίρνει άλλη μία αρνητική απάντηση από εκδοτικό οίκο για το βιβλίο της και πιστεύει ότι ο Ηλίας τη σαμποτάρει. Ο Ορέστης, με τη βοήθεια της Λένιας ψάχνουν το παρελθόν της Μάριον και ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστικό. Η Μάριον ζητά από την Κυβέλη να συναντηθούν μόνες. Η Κυβέλη δεν ξέρει πόσο επικίνδυνο είναι αυτό.

Δείτε σε video το επεισόδιο 33 ΕΔΩ


Επεισόδιο 34

Στην κουζίνα όλοι συζητούν για τη συνάντηση της Μάριον με την Νεφέλη. Τι μπορεί να έχει συμβεί; Ο Πάρης γνωρίζει στη Σούγκαρ έναν φίλο του. Το κόλπο του Νικολάου έχει πιάσει. Η Νάντια είναι έξαλλη με την νέα συγκάτοικο που είναι μεγάλος πειρασμός. Ο Ορέστης κατηγορεί ευθέως τη Μάριον μπροστά στην Κυβέλη και το Λεωνίδα για απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του. Η Κυβέλη αναρωτιέται γιατί η Μάριον μπορεί να τη θέλει νεκρή; Ο Ορέστης μιλά στην Κυβέλη για το παρελθόν του με τη Μάριον. Της λέει όμως την αλήθεια; Ο Ορέστης κοιμάται στην αγκαλιά της Κυβέλης όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό της, που θα την κρατήσει ξάγρυπνη όλη νύχτα

Δείτε σε video το επεισόδιο 34 ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΛΕΙΔΙΑ: Αλλάζει ώρα προβολής η σειρά στον ΑΝΤ1

Επεισόδια 21-22-23-24 ΕΔΩ
25-26-27-28-29 ΕΔΩ

Περισσότερα επεισόδια ΕΔΩ

Ακολουθήστε στο fb τη σελίδα Τα πέντε κλειδιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ