Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 28/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 28/11/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Την σημερινή ημέρα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία σε θέματα που αφορούν σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. Η θέση σου θα ενισχυθεί σε κοινωνικό περιβάλλον και οικογενειακό χώρο και όλα θα αποκτήσουν μεγαλύτερη ευκολία στην ολοκλήρωσή τους. Δείξε λίγη υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ευνοείσαι να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους ρυθμούς αυτούς που έχεις και να είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο σε ευνοεί και σου χαρίζει ικανοποιήσεις και σου προσφέρει ευκαιρίες για την εξασφάλιση ορισμένων σημαντικών δικαιωμάτων που σου δίνουν την αίσθηση κάποιας κατοχύρωσης. Κάποιες εκκρεμότητες βαραίνουν την καθημερινότητά σου εδώ και καιρό και τώρα μπορείς πλέον να απαλλαγείς οριστικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να πεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου για κάποια πράγματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου ώστε να περνάτε καλύτερα και οι δύο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδώσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά. Θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Με τον Ερμή στον Τοξότη να σε ευνοεί κάποιες προοπτικές φαίνονται στον ορίζοντα και είναι αρκετά εύκολο να ολοκληρωθούν. Τα εμπόδια που μπορεί να έρθουν στον δρόμο σου δεν θα σε πτοήσουν. Χρειάζεται σταθερότητα και συνέπεια για να μπορέσεις να τα αποφύγεις. Να ξέρεις ότι όλα θα τα καταφέρεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής από τον Τοξότη θα σου στρώσει έτσι τις καταστάσεις ώστε να κάνεις την σχέση σου ιδανική. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι ο Ερμής θα σε ευνοήσει για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η τύχη σου επιφυλάσσει μεγάλες χαρές που δεν τις περίμενες. Προσπάθησε να αξιοποιήσεις θετικά το ερχόμενο διάστημα για να θέσεις νέους στόχους και πρόγραμμα πάνω στο οποίο θα τους πραγματοποιήσεις. Η αισιοδοξία και η καλή σου διάθεση βοηθούν τη μελλοντική σου εξέλιξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

H Aφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σε προικίσει με πολύ ερωτισμό και θα θέλεις να περνάς καλά στην σχέση σου. Το ταίρι σου είναι έτοιμο να ακούσει τις προτάσεις σου. Και αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι δεν νομίζω αυτή την ευνοϊκή περίοδο και με την εύνοια της Αφροδίτης να κάτσεις γιατί θα έχεις απίστευτες εξελίξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα με θέματα νόμου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Απέφυγε ενθουσιασμό και λόγια του αέρα. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σε κάνει να ξεσηκώνεσαι χωρίς λόγο και να παίρνεις βιαστικές αποφάσεις. Δείξε προσοχή στον τρόπο που συνεννοείσαι ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις. Πολλές αποφάσεις θα προκύψουν πάνω σε βασικά ζητήματα. Απέφυγε κάθε βιαστική κίνηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Η καλή σου διάθεση και η καλή επικοινωνία θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σου βήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και έχουν ισορροπία. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να τακτοποιήσεις θέματα νόμου που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αναγνώριση της δημιουργικότητάς σου, των ταλέντων σου και της καλής σου καρδιάς θα πάρεις από τον κοινωνικό σου περίγυρο και θα σου δοθεί η δυνατότητα να διεκδικήσεις ότι επιθυμείς παρακάμπτοντας αντιδράσεις και εμπόδια. Προτάσεις θα ακολουθήσουν που σε οδηγούν σε επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από σήμερα που το πλανητικό σκηνικό αλλάζει μπορείς να κάνεις και εσύ κάποιες αλλαγές στην σχέση σου ώστε να ικανοποιηθεί το ταίρι σου αλλά το σημαντικότερο να περνάς καλά εσύ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς σου τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Οι καταστάσεις δεν προχωρούν με ευκολία αυτό το διάστημα και ο μόνος τρόπος να φέρεις την τύχη στο δρόμο σου είναι να σκέφτεσαι θετικά και να μην αλλάξεις τα σχέδιά σου. Ο προγραμματισμός και η συνέπεια δημιουργούν καλύτερη απόδοση και θα βρίσκεσαι σε ετοιμότητα όταν οι ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους πολύ σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω να σε ευνοεί θα δεις πολλές καταστάσεις στην σχέση σου να αλλάζουν προς το καλύτερο. Και αν συνεχίζει να σε ακολουθεί η μοναξιά αυτή την περίοδο αυτή η κατάσταση θα αλλάξει γιατί θα κάνεις πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να την κάνεις καλύτερη. Στα οικονομικά σου φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου γιατί θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οικονομικές συναλλαγές και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Η κοινωνική σου ανασφάλεια σου δημιουργεί μεγάλες ανησυχίες και φόβο για νέα ξεκινήματα που σου προτείνονται. Εξέτασε το ενδεχόμενο αλλαγών με πολλή σοβαρότητα και μην βιαστείς να απορρίψεις τίποτα. Τα προσχήματα δεν βλάπτουν κανέναν αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος που μπορεί να έχεις από άλλες δραστηριότητες και μετά να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν δεν μπορεί να γίνει αυτό τότε άφησε τες για άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι πριν απαντήσεις να τις σκεφτείς πολύ καλά. Στα οικονομικά σου απόφυγε να πάρεις σημαντι

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου η διάθεσή σου για δράση σε κάνει να αποφεύγεις κάθε δέσμευση και να αποζητάς διαρκώς την ανεξαρτησία σου. Αυτό έχει δημιουργήσει αρκετές δυσαρέσκειες στο περιβάλλον σου, φιλικό και οικογενειακό. Η νέα φάση ωρίμανσης που σε περιμένει φέρνει αρκετές αναθεωρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα αυξήσει την επικοινωνία σου με το ταίρι σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις πολλά θέματα στην σχέση που μπορεί να μην σου αρέσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου θα μπορέσεις να διευθετήσεις σχέδια στα που έχεις βάλει από το παρελθόν. Συνεργασίες και αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις και ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Τακτοποίηση γραφειοκρατικών θεμάτων και νομικών ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Οι καθυστερήσεις του παρελθόντος τελειώνουν τώρα και δράση ξεκινά να υφίσταται με θετικά αποτελέσματα. Η διάθεσή σου βελτιώνεται αισθητά και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις δραστηριότητες που ονειρεύεσαι εδώ και καιρό, χωρίς να τολμάς για την πραγματοποίησή τους. Αφέσου στην εύνοια των πλανητών και σύντομα το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου φτιάξει την διάθεση και θα θέλεις να κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για να διώξεις μακριά καταστάσεις που σε στεναχωρούν στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δεχτείς την βοήθεια των συνεργατών σου αλλά και τα σχέδια που έχεις για τον επαγγελματικό τομέα θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα βρίσκονται σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα και αγορές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Ο τρόπος δράσης σου ξαφνικά αλλάζει και η διάθεσή σου για μεγαλύτερο κίνδυνο σου βελτιώνει την καθημερινότητα μέσα από ρίσκο αλλά με θετικά ευτυχώς αποτελέσματα. Δείξε σύνεση και απέφυγε τις υπερβολές για να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Οι ευκαιρίες θα είναι πολλές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα έχεις πολύ γοητεία και ρομαντισμό που θα καταπλήξουν. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας τα πηγαίνεις πολύ καλά αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Στα οικονομικά απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά

Μεγάλες εξελίξεις προβλέπονται το ερχόμενο διάστημα. Σε πολλά σημεία θα χρειαστεί να αλλάξεις τις απόψεις σου για βασικά ζητήματα. Ο Ερμής από τον Τοξότη σου προσφέρει ευκαιρίες να ξεπεράσεις προβλήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει στο παρελθόν και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα μπορείς να κάνεις πάρα πολλά για την σχέση σου για να γίνει τέλεια αλλά και να δώσεις και όλα αυτά που μπορεί να λείπουν από το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα της εργασίας θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον αλλά και να διευθετήσεις και θέματα τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΣΟΚ: Οι 8 νέοι υποψήφιοι για τις ευρωεκλογές – Τα βιογραφικά τους

Τους οκτώ νέους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Ακολουθούν αναλυτικά τα βιογραφικά τους: Αδάμου Κωνσταντίνα Η Κωνσταντίνα Αδάμου είναι Ιστορικός-Διεθνολόγος. Εκλέχθηκε Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου...