Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 27/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 27/11/2016
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η ευαισθησία και η υπομονετική σου διάθεση συγκινούν και μαζί με τα ταλέντα σου εντυπωσιάζουν. Εξέτασε προσεκτικά τι προθέσεις που δείχνουν επιφανειακές αλλά πολύ πιθανόν να κρύβουν βαθύτερα συναισθήματα. Ίσως το μέλλον σου επιφυλάσσει κάτι πιο ολοκληρωμένο από ότι είχες τολμήσει να φανταστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις από τις καθημερινές υποχρεώσεις που έχεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Σήμερα φρόντισε να δεις λίγο τον εαυτό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι πολύ καλά γιαυτό πρέπει να είσαι πολύ προσέχεις σε κινήσεις που κάνεις.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αλλαγές, ξεκαθαρίσματα, αποφάσεις, νέα ξεκινήματα είναι όλα όσα σε απασχολούν και δυστυχώς θα πρέπει να αφήσεις για αργότερα. Ξεκουράσου, σκέψου καλά, και προετοίμασε το εαυτό σου γιατί ο κατάλληλος καιρός για δράση δεν είναι μακριά και πρέπει να σε βρει σε πλήρη ετοιμότητα. Το μέλλον είναι θετικό, ευχάριστο και καλύπτει τις ανάγκες σου με πιο εποικοδομητικό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο με το ταίρι σου να περάσεις καλά και επιτέλους αφού είναι και Κυριακή δεν θα έχεις άλλες υποχρεώσεις και θα αφιερωθείς λίγο μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις μια χαρά. Φρόντισε σήμερα που είναι Κυριακή να κινηθείς με αρκετή χαλαρότητα. Στα οικονομικά σου μην κάνεις πολλά ανοίγματα γιατί αυτή την στιγμή ο προϋπολογισμός σου δεν στο επιτρέπει.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το παρελθόν σε στοιχειώνει με σειρά από λάθη οι επιπτώσεις των οποίων σε βασανίζουν. Η διάθεσή σου να αναλάβεις τις ευθύνες σου και η μεγάλη σου ευστροφία βοηθούν να σταθείς στα πόδια σου και να επιβιώσεις έστω και τη τελευταία στιγμή. Συγγενικό σου πρόσωπο σε στηρίζει με το δικό του τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις όσο πιο χαλαρά και ρομαντικά μπορείς με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά αλλά σήμερα φρόντισε λίγο να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η επιστροφή κάποιου ατόμου μετά από εξαφάνιση μεγάλης διάρκειας σε προβληματίζει. Ο τρόπος που προσπαθεί να φέρει τα πράγματα στα μέτρα του δε είναι ο καλύτερος και είναι πιθανόν να δημιουργηθούν προβλήματα. Μην βιαστείς να αποφασίσεις την οριστική σου στάση. Δώσε χρόνο και εξέτασε τις παραμέτρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η ημέρα σου θα είναι πολύ ερωτική και μπορείς να κάνεις κάποια μικρή απόδραση με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου δεν έχεις πρόβλημα. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεχαστείς από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου φρόντισε σήμερα να μην κάνεις πολλά έξοδα γιατί δεν βρίσκεσαι και στην καλύτερη κατάσταση.
ΛΕΩΝ

Γενικά
Έντονες διακυμάνσεις σε σημαντικά ζητήματα σε κουράζουν και βρίσκεσαι σε κατάσταση αστάθειας. Μη φοβάσαι να πάρεις αποφάσεις που θα ρυθμίσουν την κατάσταση και θα δημιουργήσουν ισορροπίες που είναι απαραίτητες για την εξέλιξή σου. Να είσαι ειλικρινείς με τον εαυτό σου αλλά και σοβαροί στη στάση που θα τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν θέλεις μπορείς και με το χιούμορ σου αλλά και την συμπεριφορά σου να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Αυτό πράξε και σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου τα έχεις φέρει σε σημείο που σε ικανοποιούν. Σήμερα φρόντισε λίγο να ξεφύγεις από το άγχος της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές φρόντισε να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Πλήθος προτάσεων σε όλους τους τομείς σε βομβαρδίζουν και πρέπει να κάνεις σοβαρή αξιολόγηση για να μην χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ίσως ασχοληθείς με τη διαμόρφωση του προσωπικού σου χώρου, μη βιαστείς να αποφασίσεις το ύφος της διακόσμησης. Οι ευθύνες της καθημερινότητας μετριάζονται λίγο τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που είναι Κυριακή απέφυγε να αναφερθείς σε άλλες καταστάσεις που δεν αφορούν την σχέση σου. Αφιερώσου στην σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις μια ισορροπία. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να χαλαρώσεις και να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου. Στα οικονομικά σου τα πολλά έξοδα που έχεις δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να κάνεις το πρόγραμμα που θέλεις.
ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου στην ευκαιρία που σου προσφέρεται σύντομα θα ακολουθήσει επόμενη ακόμα πιο σημαντική αυτή τη φορά. Η πρόοδός σου είναι συνεχής και με σταθερότητα, φρόντισε να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις για να εντυπωσιάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να δώσεις ευτυχία και χαρά στο ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν μια χαρά. Μπορείς σήμερα να ξεκουραστείς και να κάνεις σχέδια για την εβδομάδα που έρχεται. Πρέπει μα δεις τα οικονομικά σου με περισσότερη σοβαρότητα και να μην παρασύρεσαι σε τόσα έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αν καταφέρεις να διατηρήσεις το πρόγραμμα που ακολουθείς τις τελευταίες μέρες σύντομα θα λάβεις μεγάλη ανακούφιση βλέποντας τα σχέδιά σου να μπαίνουν σε σταθερή πορεία προς την ολοκλήρωσή τους. Η χαρά και η ανταμοιβή σε υλικό επίπεδο θα είναι εντυπωσιακή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Υδροχόο ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Φρόντισε σήμερα να μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου να γίνει ευτυχισμένο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο σήμερα ώστε να ηρεμήσεις από την καθημερινότητα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία και τακτοποιούνται και πολλές εκκρεμότητες.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Κινήσεις που θα κάνεις τώρα θα αποφέρουν οφέλη και θα δημιουργήσουν μεγάλη βελτίωση στη ζωή σου. Η επιμονή και η συγκέντρωση στο πρόγραμμά σου φέρνουν οφέλη και θετικές εξελίξεις σε πολλά επίπεδα. Μην σε τρομάζουν οι νέες συνθήκες που προκύπτουν, αντίθετα βρες λύσεις ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ερμής στο ζώδιο σου θα κάνει την επικοινωνία σου σήμερα να είναι πολύ καλύτερη και θα έχεις καλή διάθεση για να κάνεις πολλές δραστηριότητες με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Νέες καταστάσεις βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες σου και φοβάσαι για το μέλλον. Μην αφήσεις το φόβο αυτό να εμποδίσει όσα έχεις προγραμματίσει. Δείξε συνέπεια και θα τα καταφέρεις. Αν σε κάποια στιγμή δεις ότι τα πράγματα δεν σε ικανοποιούν αρκετά δεν θα είναι καθόλου παράλογο να αναθεωρήσεις. Είναι δικαίωμά σου να επιλέγεις τι σε ευχαριστεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αρκεί να αποφύγεις και να μην αναφερθείς σε καταστάσεις που στο παρελθόν σε είχαν φέρει σε αντιθέσεις μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα για αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για καινούργια πράγματα και η μεγάλη αυτή αλλαγή που αναμένεις θα είναι θετική σε βάθος χρόνου. Η ψυχική σου διάθεση βελτιώνεται και οι γύρω σου απολαμβάνουν τη μεταμόρφωσή σου. Οι καινούργιες σου ασχολίες αναδεικνύουν πλουσιοπάροχα τη δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να εξωτερικεύσεις τα αισθήματα που έχεις για εκείνο. Θα περάσεις ακόμη καλύτερα από ότι νομίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.
ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Η καλοσύνη και η ευγένειά σου οδηγούν τις σχέσεις σου σε εξαιρετικά επίπεδα. Νιώθεις δικαίωση για τις προσπάθειές σου και περιμένεις το αύριο. Μην φοβάσαι όσα θα μάθεις σύντομα, αρχικά δείχνουν αρνητικά αλλά θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τον Ερμή στον Τοξότη να σε ευνοεί θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα με το ταίρι σου που μπορεί να σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Σήμερα που είναι Κυριακή φρόντισε να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν είναι άσχημα αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ