Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 26/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 26/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Φρόντισε την ψυχική σου υγεία και μην σπαταλιέσαι άδικα στο κυνηγητό της επιβεβαίωσης. Ξεκουράσου περισσότερο, ασχολήσου με τη διατροφή και τη αισθητική σου βελτίωση και πολλά θα αλλάξουν με τη μεταμόρφωση που θα οδηγηθείς. Οι πολύτιμες σχέσεις σου επιβεβαιώνουν τη σημαντικότητά τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον Ερμή στον Τοξότη θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα με το ταίρι σου και να περάσετε πολύ καλά. Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι η αστρολογική όψη θα σε ευνοήσει για να έρθει νέα σχέση στην ζωή σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα η δυναμικότητά σου θα είναι μεγάλη και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς και κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανήτες φέρνουν εξαιρετική εύνοια στην εξέλιξη φιλικών σου υποθέσεων και η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα είναι πλέον πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της. Κάποιο μήνυμα από μακριά σε γεμίζει αισιοδοξία και υπόσχεται εξελίξεις που θα φέρουν ολοκληρωτική μεταμόρφωση.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σύνοδος που γίνεται σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα σου φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές στην σχέση σου. Απέφυγε να βγάλεις ζήλειες στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Συγκράτησε την ψυχραιμία σου με υποχρεώσεις που αδυνατείς να διεκπεραιώσεις και μην επιτίθεσαι σε όσους σε πιέζουν αλλά μίλησε με ειλικρίνεια και ψυχραιμία. Η προκλητική συμπεριφορά δεν αποτελεί λύση σε κανένα σοβαρό ζήτημα και θα οδηγήσει σε μεγαλύτερο αδιέξοδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό ευνοείσαι να κάνεις κάποιο ταξίδι με το ταίρι σου και να βγάλεις όλο τον ερωτισμό σου ώστε να το κάνεις ευτυχισμένο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα γίνουν κάποιες αλλαγές αλλά αυτό μην σε αγχώνει γιατί μπορείς και ανταπεξέρχεσαι σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γοητεία και ο δυναμισμός σου κερδίζουν οπαδούς στα οράματά σου και η ολοκλήρωση των στόχων σου διευκολύνεται αρκετά. Το κοινωνικό σκηνικό σου χαρίζει ικανοποιήσεις και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στα ύψη. Συγκεντρώσου περισσότερο στο πρόγραμμά σου και σύντομα θα πετύχεις όσα επιθυμείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και να πεις ότι αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Η κίνηση σου αυτή θα σε φέρει περισσότερο κοντά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα έχεις πολλές αντοχές για να ξεπεράσεις πολλά θέματα στην δουλειά σου που σε μπερδεύουν αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν μπορείς να την καταλάβεις γιατί ακόμη οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.
ΛΕΩΝ

Η επικοινωνία με ανωτέρους σου απαιτεί μεγαλύτερη μεθοδικότητα για να φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μην αφήνεις τις καταστάσεις στην τύχη τους παρά γνώρισε πως θα μπορούσες να δημιουργήσεις πιο αποτελεσματικές συνθήκες μεταξύ σας.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις ώστε να μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου ακόμη καλύτερη.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αναθεωρήσεις σε φιλικό επίπεδο γίνονται αντιληπτές στο οικογενειακό σου περιβάλλον που σε πιέζει για εξηγήσεις. Η αδικία που εισέπραξες στο παρελθόν δεν σου αφήνει περιθώρια να μιλήσεις. Ασχολήσου με τους στόχους σου και αγνόησε σχόλια και ανώφελες συζητήσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα με το τρίγωνο που γίνεται του Ερμή με τον Ουρανό σε ευνοεί ώστε να περάσεις ρομαντικά και ευχάριστα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων καλό θα είναι να αφήσεις να δείξουν τα πράγματα από μόνα τους. Στα οικονομικά σου έχεις πολύ άγχος για να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.
ΖΥΓΟΣ

Τα πράγματα βελτιώνονται αισθητά και θα μπορέσεις να ανταποκριθείς καλύτερα στις υποχρεώσεις σου. Οι συνθήκες που έρχονται δημιουργούν σκαλοπάτι προς την προσωπική σου ολοκλήρωση και την πραγματοποίηση των στόχων σου. Γνωριμίες που έρχονται είναι καθοριστικές μελλοντικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω συνεχίζει να σε προικίζει με πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να κάνεις ακόμη καλύτερη την σχέση σου. Εσένα που η μοναξιά παραμένει ακόμη στην ζωή σου με την σύνοδο που γίνεται σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα θα έρθουν ξαφνικά καταστάσεις εκεί που δεν τις περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απόφυγε σήμερα στην δουλειά σου να ανακοινώσεις τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Φρόντισε να κινηθείς ουδέτερα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν αλλά μην παρασυρθείς να κάνεις έξοδα γιατί έχεις ακόμη πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η περίοδος είναι κατάλληλη για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που αφορούν τις σχέσεις σου και την οικογένεια. Προβλήματα που απασχολούν το χρόνο σου τακτοποιούνται και απρόβλεπτα ευχάριστα γεγονότα βελτιώνουν την καθημερινότητα σου. Η συμπαράσταση αγαπημένων προσώπων σε συγκινεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο που γίνεται σήμερα της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα η ημέρα σου θα είναι πολύ ρομαντική γεμάτη πάθος και θα περάσεις αξέχαστα με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να αλλάξεις ότι μπορεί να μην σου αρέσει και σταματάει την πορεία σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια χαροποιείται από τη διάθεσή σου να ανανεώσεις το σπίτι και να ασχοληθείς μαζί τους. Κοινωνική προβολή εισπράττεις τώρα εντελώς αναπάντεχα μέσα σε μία τυχαία πρόσκληση. Οι πλανήτες τονίζουν το δυναμισμό και την τόλμη σε ότι σκεφτείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό θα σε ωθήσει να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και κάποιες προτάσεις για ταξίδι ώστε να περάσετε υπέροχα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου οι συνθήκες θα είναι καλές αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νέα ξεκινήματα παρουσιάζονται ως ευκαιρίες μπροστά σου και η διάθεση να ακολουθήσεις είναι μεγάλη. Σκέψου περισσότερο που σε οδηγούν όλα αυτά και μην αφήνεσαι σε παραλογισμούς που θα φέρουν αδιέξοδο. Κινήσου με σύνεση και λογική και το μέλλον θα φέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα που γίνεται σήμερα φρόντισε να μην σκεφτείς καταστάσεις που έχουν περάσει και θέλεις να κάνεις αλλαγές στην σχέση σου. Ξέχασε τα όλα και πέρασε όσο πιο ρομαντικά μπορείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Απόφυγε να εκνευριστείς με καταστάσεις που μπορεί να μην σε αφορούν πια. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν και θα δεις και τα έσοδα σου να αυξάνονται. Φρόντισε να καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που έχεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλές νέες ευκαιρίες για τη βελτίωση των περισσότερων θεμάτων σου. Μην αφεθείς σε ονειροπολήσεις τώρα που οι καταστάσεις απαιτούν εγρήγορση, συνέπεια και οργανωμένη προσπάθεια. Επαφές και γνωριμίες που θα γίνουν τώρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Φρόντισε την πρώτη εντύπωση. Τώρα μπαίνουν οι βάσεις για όσα θα πραγματοποιηθούν σε βάθος χρόνου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το τρίγωνο που γίνεται σήμερα του Ερμή με τον Ουρανό θα μπορέσεις να περάσεις με το ταίρι σου πολύ καλά και με έντονο ερωτισμό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μεταδοτικότητα που έχεις την σημερινή ημέρα θα λύσουν σημαντικά θέματα στον χώρο της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα.
ΙΧΘΥΣ

Συζητήσεις σοβαρού επιπέδου φέρνουν νέες προοπτικές στη ζωή σου. Ευκαιρίες παρουσιάζονται για να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε κρατούσαν πίσω εδώ και καιρό και η απελευθέρωσή σου είναι μεγάλη. Αξιοποίησέ τη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου και θα καταλήξετε σε πολύ καλά συμπεράσματα. Κάνε πρόταση στο ταίρι σου για μια μικρή απόδραση θα κάνει και στους δύο πολύ καλό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Κάποια σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις ξεκίνησε τα και θα δεις πολύ σύντομα την επιτυχία τους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ