Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 25/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 25/11/2016

ΚΡΙΟΣ

Προβλήματα που παραμένουν στην επιφάνεια απαιτούν δραστικές λύσεις για να τακτοποιηθούν. Μην αποφύγεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη καθώς σύντομα έρχεται νέο κύμα ζητημάτων και χρειάζεται να κινηθείς ανάλογα. Το περιβάλλον σου προβάλλει αγάπη και υποστήριξη σε εσένα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν σε άλλους τομείς μην προσπαθήσεις να τις επωμιστείς όλες εσύ. Μίλησε με το ταίρι σου θα έχεις την απόλυτη συμπαράσταση του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά φρόντισε να τελειώσεις με στάσιμα θέματα που έχεις τώρα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα παρόλο που εσύ ακόμη δεν ικανοποιείσαι γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.
ΤΑΥΡΟΣ

Ασφάλεια και σταθερότητα είναι οι άμεσες επιδιώξεις σου και το μέλλον σου προσφέρει τη δυνατότητα να τις εξασφαλίσεις. Βεβαιώσου πως οι αποφάσεις σου σε οδηγούν σε δρόμο που σε ευχαριστεί ώστε να μην απογοητευτείς μακροπρόθεσμα. Νέες γνωριμίες σε χαροποιούν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης από τον Υδροχόο σε κάνει και λες μερικές φορές λόγια στο ταίρι σου που δεν θα έπρεπε. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να βρεις την αιτία για το ποιος φταίει στην πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι πολύ καλά και θα έχεις μεγάλη άνοδο. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες. Τα οικονομικά αρχίζουν και πάνε καλά. Παρόλο που έχεις πολλές υποχρεώσεις να καλύψεις θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Οι υπερβολικές απαιτήσεις μέσα στην οικογένεια σε κουράζουν και σου στερούν το προσωπικό σου χρόνο. Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε μέσα από μία ήρεμη συζήτηση να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες που θα σου επιτρέψουν να φροντίσεις παράλληλα και τις δικές σου ανάγκες.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που αφορούν το μέλλον.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα για να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη εύνοια για σένα αυτό το διάστημα, σε όλους τους τομείς. Η συνέπεια του παρελθόντος δικαιώνεται τώρα και καλείσαι να προχωρήσεις ακόμα πιο ψηλά, από σένα θα εξαρτηθεί αυτό και από τη διάθεση που θα δείξεις να αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία. Η σωστή ώθηση για νέο ξεκίνημα είναι μπροστά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέματα που σε προβλημάτιζαν με κάποια προβλήματα που είχες με το ταίρι σου και την σχέση σου τώρα θα βρουν λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν πολύ. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δίνει τις καλύτερες επιρροές της σε εσένα που ακόμη δεν έχεις ταίρι για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αλλά τα έχεις φέρει σε πολύ καλό προγραμματισμό. Γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται.
ΛΕΩΝ

Με τον Άρη που είναι στον Υδροχόο η φαντασία και η έμπνευσή σου βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα. Απέφυγε όσους προσπαθούν να αποθαρρύνουν κάθε προσπάθεια για δράση. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στην επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσετε για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενεργητικότητα που θα έχεις σήμερα στην δουλειά σου θα σε κάνει να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου θα μπορέσουν λίγο να ισορροπήσουν αν βάλεις καλύτερο προγραμματισμό και δεν παρασύρεσαι να κάνεις πολλά έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα(τώρα σε ευνοεί ο Ερμής από τον Τοξότη) βρίσκουν λύσεις και οι ευνοϊκές εξελίξεις διευκολύνουν άμεσα την καθημερινότητά σου. Νέα ώθηση παίρνει κάποιο φιλικό σου ζήτημα και οι καταστάσεις σε οικογενειακό επίπεδο εξομαλύνονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Φρόντισε σήμερα να έχεις συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σου σε ότι αφορά την σχέση σου. Μην πελαγοδρομήσεις με άλλες υποθέσεις και βάλεις σε σκέψεις και το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα φρόντισε να επικεντρωθείς σε αυτά που κάνεις και μην σε απασχολούν προς το παρόν μελλοντικά θέματα που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να τακτοποιήσεις πολλές από τις υποχρεώσεις που έχεις.
ΖΥΓΟΣ

Έντονη δράση περιλαμβάνει η περίοδος που έρχεται με συναντήσεις, συζητήσεις ,συμφωνίες νομικές υποθέσεις, εκπαίδευση και επιμόρφωση αλλά και κάποιες ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις με σύντομους προορισμούς. Απέφυγε καθοριστικές συμφωνίες για κάποιο διάστημα ακόμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου θα μπορέσεις να τα πας ακόμη καλύτερα αν εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις αρκετό μέσα σου. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε ευνοεί να γίνουν οι καταστάσεις ιδανικές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα που πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία χωρίς να εκνευριστείς για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις για αυτό μην κάνεις έξοδα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από σήμερα θα μπορέσεις να κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα για να μπορέσεις να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν ο Άρης από τον υδροχόο θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι ώστε να μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου δεν υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα αλλά τώρα που ο Άρης είναι στον Υδροχόο πρόσεξε τα νεύρα σου για να μην έχεις αντιθέσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι αλλαγές θα είναι θετικές και θα πετύχεις αυτό που θέλεις. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις ενώ εσύ συνεχίζεις να κάνεις πολλά έξοδα.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πλανήτες σε οδηγούν σε νέους στόχους και παράλληλα σου προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια να οδηγηθείς στην επιτυχία. Χρήσιμη βοήθεια δέχεσαι από άτομα κύρους και αξίζει να την αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορέσεις. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξασφαλίσεις πολύτιμο χρόνο.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα και θα μπορέσεις με το ταίρι σου να κάνεις κάποιο πλάνο για το μέλλον που θα σε ικανοποιήσει αρκετά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ο Ερμής στο ζώδιο σου αυξάνει την επικοινωνία σου οπότε επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου σήμερα οι αποφάσεις που θα πάρεις θα είναι οι σωστές. Ξεκαθάρισε πράγματα αυτή την περίοδο που σταματούν τα σχέδια που θέλεις να κάνεις. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να κάνεις κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα σε συγγενικό και φιλικό κύκλο σε χαροποιεί αρκετά και νιώθεις τρυφερά συναισθήματα. Μετακινήσεις που θα συμβούν με κάποιο σκοπό φέρνουν καλά αποτελέσματα. Κάποια επένδυση του παρελθόντος ξεχασμένη από καιρό σε απασχολεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε σήμερα να κινηθείς με παρορμητισμό στην σχέση σου γιατί το ταίρι σου έχει να σου πει σημαντικά θέματα που πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς και τακτοποιείς πολλά θέματα που σε προβληματίζουν και κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ενώ κάποιες υποχρεώσεις σου χαλάνε τη διάθεση κάποιες ευχάριστες συναναστροφές την επαναφέρουν σε ισορροπία. Η αναδιοργάνωση του προγράμματός σου αφήνει χρόνο να σκεφτείς τις μελλοντικές σου κινήσεις και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο Άρης στο ζώδιο σου αυξάνει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις πλανητικές όψεις που σε ευνοούν ώστε να κάνεις χαρούμενο το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου πολλές υποθέσεις θα πάνε πολύ καλά. Καινούργια ξεκινήματα αλλά και συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά σου σήμερα απόφυγε να κλείσεις σημαντικές οικονομικές συμφωνίες. Υποχρεώσεις που έχεις θα μπορέσεις να τις καλύψεις.
ΙΧΘΥΣ

Μην αφήσεις το χρόνο σου να πάει χαμένος ειδικά τώρα που η δημιουργικότητά σου ευνοείται. Σχέδια του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να αξιοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο .Ζήτησε τη γνώμη κατάλληλων ανθρώπων για να πάρεις τις σωστές συμβουλές για την αξιοποίησή τους.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να μιλήσεις σήμερα με το ταίρι σου για κάποια θέματα που αφορούν το παρελθόν αλλά εσένα σε ενοχλούν ακόμη. Να ξέρεις ότι μετά την συζήτηση θα μπορέσεις να ηρεμήσεις ψυχικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Σήμερα θα έχεις πολύ ενέργεια για να αρχίσεις να υλοποιείς κάποια σχέδια ή υποθέσεις που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να πηγαίνουν λίγο καλύτερα αλλά φρόντισε να μην βγεις καθόλου από τον προγραμματισμό που υ έχεις κάνει.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 (VIDEO)

Δείτε σε video το νέο επεισόδιο της σειράς Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 131 Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας της Βιολέτας τρομοκρατεί την Νικολίνα η οποία αποφασίζει και ως...