Γυναίκα-αράχνη με καταγωγή από τη Δράμα πιάστηκε στη Γλυφάδα καταζητούμενη για απάτες… μετά μουσικής και για εικονικές συναυλίες που διοργάνωνε, ειδικά στην πόλη της, και μάλιστα με την ιδιότητα της δημοτικής υπαλλήλου, αφού είχε καταφέρει να διοριστεί πολλά χρόνια πριν στη νομαρχία της Καβάλας, όπως διαβάζουμε στα parapolitika.gr.
Χρησιμοποιώντας ως επάγγελμά της αυτό της «δημοσιογράφου της ΕΡΤ», υποσχόταν σε κατά τόπους δήμους της Θράκης και της Μακεδονίας πως μπορεί να τους κλείσει συμφωνίες με πασίγνωστους Ελληνες καλλιτέχνες και ειδικά με την τραγουδίστρια Γκυκερία, καθώς η 44χρονη έδειχνε να έχει μια ιδιαίτερη εμμονή στο να χρησιμοποιεί το όνομά της, αλλά με την καλλιτέχνη να έχει πλήρη άγνοια.
Μάλιστα, η 44χρονη κατηγορήθηκε και φυγοδικούσε για την παράνομη εκταμίευση 220.000 ευρώ, για τη διοργάνωση εκδηλώσεων, οι οποίες σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν έγιναν, αν και οι αμοιβές υποτίθεται πως δόθηκαν κανονικά. Επίσης έταζε παραγωγές ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σποτ, που και αυτές δεν έγιναν ποτέ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top