Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 2/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 2/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Χωρίς κάτι ιδιαίτερο να σε βασανίζει, η συμπεριφορά σου, αγαπητέ Κριέ, το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση δυσκολεύει τη ζωή και τη δική σου και των γύρω σου. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός – μπορεί να μην έχεις τη μεγαλύτερη εύνοια της τύχης, αλλά η ζωή σου δεν πηγαίνει καθόλου άσχημα. Φέρσου ανάλογα λοιπόν και μην προκαλείς.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα πρέπει στον αισθηματικό σου τομέα να δεις κάποιες καταστάσεις με πολλή ψυχραιμία. Μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφό σου, ειδάλλως θα έχεις λογομαχίες και εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και έντονο εκνευρισμό, εξ αιτίας των συνεργατών σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να αναζητάς καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και περιττά έξοδα.


ΤΑΥΡΟΣ

Το κοινωνικό σου περιβάλλον σε αποδέχεται, αγαπητέ Ταύρε, με τον καλύτερο τρόπο, σε στηρίζει ψυχολογικά και σε ενθαρρύνει σε νέα βήματα. Φρόντισε να αναπτύξεις περισσότερο τη δημιουργικότητά σου και η κοινωνική αποδοχή θα μετατραπεί σε χαρά και ψυχαγωγία για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα μπορέσεις αυτή την περίοδο να λύσεις προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου, με τον καλύτερο τρόπο.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν σε συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να μην ενδώσεις σε περιττά έξοδα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Ως Δίδυμος διαθέτεις μια έντονη ακτινοβολία, η οποία σου επιτρέπει να κερδίζεις τις εντυπώσεις, όπου και αν βρίσκεσαι. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να προσαρμόσεις την τύχη που πάντα έβλεπες στους άλλους στις δικές σου ανάγκες – αρκεί να έχεις θετική διάθεση και να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Προσπάθησε να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, θα τα πας μια χαρά. Θα δώσεις στο ταίρι σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου θα προλάβεις πιθανές παρεξηγήσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να φανείς πολύ προσεκτικός σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου, για να μην δημιουργηθούν προστριβές με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία αναπάντεχη πρόταση προβλέπεται για το ζώδιό σου, γεγονός που θα σε αναγκάσει να απευθυνθείς για πληροφορίες σε άτομα που δεν εμπιστεύεσαι και τόσο. Επεξεργάσου αρκετά τα στοιχεία και πρόσεξε πολύ καλά πώς θα απαντήσεις, ώστε να είσαι καλυμμένος σε κάθε περίπτωση. Η στασιμότητα που βιώνεις το τελευταίο διάστημα δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελέσει λόγο για να αποδεχθείς πρόταση την οποία δεν εγκρίνεις πλήρως.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, η καλή σου διάθεση θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, ευνοούνται οι συνεργασίες και γενικότερα τα καινούργια ξεκινήματα. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που ίσως στο μέλλον να μην μπορείς να καλύψεις.


ΛΕΩΝ

Η καλλιτεχνική σου ευαισθησία τώρα θα ξεδιπλωθεί με δημιουργικό τρόπο, αγαπητέ Λέων, και το αποτέλεσμα θα ξαφνιάσει ευχάριστα τον κοινωνικό σου περίγυρο. Μην διστάσεις να επωφεληθείς, δημιουργώντας κάτι που θα μπορούσε να σου αποφέρει κέρδος. Απευθύνσου σε κύκλους ανθρώπων που σε ενδιαφέρουν και η λύση θα βρεθεί μπροστά σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις επαγγελματικές καινούργιες συμφωνίες, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς κατά πόσο θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Στον οικονομικό τομέα, βάλε φρένο στον παρορμητισμό σου και σε ό,τι σου προτείνουν, σκέψου πάρα πολύ καλά πριν απαντήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με ό,τι κι αν καταπιαστείς, αγαπητέ Παρθένε, βαριέσαι εύκολα και δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς – κάτι που απογοητεύει τους γύρω σου. Είναι πια καιρός να πράξεις με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες, πάνω σε ένα πλάνο που θα δημιουργήσεις εσύ και όχι οι άλλοι. Θα εκπλαγείς διαπιστώνοντας πόσο ισορροπημένος μπορείς να νιώσεις όταν οι επιλογές είναι πραγματικά δικές σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάρουν μια άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα στα επαγγελματικά σου κινήσου ανάλογα με τα περιστάσεις. Κάνε τις δημόσιες σχέσεις με τον θαυμάσιο τρόπο που ξέρεις και η τύχη θα είναι με το μέρος σου. Στα οικονομικά σου, δείξε προσοχή σε συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να προκύψουν.


ΖΥΓΟΣ

Πολλές καθυστερήσεις και εμπόδια στην πραγματοποίηση των στόχων σου θα σε εξουθενώσουν με αποτέλεσμα να χάσεις το κουράγιο και την ενεργητικότητά σου. Η κακή σου διάθεση μπορεί όμως να βελτιωθεί, προσθέτοντας στο ημερήσιο πρόγραμμά σου κάποιο σπορ ή κάποια ενασχόληση. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά. Σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί για το ζώδιό σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου θα πάνε πολύ καλά, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς σε άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να δεχτείς, καλό θα είναι πριν απαντήσεις, να σκεφτείς πάρα πολύ καλά. Μην πάρεις σήμερα κανένα οικονομικό ρίσκο. Σε οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να προκύψουν, καλό θα είναι να δείξεις αρκετή προσοχή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή, αγαπητέ Σκορπιέ, να ασχοληθείς σοβαρά με τον εσωτερικό σου κόσμο. Πάψε να προσπαθείς να πείσεις τους γύρω σου για το πόσο καλά είσαι και εστίασε στον εαυτό σου και στο πώς πραγματικά νιώθεις, βάζοντας πλάνο πάνω στο πώς θα βελτιώσεις την προσωπική σου ισορροπία. Περιόρισε την τάση σου να καταστρέφεις ο ίδιος τον εαυτό σου όταν δεν πάνε όλα όπως τα θες και απάντησε σε σοβαρά ερωτήματα που χρόνια τώρα αποφεύγεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται εντάσεις και γι’ αυτό θα ευθύνεσαι εσύ. Καλό θα είναι να μην εκνευριστείς με τον σύντροφό σου και να μην πεις λόγια που μπορεί να τον πληγώσουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να καταφέρεις ό,τι ακριβώς θέλεις, αλλά δεν θα πρέπει επ’ ουδενί να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μεγάλο σου ταλέντο, αγαπητέ Τοξότη, να γίνεσαι πάντα το επίκεντρο των καταστάσεων, κερδίζοντας διαρκώς την απόλυτη προσοχή των άλλων, θα πρέπει να περιοριστεί. Διαφορετικά, θα αισθανθείς πως κάποιοι αρχίζουν να αναθεωρούν την άποψή τους, καθώς και τη στάση τους προς το άτομό σου. Άλλωστε αυτό που έχεις πραγματικά ανάγκη δεν είναι να ασχολούνται απλώς μαζί σου. Την αποδοχή που σου λείπει θα την κατακτήσεις με σοβαρές πράξεις, στον χρόνο που πρέπει.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου προβλέπονται κάποιες εναλλαγές και σκαμπανεβάσματα. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφό σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις προβλέπονται σήμερα. Θα κυριαρχούν συζητήσεις για καινούργια πράγματα αλλά και ξεκαθαρίσματα παλιών θεμάτων. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά δεν θα πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να οργανωθείς καλύτερα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορείς τώρα, αγαπητέ Αιγόκερε, να γραφτείς σε ένα γυμναστήριο, να επισκεφτείς έναν διαιτολόγο ή ένα ινστιτούτο αισθητικής. Το αποτέλεσμα θα καταπλήξει τους γύρω σου και θα απογειώσει τη διάθεσή σου. Ασχολήσου με τα μαλλιά, τακτοποίησε την ντουλάπα σου και εκεί θα διαπιστώσεις ότι η βελτίωση του εαυτού σου είναι πολύ ευκολότερος στόχος από όσο φοβόσουν και δεν τολμούσες.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να είσαι αρκετά επιφυλακτικός σε αυτά που λες και κάνεις, γιατί θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, μπορεί να μην έχεις τη συνεργασία που θα ήθελες, αλλά καλό θα είναι να μην παραπονεθείς για τίποτα. Τα οικονομικά σου θα έχουν ανοδική πορεία. Θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα τεράστιο βάρος από υποχρεώσεις σε βαραίνει, αγαπητέ Υδροχόε, τον τελευταίο καιρό, γεγονός που σε γεμίζει άγχος, βλάπτοντας μακροπρόθεσμα τη διάθεσή σου. Δυστυχώς τα προβλήματα ποτέ δεν τελειώνουν, οπότε πάρε μια βαθειά ανάσα και οργανώσου – με ηρεμία αυτή τη φορά – με σκοπό να αντέξεις, παραμένοντας υγιής. Η οικογένειά σου ευτυχώς σε στηρίζει όσο μπορεί.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τις τόσες ευθύνες που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον σύντροφό σου, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμία προβλέπεται στον επαγγελματικό τομέα. Απόφυγε να συζητήσεις για θέματα του παρελθόντος, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς με συνεργάτες. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.


ΙΧΘΥΣ

Η απόλυτη αφοσίωσή σου, αγαπητέ Ιχθύ, στην εξέλιξη των προσωπικών σου στόχων θα σε οδηγήσει στην επιτυχία και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ανασφάλειες και φόβους του παρελθόντος. Θα στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις και θα καταφέρεις να εκμεταλλευθείς μία μεγάλη ευκαιρία, με αποτελεσματικό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα σου επιτρέψει να βελτιώσεις αισθητά τη ζωή σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο, ώστε να τον απαλλάξεις από τυχόν ανασφάλειες.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, δείξε πνεύμα συνεργασίας και προσπάθησε να καταστρώσεις σχέδια για το μέλλον. Αυτή την περίοδο δέξου τα πράγματα όπως έρχονται. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα δεχτείς προτάσεις για να τα ενισχύσεις.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ