Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 20/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 20/11/2016

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Θα δεις πολλά από τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τις ιδέες σου να φτάνουν στην ολοκλήρωσή τους, αν και οι αξίες σου θα μπουν σε δοκιμασία. Θα υπάρξει μια στείρα – από εμπνεύσεις – περίοδος η οποία όμως θα περάσει γρήγορα και θα ακολουθήσει μια ιδιαίτερα γόνιμη περίοδος για το ζώδιό σου. Η επικοινωνία θα σε κρατήσει όρθιο σε στιγμές ανάγκης.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό και κυρίως με ερωτισμό. Θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου, θα έχεις μεγάλο δυναμισμό. Σήμερα προσπάθησε να ξεκουραστείς, ώστε από αύριο να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά, θα τα πας αρκετά καλά, αλλά μην ξεχνάς ότι θα πρέπει να κάνεις και λίγη οικονομία.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Θα συνεχίσεις το έργο, αγαπητέ Ταύρε, που είχες ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια, αλλά θα περάσεις μια περίοδο με πολλές δοκιμασίες και πειρασμούς που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Χαλάρωσε και ανανεώσου, ώστε να περάσει πιο γρήγορα. Θα εναλλάσσονται συνεχώς φάσεις έντονης εργασιακής πίεσης και χαλάρωσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές, αισθηματικά, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα, καθώς θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να καταφέρεις να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, καλό θα είναι να ηρεμήσεις λίγο, γιατί έχεις ανάγκη από ξεκούραση. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο σημείο που θέλεις, αλλά κάνεις προσπάθειες για να βγεις από το αδιέξοδο.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Όλα τα εμπόδια και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις θα εξανεμιστούν και μια καλύτερη και πιο αισιόδοξη φάση αρχίζει για το ζώδιό σου. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις ένα είδος ασφάλειας για τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Μια επιβράδυνση -σε γενικές γραμμές- στη ζωή σου θα σε απασχολήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα μιλήσεις και για την πορεία της σχέσης σας. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή καλό θα είναι να ασχοληθείς με κάτι πιο ανάλαφρο και ξεκούραστο. Για τα οικονομικά σου, έχεις αρκετό άγχος προκειμένου να καλύψεις τις πολλές εκκρεμότητες που έχεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Μια περίοδος με τεράστιες δυνατότητες και ευκαιρίες ανάπτυξης για το μέλλον αρχίζει για το ζώδιό σου. Οι καταστάσεις αυτές θα απαιτήσουν μεγάλη ενέργεια από την πλευρά σου, αλλά θα ανταπεξέλθεις με ευκολία. Βεβαιώσου ότι ο αυθορμητισμός σου δεν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Μια πολύ απαιτητική περίοδος σε περιμένει – συγκεντρώσου και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να του δείξεις ότι προσπαθείς για ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Στα επαγγελματικά σου, πολλά θέματα που σε άγχωναν θα βρουν τις λύσεις που θέλεις. Σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά και να ηρεμήσεις από το άγχος της καθημερινότητας. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Πολλή δράση, νέες ιδέες και προσπάθειες προβλέπονται για το ζώδιό σου. Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς τις γνωριμίες σου σε κοινωνικό επίπεδο. Η εμπιστοσύνη στο άτομό σου θα ενισχυθεί. Φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος να εξαλείψεις εμπόδια που θα προκύψουν στον δρόμο σου, με πολλή διακριτικότητα και διπλωματία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στον αισθηματικό τομέα, υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα ώστε να περάσετε κι οι δυο καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις βρει πολύ καλές λύσεις για να πάνε όλα καλύτερα. Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όμορφα και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά σου σήμερα θα πρέπει να μην κάνεις καθόλου έξοδα, γιατί την τελευταία περίοδο έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η λίμπιντο του ζωδίου σου ενισχύεται, το ίδιο και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ με τη δύναμή σου θα απομακρύνεις τις δυσκολίες που σου δημιουργούν απαισιοδοξία και κατάθλιψη. Θα επανακτήσεις τον ενθουσιασμό και την όρεξή σου για ζωή και θα κάνεις το παν για να ζήσεις πιο χαρούμενα. Τώρα γνωρίζεις τι σε κρατάει πίσω και δεν νιώθεις ευτυχισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που θα πρέπει να καλυφθούν. Μια εκδρομή με το ταίρι σου θα ήταν μια καλή ιδέα για να αποκατασταθεί η ισορροπία μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πάρα πολλά, αλλά σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να αποφορτίσεις το μυαλό σου από όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση και συνεχίζεις να αναζητάς νέες πηγές εσόδων.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Μέσω συγκρούσεων και αναταραχών, θα αναγκαστείς, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνεις μια επαναξιολόγηση των επιλογών σου που αφορούν το μέλλον σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες παραχωρήσεις ή να αναγκαστείς από τις περιστάσεις να αποδεχτείς τη δύναμη και την επιρροή ενός προσώπου στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου και να περάσετε κι οι δύο πολύ καλά. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις κινήσεις για μια νέα σχέση. Θα εκπέμπεις έναν ερωτισμό που θα έχει ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και εξομαλύνονται. Σήμερα φρόντισε να αποφορτιστείς από το άγχος όλης της εβδομάδας. Στα οικονομικά σου, καλό θα είναι να κάνεις έναν σωστό προγραμματισμό σε ό,τι αφορά τις εκκρεμότητες που έχεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αντιμέτωπος με αρκετά διλήμματα πρόκειται να βρεθείς, αγαπητέ Σκορπιέ, και κάποιες εντάσεις πιθανόν να εμφανιστούν, αν αφήσεις τον εγωισμό και τους παράλογους φόβους σου να σε εξουσιάσουν. Η επιθυμία σου να κυριαρχήσεις και να κατακτήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε πόλεμο. Προσπάθησε να θέσεις τα αρνητικά και τα επιθετικά σου συναισθήματα υπό έλεγχο.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Αισθηματικά, η σημερινή μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Σήμερα που είναι Κυριακή, ξεκουράσου, γιατί την ερχόμενη εβδομάδα θα έχεις να κάνεις πάρα πολλά. Στα οικονομικά, απόφυγε να παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η έμφυτη χαρούμενη και κοινωνική φύση του ζωδίου σου έρχεται στο προσκήνιο και σαγηνεύεις τα πλήθη χάρη στην κοινωνική σου δικτύωση. Μια ομαδική εργασία πρόκειται να γυρίσει νέα σελίδα στη ζωή σου. Θα γίνεις πιο μεθοδικός και οργανωτικός στην καθημερινότητά σου, θα βάλεις πρόγραμμα και σύστημα στη ζωή σου και θα κάνεις καλύτερες διατροφικές επιλογές – ίσως ακόμα ξεκινήσεις και δίαιτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Προσπάθησε στα αισθηματικά σου να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις, λόγω της ανασφάλειας που σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, θα καταφέρεις πολλά πράγματα, αλλά σήμερα φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, αλλά μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις να τακτοποιήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Aν εξαιρέσουμε τα νεύρα, το άγχος και την πίεση που θα κυριεύσουν το ζώδιό σου, κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα θα περάσεις όμορφα και θα νιώσεις ότι ολοκληρώνεις τα σχέδιά σου. Αυτό φυσικά θα γίνει πραγματικότητα, αν δεν αφήσεις την πίεση να σε παρασύρει και να σε μπλοκάρει απ’ το να αντιδράσεις σε οτιδήποτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις θέματα που αφορούν τη σχέση σου από το παρελθόν. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, ώστε κι εσύ να νιώσεις καλύτερα. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Επαγγελματικά, έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε να ξεχαστείς από όλα αυτά που μπορεί να σε αγχώνουν στην καθημερινότητα. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε καλή πορεία και πολύ σύντομα θα αρχίσεις να βλέπεις και αύξηση των εσόδων σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά


Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου επικεντρώνεται σε κάποια πράγματα που ίσως να σε στενοχωρήσουν και να σε πληγώσουν, κυρίως σε ό,τι αφορά συμπεριφορές δικών σου ατόμων που θα σε απογοητεύσουν με τη στάση τους. Μην αφεθείς στα αρνητικά συναισθήματα και βάλε τα δυνατά σου για να φέρεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις. Η απογοήτευση μόνο πίσω θα σε κρατήσει και δεν έχεις αυτή την πολυτέλεια χρόνου.

Αισθηματικές Προβλέψεις


Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα μονοπωλήσουν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά


Σήμερα που είναι Κυριακή, απόφυγε να μπεις στην διαδικασία να ασχοληθείς πάλι με κάποιο επαγγελματικό θέμα. Φρόντισε να ξεχαστείς λίγο και να χαλαρώσεις. Στα οικονομικά σου, απόφυγε σήμερα να παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.
ΙΧΘΥΕΣ

Γενικά
H σημερινή μέρα προβλέπεται λίγο κουραστική για το ζώδιό σου, καθώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε ορισμένα θέματα που σε απασχολούν και θα σε εκνευρίσουν. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή για νέα ξεκινήματα και κυρίως ανοίγματα. Φρόντισε να λύσεις όσα προβλήματα υπήρχαν μέχρι τώρα, ώστε για να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και έχουν προοπτικές να πάνε ακόμη καλύτερα. Κάνε τις προτάσεις σου σήμερα στο ταίρι σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσετε πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλό θα είναι σήμερα που είναι Κυριακή, να ξεχάσεις λίγο την πίεση των επαγγελματικών σου και να περάσεις όμορφα και χαλαρά. Κάνε έναν προγραμματισμό στα οικονομικά σου, γιατί για άλλη μια φορά θα παρασυρθείς και θα κάνεις έξοδα.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν καταθέσει ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση Ελευθερίας και Νέα Αριστερά για...