Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 16/11/2016

ΚΡΙΟΣ

Η φαντασία, η λογική αλλά και οι ψευδαισθήσεις εντείνονται για το ζώδιό σου, αλλά ταυτόχρονα η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου, καθώς έχεις πολλές δυνατότητες και μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα και λειτούργησε θετικά ώστε να αισθανθείς ασφάλεια και σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα που μπορεί να πάει πίσω τα σχέδιά σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με πολύ καλό προγραμματισμό. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
ΤΑΥΡΟΣ

Ο νέος τρόπος δράσης σου θα δημιουργήσει μεγάλες αντιθέσεις, σε ό,τι αφορά τα υπάρχοντα γεγονότα. Χαλάρωσε και μην πιέσεις τον χρόνο. Οι καταστάσεις θα εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς, αλλά η σταθερότητα και η συνέπειά σου θα οδηγήσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα από το αναμενόμενο. Η επιτυχία δεν αργεί πλέον για το ζώδιό σου. Η φαντασία, η λογική, αλλά και οι ψευδαισθήσεις σου θα είναι πολύ έντονες και η άποψή σου για τη ζωή θα είναι ξεκάθαρη.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου και να πάρετε από κοινού κάποιες αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς σχέδια που ήταν σε στασιμότητα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Φρόντισε να μην κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Πιθανόν αυτήν την εποχή, αγαπητέ Δίδυμε, να αντιμετωπίσεις γεγονότα που θα σε βγάλουν λίγο έξω από τη ρουτίνα σου και θα σε αποδιοργανώσουν, αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή και να μάθεις από τα λάθη και τα πάθη σου. Σε καμία περίπτωση μην κρίνεις πρόσωπα και καταστάσεις επιπόλαια. Ακόμη και το δίκιο σου, διεκδίκησέ το με υπομονή και διαλλακτικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο περνάει ο καιρός η σχέση σου γίνεται πιο δυνατή και αποκτάει πιο γερές βάσεις. Έχεις όλα τα φόντα για να δεις πολλές καταστάσεις στα αισθηματικά σου διαφορετικά, ώστε τα πράγματα να γίνουν ιδανικά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα χρειαστεί να οργανωθείς λίγο περισσότερο, προκειμένου να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Οικονομικά, θα πρέπει να κινηθείς με πολλή προσοχή, γιατί θα έχεις την τάση να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι μπορεί να έχεις πρόβλημα αργότερα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ καλή μέρα θα είναι η σημερινή για το ζώδιό σου και ό,τι σκέφτεσαι θα μπορεί να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία. Ξεκίνα να λύνεις υποθέσεις του παρελθόντος, ούτως ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις ανενόχλητος στα μελλοντικά σου σχέδια. Μην δώσεις πολλή σημασία σε μικρά προβλήματα. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσεις να τα χειριστείς όλα, αρκεί να μείνεις προσηλωμένος σε όσα θέλεις να πετύχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να συζητήσεις με το ταίρι σου για γάμο ή επισημοποίηση της σχέσης σας. Διώξε τις αναστολές και άκου τι θέλει να σου πει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι αυτό θα αλλάξει. Οι πλανήτες (η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω) σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, απόφυγε σήμερα να κάνεις συνεργασίες. Μπορείς να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό. Συνεχίζεις τις προσπάθειες για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.
ΛΕΩΝ

Η ανασφάλεια που θα νιώσεις σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σε κάνει να επανεξετάσεις αρκετές καταστάσεις, αλλά και πρόσωπα στα οποία είχες δείξει εμπιστοσύνη στο παρελθόν και μάλλον δεν την άξιζαν. Καλό είναι να αρχίσεις να κρατάς μια επιφύλαξη και να μην ανοίγεσαι τόσο εύκολα, γιατί είναι πιθανό να πέσεις θύμα των περιστάσεων. Μην υποτιμάς το μυαλό σου που μπορεί να σε οδηγήσει στα σωστά συμπεράσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και δεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να διευθετήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές ευνοούνται. Οικονομικά, έχεις βγει αρκετά εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με πολλή σύνεση, χωρίς καθόλου παρορμητισμό.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα είναι μια πολύ θετική μέρα για το ζώδιό σου, η οποία σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις σε διάφορα ζητήματα που είχες σχεδόν ξεγραμμένα. Θα μπορέσεις λοιπόν να ξεκολλήσεις από τη στασιμότητα και να δεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία την πορεία σου. Η δυναμική σου προσωπικότητα θα πάρει τα πάνω της και κανείς δεν θα μπορεί να σε σταματήσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις με το ταίρι σου.
Καλό θα είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να κάνεις πάρα πολλά και θα έχεις και πολλές ιδέες που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις, αρκεί να μην αγχώνεσαι. Στα οικονομικά σου, θα πρέπει να προσέξεις αρκετά. Μέτρα ό,τι κάνεις, προκειμένου να μπορέσεις να βάλεις μια τάξη σε αυτόν τον τομέα.
ΖΥΓΟΣ

Πολύ ευχάριστη προβλέπεται η σημερινή μέρα για το ζώδιό σου και ίσως αυτή να είναι η αρχή μιας περιόδου όπου όλα θα σου πηγαίνουν καλύτερα απ’ όσο περιμένεις. Μην χάσεις χρόνο και μην αφήσεις ανεκμετάλλευτη τη συγκυρία. Τακτοποίησε όσο το δυνατόν περισσότερα ζητήματα και μην αφήσεις κανέναν να μπει στον δρόμο σου. Όλα θα πάνε πολύ καλά!
Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και ως εκ τούτου δεν αφιερώνεις πολύ χρόνο στον αισθηματικό τομέα. Έλα λίγο πιο κοντά στο ταίρι σου. Αν ακόμη δεν έχει εμφανιστεί κάποιο ταίρι στη ζωή σου, είναι σίγουρο ότι άμα το βάλεις στο μυαλό σου θα κάνεις και τη νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και γίνουν λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις και θα βάλεις σε σειρά και τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι πολύ πιθανό κάποιοι να σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην δώσεις πολλή σημασία και μην αφήσεις τα νεύρα σου να κάνουν κουμάντο στις αποφάσεις σου. Η αλήθεια είναι ότι ο θυμός σου μπορεί να σε οδηγήσει σε πολύ λανθασμένους δρόμους. Τώρα μπορείς να επιτύχεις σημαντικούς σου στόχους και να διαμορφώσεις κατάλληλα το κλίμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, απόφυγε σήμερα να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου. Αυτός ο ανταγωνισμός μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, σήμερα θα πρέπει να προσέξεις σε ό,τι αφορά μελλοντικά θέματα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Φρόντισε να κάνεις αρκετή οικονομία, γιατί έχεις αρκετές υποχρεώσεις από παλιά που θα πρέπει να τακτοποιήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα οι ιδέες σου, αγαπητέ Τοξότη, θα γίνονται πιο εύκολα αποδεκτές από το περιβάλλον σου και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα οφέλη από τις δραστηριότητές σου θα είναι αρκετά. Θα πρέπει μόνο να προσέξεις, γιατί θα υπάρχει κίνδυνος απωλειών λόγω της έντονης αισιοδοξίας – απόρροια της πιθανής μεγάλης ρευστότητας που θα βιώνεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μίλα για το μέλλον της σχέσης σου και όλα θα πάνε καλά.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα μπορέσεις να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στα επαγγελματικά σου και θα έχεις και την υποστήριξη των συνεργατών σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία. Μπορείς να κινηθείς καλά, αρκεί να κάνεις σωστές επιλογές και να μην παρασυρθείς σε έξοδα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να κάνεις μία «ανάπαυλα» από τις πολλές σκέψεις, ώστε να τις βάλεις σε τάξη! Ήδη έχεις καταλάβει ότι ασχολείσαι με πολλά και έτσι καταναλώνεις παραπάνω ενέργεια από όση απαιτείται για κάθε περίσταση. Μην τα παίρνεις όλα σοβαρά, γιατί έτσι δεν μπορείς να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου, τα οποία θέλεις να λύσεις άμεσα. Τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και σε ευνοεί αισθηματικά, φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σήμερα ξεκινάς με συζητήσεις και σχέδια, ενώ κάποια προβλήματα που είχες μέχρι τώρα θα μπορέσεις να τα λύσεις πολύ εύκολα. Στον οικονομικό τομέα, φρόντισε να περιορίσεις τα έξοδά σου στο ελάχιστο, ώστε να μην βγεις από το πρόγραμμά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν έχεις να φοβάσαι κανέναν, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς είσαι πολύ καλά προετοιμασμένος σε όλα τα επίπεδα! Έχεις πολλές και καλές ιδέες, και ακόμα κι αν είναι υπεραισιόδοξες, ξέρεις ότι έχουν βάση και καλά κάνεις. Ακόμα κι αν αυτό σε βάλει σε βαθιά νερά, εσύ ξέρεις… κολύμπι.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς σήμερα να τονώσεις το ηθικό του συντρόφου σου, ώστε να νιώσει καλύτερα και να μπορέσει να εξωτερικεύσει τα αισθήματά του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Σχέδια αλλά και αλλαγές ευνοούνται αυτή την περίοδο. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, καθώς και να βρεις καινούργιες πηγές εσόδων.
ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να σταθμίσεις το πού θα κινηθείς με χαμηλότερους τόνους και πού με υψηλούς, ανάλογα με τις συνθήκες. Τα γεγονότα θα προκύπτουν με γρήγορους και δυναμικούς ρυθμούς, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να ξεχνάς τον εγωισμό και τις δικές σου ανάγκες και να αφουγκράζεσαι τους άλλους, ίσως με μία πιο ελαφριά προσέγγιση. Σε κάθε περίπτωση προσπάθησε να δώσεις λύσεις με θετικές προεκτάσεις – μπορεί να είναι ίσως και λίγο φανταχτερές, αλλά πάνω απ’ όλα θα πρέπει να είναι ικανοποιητικές.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, νιώθεις ότι δεν υπάρχει σταθερότητα στη σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν, θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείς ανάλογα, προκειμένου να φτάσεις στον στόχο σου. Θα έχεις έντονο άγχος για οικονομικές οφειλές και για προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να οργανωθείς.

oroskopos.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top