Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τα ζώδια σήμερα 15/11/2016

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα 15/11/2016
ΚΡΙΟΣ

Η παρουσία σου, αγαπητέ Κριέ, προσθέτει «πόντους» στις κοινωνικές σου συναναστροφές κι αν εκμεταλλευτείς τη συμπάθεια που τρέφουν κάποιοι για σένα, θα μπορέσεις να πετύχεις εύκολα μερικούς από τους στόχους σου ή να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου. Επιμελήσου θέματα σχετικά με τη σωματική και ψυχική σου ευεξία.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Με μια συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, σε χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις νέες βάσεις στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σού δίνει πολύ καλές επιρροές, αισθηματικά, για μια καινούργια γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα μπορείς να τακτοποιήσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος και να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Θέλεις να ενισχύσεις περισσότερο τα οικονομικά σου. Μπορείς αυτή την περίοδο να κάνεις συζητήσεις και θα έχεις επιτυχία.


ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να αυξήσεις τον δυναμισμό και την ανυπομονησία σου. Τα καλά νέα είναι ότι «φορτσάροντας», είναι πολύ πιθανό να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο. Θα υπάρξουν ωστόσο και κάποια «παρατράγουδα» που θα έχουν να κάνουν είτε με μια φορτική συμπεριφορά των άλλων απέναντί σου, είτε με μια δική σου γκάφα, ιδιαίτερα αν ασχοληθείς για πρώτη φορά με κάτι που δεν γνωρίζεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, ο σύντροφός σου έχει πολλές φιλοδοξίες και είναι ανήσυχο πνεύμα. Το ίδιο είσαι κι εσύ. Φρόντισε να σταθείς δίπλα του και να τον υποστηρίξεις στις προσπάθειές του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, οι συνθήκες θα είναι αρκετά καλές, ενώ θα δεχτείς και κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Μην πάρεις όμως αποφάσεις, αν πρώτα δεν τις μελετήσεις καλά. Στον οικονομικό τομέα, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Είναι βέβαιο, αγαπητέ Δίδυμε, ότι αν δεν βρεις κάποιον δημιουργικό τρόπο να διοχετεύσεις το ενεργειακό σου πλεόνασμα, το πιθανότερο είναι να περάσεις τη μέρα σου με διαδοχικές αψιμαχίες. Αν… δεν σου αρέσουν τα σπορ, υπάρχουν και οι δουλειές. Επίλεξε τη χαλαρότητα μόνο προσωρινά και εφ’ όσον υπάρχει ειδικός σκοπός.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε κι εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να δεχτείς επαγγελματικές προτάσεις, αλλά πριν απαντήσεις, θα πρέπει να δεις κατά πόσο σε συμφέρουν. Οικονομικά, δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο. Θα έρθουν και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία απαιτητική μέρα ανοίγεται μπροστά σου, όμως εσύ Καρκίνε μου μπορείς πραγματικά να διεκδικήσεις τα «θέλω» σου και να κατακτήσεις πολλά αυτά! Το σημερινό εξάγωνο του Ερμή από τον Τοξότη, με τον Άρη από το ζώδιο του Υδροχόου, σε δραστηριοποιεί επαγγελματικά, οικονομικά και σε γεμίζει με υποχρεώσεις, τις οποίες όμως θα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο! Η μέρα είναι ιδανική για να βάλεις σε τάξη και σειρά εκκρεμότητες που σχετίζονται με το παρελθόν σου!


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλές εκπλήξεις σού επιφυλάσσει η σημερινή μέρα στον αισθηματικό τομέα. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άσχετα θέματα.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά, γιατί μπορεί να κάνεις κινήσεις που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν. Σήμερα μπορείς να ρυθμίσεις χρέη του παρελθόντος.


ΛΕΩΝ

Μπορείς να έχεις άμεσα και σπουδαία αποτελέσματα, αγαπητέ Λέων, στους τομείς που σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι βέβαια να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, γιατί δεν θέλεις να εξοντωθείς πριν ολοκληρώσεις το έργο σου. Ταυτόχρονα, δείχνεις προθυμία για ένα ήρεμο καταφύγιο είτε στην πραγματικότητα, είτε στη… φαντασία σου και αυτό ίσως αποδειχθεί πολύτιμο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου και να νιώσεις καλύτερα και εσύ και το ταίρι σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, σήμερα θα τα καταφέρεις αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Στα οικονομικά σου, μην αμελήσεις τίποτα και προπάντων μην αφήσεις τίποτα για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να θυμάσαι ότι η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, δεν θα είναι απαλλαγμένη από κόντρες και δυναμικές ζυμώσεις, ενώ οι καταστάσεις θα πηγαίνουν «πάνω-κάτω». Από την άλλη πλευρά όμως, ίσως αυτός να είναι ο μόνος τρόπος για να τρέξουν τα πράγματα, με όφελος μάλιστα την ανάδειξη κάποιων ιδιαίτερων προσόντων σου.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε να μιλήσεις με το ταίρι σου χαλαρά και ήρεμα και όλα θα πάνε καλά.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλές καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις καθώς και να υπογράψεις συμβόλαια.


ΖΥΓΟΣ

Οι παρεμβάσεις, αγαπητέ Ζυγέ, που πρόκειται να κάνεις δεν θα γίνουν αποδεκτές από όλους, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Προτίμησε λοιπόν να κάνεις πράγματα στα οποία δεν θα εμπλέκονται άλλοι ή να συμμαχήσεις εξ αρχής με άτομα που η υποστήριξή τους στα σχέδιά σου είναι δεδομένη.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο ταίρι σου. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε εντάσεις. Για σένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πλανητικό σκηνικό είναι ευνοϊκό (με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω) αισθηματικά, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν μέχρι τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις περιττές σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα χρειαστεί να πάρεις θέση, αγαπητέ Σκορπιέ, ή να εκτεθείς σε διάφορα ζητήματα, οπότε καλό θα είναι να «ξεσκονίσεις» τις γνώσεις και τις δεξιότητές σου. Θα διακρίνεσαι από τον δυναμισμό σου και αυτό θα είναι πολύ εμφανές και στο περιβάλλον σου. Εάν θέλεις να είσαι μέσα στα πράγματα και να κατακτήσεις την επιτυχία, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τις θέσεις και τις απόψεις σου τουλάχιστον με το άμεσο περιβάλλον σου, ώστε να φέρεις την πλήρη ισορροπία που θα σε κάνει να ηρεμήσεις ψυχικά.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προσπάθησε να δεις κάποιες καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα με αρκετό ρεαλισμό. Μην θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μπορείς να τα πας πολύ καλά, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και να κάνεις ένα πρόγραμμα για το μέλλον. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες και χρέη του παρελθόντος.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι σχεδόν βέβαιο πως ο δρόμος της επιτυχίας, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, θα φέρει αρκετές χαρές αλλά και λύπες. Μην φοβηθείς να ολοκληρώσεις τους στόχους σου, λόγω ανασφάλειας. Στηρίξου καλύτερα στις δυνάμεις σου και θα καταφέρεις αρκετά. Ταυτόχρονα σε απασχολεί και η οικογένεια. Είναι προτιμότερο να τους καθοδηγήσεις και να τους στηρίξεις, ώστε να προσπαθήσουν οι ίδιοι, παρά να αναλάβεις τις δικές τους ευθύνες. Αυτή είναι μία διαδικασία που δεν οδηγεί πουθενά και θα σε φέρει σε αδιέξοδο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα στη σχέση σου από το τίποτα. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αποφύγεις τις εντάσεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ασχοληθείς με προβλήματα που είναι σε στασιμότητα, αγαπητέ Αιγόκερε, και μπορείς να κάνεις σημαντικές αλλαγές, βλέποντας μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Πέρνα τον χρόνο σου με δικά σου άτομα, όσο μπορείς καλύτερα, και σύντομα θα έρθει και αυτό που περίμενες εδώ και καιρό. Φρόντισε να απομακρύνεις άτομα που σε ρίχνουν ψυχολογικά. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και με ό,τι καταπιάνεσαι το φέρνεις εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην αμελείς βασικά πράγματα στη σχέση σου, λόγω των προβλημάτων που έχεις στην καθημερινότητα. Μπορείς να καταφέρεις πολλά. Αν δεν υπάρχει ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν πολύ καλά και θα κάνεις τις αλλαγές που ήθελες εδώ και πολύ καιρό. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς, καθώς θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεση σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα είναι πιο ανοιχτή και ευχάριστη, με αποτέλεσμα να προσελκύσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες φιλικές σου σχέσεις. Θα προτιμήσεις τη συναναστροφή από τη μοναξιά και για άλλη μια φορά θα είσαι η ψυχή της παρέας. Θα συναντήσεις άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, στο άμεσο μέλλον. Μην αφήσεις τις αμφιβολίες για τον εαυτό σου να σε κρατήσουν πίσω στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις να κάνεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Αισθηματικά, σήμερα θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να εκφράσεις στο ταίρι σου όλα αυτά που θέλεις να του πεις εδώ και αρκετό καιρό.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς να προσφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, αλλά καλό θα είναι σήμερα να μην προσπαθήσεις να κάνεις καμία αλλαγή. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.


ΙΧΘΥΣ

Η επιτυχία που βίωσες πρόσφατα ήταν αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας, αλλά και σωστής αξιοποίησης μίας σειράς ευκαιριών. Τώρα μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τους καρπούς των κόπων σου. Ταυτόχρονα θα σου δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσεις τις αντιδράσεις των οικείων σου. Μια πολύ έντονη καθημερινότητα, με πολλές επαφές, προβλέπεται για το ζώδιό σου και θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.


Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά πράγματα που μέχρι σήμερα σε κούραζαν στον αισθηματικό σου τομέα αρχίζουν και αλλάζουν. Θα έρθουν πολλές ευκαιρίες για τη βελτίωση της σχέσης σου.


Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές συζητήσεις και πολλές επαφές προβλέπονται στα επαγγελματικά σου. Κινείς τα πράγματα με πολύ σωστό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δεν θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα δεχτείς προτάσεις που μπορούν να αυξήσουν τα έσοδά σου.

oroskopos.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΗΜΗ ΧΩΡΑ που θα βλέπουμε στην ΕΡΤ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 7-8 Επεισόδιο 7 Ο Λουκάς βλέπει τα απειλητικά σημάδια και μπροστά στον κίνδυνο...