Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Χαμός με βάπτιση στο Άργος: Διάβασε λίστα με τα ονόματα των εραστών της γυναίκας του (Video)

Σκηνές απείρου κάλλους διεξήχθησαν σε δεξίωση βάπτισης στο Άργος. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Κατερίνα Κουρτέλη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», το μυστήριο της βάφτισης διεξήχθη κανονικά. Ωστόσο, στο τραπέζι ο πατέρας των νεοφώτιστων προέβη σε μια διαφορετική πρόποση, μπροστά σε όλους τους καλεσμένους που έμειναν άφωνοι.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βρεθήκατε απόψε δίπλα μας και κυρίως θέλω να ευχαριστήσω τα αγόρια της γυναίκας μου», είπε αρχικά, με πολλούς να αναρωτιούνται αν άκουσαν καλά. Αυτό όμως ήταν μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια ο πατέρας, άρχισε να διαβάζει μια όχι και τόσο μικρή λίστα με τα ονόματα των ανδρών που είχε μάθει πως είχαν σχέση με την γυναίκα του. Πολλοί μάλιστα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι, με αποτέλεσμα να χλωμιάσουν ακούγοντας το όνομά τους, χωρίς να ξέρουν πως πρέπει να αντιδράσουν.

Η δε σύζυγος προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, πράγμα όχι και τόσο εύκολο. Η μάχη ανάμεσα στις δυο οικογένειες (γονείς των δίδυμων παιδιών) δεν άργησε να ξεκινήσει και μόνο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Προς το παρόν το ζευγάρι δεν έχει ανακοινωσει τον χωρισμό του, ωστόσο, όπως αναφέρουν, θα τα βρουν στα δικαστήρια.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ