Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ» Ο ΚΑΡΑΒΕΛΑΣ – Θα μιλήσει το βαθύ λαρύγγι της Siemens;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, εντός των επομένων ημερών επίκειται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣΤΕ) για την ακυρότητα ή μη του Εξωδικαστικού Συμβιβασμού της Siemens με το Ελληνικό Δημόσιο που υπέγραψε ο Γιάννης Στουρνάρας ως Υπουργός Οικονομικών της κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου. Ενός Εξωδικαστικού Συμβιβασμού που από την πρώτη ημέρα η Ελεύθερη Ώρα και ο υπογράφων φωνάζαμε:

Για το θέμα της εκπρόθεσμης υπογραφής του από τον κ. Στουρνάρα (22 Αυγούστου 2012), όταν η Siemens τον υπέγραψε 2 Μαρτίου 2012 και υπάρχει ρητός όρος που αναφέρει ότι ο Εξωδικαστικός Συμβιβασμός εάν δεν υπογραφεί και από τα δυο μέρη εντός 45 ημερών, καθίσταται αυτομάτως άκυρος.

Αλλά και για τη μη τήρηση των υπογραφέντων από την πλευρά της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας (πχ. Όταν Ξυνής και Sikellis υπέγραψαν ότι θα διατηρήσουν τις 600 θέσεις εργασίας και σήμερα οι εργαζόμενοι στην εταιρεία δεν ξεπερνούν τους 150).

Ξεκινάει πάλι η δίκη των “64άρων” κατηγορουμένων.

Παράλληλα ολοκληρώνεται η μετάφραση στα γαλλικά της δικογραφίας στην πολύκροτη δίκη των “64άρων” κατηγορουμένων για τα “μαύρα” ταμεία της Siemens μέσω των οποίων λαδώνονταν πολιτικά υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της Πατρίδος μας.

Αυτό σημαίνει πως ξεκινώντας αυτή η δίκη, θα πρέπει να αναμένουμε στις επόμενες ημέρες τις κλήσεις των μαρτύρων.

Οι μάρτυρες αυτοί είναι γνωστοί, συγκεκριμένοι και δεν είναι όλοι τους ευκολοδιαχειρίσιμοι. Και ο νοών νοείτο!!

Έτσι, είναι βέβαιο πως από τις μαρτυρίες κάποιων μαρτύρων – που γνωρίζουν πολλά – θα προκύψουν και νέα στοιχεία, που θα αναγκάσουν το Προεδρείο του Δικαστηρίου να κλητεύσει και άλλους μάρτυρες, που κάποιοι φρόντισαν να απουσιάζουν από τη λίστα μαρτύρων γιατί, και αυτοί γνωρίζουν πολλά και θα ήθελαν πολλά να πουν. Σε αυτή την περίπτωση είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργηθεί από τις αποκαλύψεις πάταγος και θα τρομοκρατηθεί όλο το εσωτερικό πολιτικό στερέωμα!!

Θα έχει πολλά να πει ο μάρτυρας Ευάγγελος Σέκερης.

Εξ όσων γνωρίζουμε, στη δίκη των “64άρων” ένας εκ των μαρτύρων είναι ο κ. Ευάγγελος Σέκερης. Που τυγχάνει να είναι και εξ αγχιστείας συγγενής του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σέκερης είναι ο πλέον αξιόπιστος μάρτυρας, εξ όσων εξετάστηκαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής το 2012, όπως ακριβώς είχε πει ο τότε αλλά και σήμερα Βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. Ο κ. Ευάγγελος Σέκερης εξακολουθεί και σήμερα να είναι ένα από τα διευθυντικά στελέχη – παραγκωνισμένος – της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας.

Έτσι, εάν ο συγκεκριμένος μάρτυρας “πιεσθεί” από το Δικαστήριο, είναι σίγουρο πως θα τιναχθεί όλο το πολιτικό Σύστημα στον αέρα. Είμαστε δε σίγουροι ότι ειδικότερα σε κάποιους θα δημιουργηθεί μεγάλος πονοκέφαλος και θα χάσουν τον ύπνο τους.

Απλά θα σας θυμίσω ότι ο κ. Ευάγγελος Σέκερης υπήρξε διευθυντικό στέλεχος του Τομέα Επικοινωνιών της Siemens από την πρώτη ημέρα που στήθηκε το πρώτο ψηφιακό κέντρο (τα ψηφιακά έριξαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη το ΄93) της χώρας (ΟΤΕ) από τη Siemens (1990).

Ήταν εκ των μοναδικών και είναι ακόμη ο μοναδικός συνομιλητής με τις διοικήσεις του ΟΤΕ σε θέματα τηλεπικοινωνίας.

Υπήρξε ο υφιστάμενος του διδύμου Γεωργίου – Καραβέλα, αλλά και του νέου διδύμου μετά Χριστοφοράκο εποχής, Μαυρίδη – Αθανασιάδη (άπαντες κατηγορούμενοι στη δίκη).

Άρα θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να ακούγαμε τα όσα έχει να μας πει ο κ. Ευάγγελος Σέκερης. Που σύμφωνα με ασφαλέστατες πληροφορίες μας, τα όσα θα είχε να πει δεν είναι μόνο καταγεγραμμένα σε ένα μέρος του εγκεφάλου του, αλλά βρίσκονται αποτυπωμένα σε χαρτί και φυλάσσονται επιμελώς σε κάποιο συμβολαιογραφικό γραφείο των Αθηνών!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ “συλλαμβάνει” τον Καραβέλα.

Ξαφνικά αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ να σηκώσει εκ νέου το ζήτημα της Siemens. Φέρνει πάλι στην επικαιρότητα το πολύκροτο ζήτημα που ταλανίζει όλον τον πολιτικό κόσμο της επάρατης Μεταπολίτευσης. Ένα σκάνδαλο, για το οποίο δεν έκανε, ο Αλέξης Τσίπρας, καμιά αναφορά στην πρόσφατη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης.

Έτσι, προκάλεσε θλίψη το γεγονός ότι προ ημερών ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης διασταύρωσαν τα ξίφη τους στη Βουλή των Ελλήνων με κυρίως μενού τη Siemens, άνευ όμως ουσίας. Παρακολουθήσαμε στη Βουλή αόριστες κοκορομαχίες περί της διαπλεκόμενης Siemens, τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, την οικογένεια Μητσοτάκη…

Τα ίδια και τα ίδια χρόνια ολόκληρα. Προσπαθούν να κρύψουν τη βρωμιά τους πίσω από το δάχτυλό τους. Και επί της ουσίας μηδέν…

Και για να δημιουργούν εντύπωση μας ενημερώνουν ότι πιθανόν ο Χρήστος Καραβέλας βρίσκεται πιθανότατα μεταξύ Εκάλης και Κυκλάδων. Ότι επίκειται η σύλληψη του Mr. Taxis (του κόλλησαν στη Siemens αυτό το προσωνύμιο γιατί δεν χρησιμοποιούσε ποτέ ιδιωτικό αυτοκίνητο. Μεταφερόταν παντού με ναυλωμένο taxi από την Siemens).

Οι γάτοι των Ιμαλάϊων, επίσης μας πληροφορούν ότι είναι έτοιμος ο Χρήστος Καραβέλας να θυσιασθεί και να δώσει ονόματα από αυτά που θα τον υποχρεώσουν να δώσει. Δηλαδή, για να κάψουν αυτά τα ονόματα που πρέπει να κάψουν, προστατεύοντας όσα πρέπει να προστατέψουν.

Βλέπετε βοηθάει και η ηλικία του Καραβέλα που δεν τον οδηγεί στην φυλακή…

Έχετε τον Γεωργίου, τι τον θέλετε τον Καραβέλα…

Ωστόσο, εάν συλληφθεί ή παραδοθεί ο Καραβέλας τι ακριβώς πρόκειται να αλλάξει;

Από την στιγμή που στα χέρια τους και στα πόδια τους έχουν τον Ηλία Γεωργίου. Ο οποίος ήταν προ Χριστοφοράκου εποχής ο Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens. Αυτός έδινε ή μετέφερε τις εντολές της μητρικής εταιρείας του Μονάχου της Γερμανίας. Αυτός υπέγραφε τις Συμβάσεις με τον ΟΤΕ. Ο Καραβέλας ιεραρχικά στο οργανόγραμμα της Siemens ήταν υποδεέστερος του Γεωργίου. Ήταν ο κομιστής.

Ο διαχειριστής του Γεωργίου και του Dombek, Γενικού Διευθυντού της Siemens. Ο οποίος είναι εν ζωή και δεν είναι ούτε μάρτυρας στη συγκεκριμένη πολύκροτη δίκη…

Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ηλίας Γεωργίου συνεταιρίστηκε με το μισό ΠΑΣΟΚ. Με τον Νικολαίδη, τον Σκαρπέλη, τον Αθανασόπουλο, τον Σπυρόπουλο…

Έφτιαξε εταιρείες όπως, η αμαρτωλή Telepassport…

Τα ΜΜΕ βολεύτηκαν με τους Χριστοφοράκο – Καραβέλα.

Και το οξύμωρο είναι ότι ο Ηλίας Γεωργίου κατάφερε να βγει από το κάδρο “ενημέρωσης” των ΜΜΕ της Πατρίδος μας. Το πολιτικό Σύστημα στην Ελλάδα, αλλά και όλα τα ΜΜΕ “βολεύτηκαν” με τους Χριστοφοράκο και Καραβέλα.

Μα κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, είναι ότι οι αμαρτωλές προγραμματικές Συμφωνίες της Siemens με τον ΟΤΕ έγιναν επί εποχής Dombek – Γεωργίου. Τότε που γίνονταν οι απ΄ ευθείας αναθέσεις στον ΟΤΕ. Τότε που γι΄ αυτές έπεσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη (εεε Αντώνη;;;) και ο κ. Γεωργίου θα έχει να μας πει πολλά. Όπως και ο κ. Bernard Dombek (οι δυο τους υπέγραψαν τις επίμαχες επιστολές προς τον τότε Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, λίγες ημέρες πριν τον ανατρέψουν). O Χριστοφοράκος αντικατέστησε τον Dombek και συνέχισε την πολιτική του στην εταιρεία.

Γιατί κύριοι της Δικαιοσύνης;

…Δεν εκλήθησαν ποτέ να καταθέσουν ή γιατί δεν είναι μάρτυρες, επί παραδείγματι το στέλεχος του ΟΤΕ και ταμίας του ΠΑΣΟΚ, Πέτρος Λάμπρου;

Γιατί δεν είναι μάρτυρας ο Bernard Dombek Γενικός Διευθυντής της Siemens;

Γιατί δεν είναι μάρτυρας ο κ. Νικόλαος Τάτσικας, Διευθυντής της Siemens Τήλε-βιομηχανικής (από όπου τα περίφημα τιμολόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη);

Γιατί δεν είναι μάρτυρας ο Κυριάκος Μικές, Γενικός Διευθυντής του Λογιστηρίου της Siemens;

Γιατί, γιατί, γιατί;;;

Κατ΄ αποκλειστικότητα…

…παρακάτω βλέπετε φωτογραφία του ζεύγους Καραβέλα, μια δυο μέρες πριν τους “αποδράσουν” από την Ελλάδα. Κάπου στην οδό Βουκουρεστίου στο κέντρο της Αθήνας. Μόλις έχουν εξέλθει από Συστημική Τράπεζα όπου ο Χρήστος Καραβέλας είχε τις καταθέσεις του…

Επανέρχομαι…

Σημείωση: Τα επώνυμα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των αρθρογράφων και δεν σημαίνει ότι όσα αναφέρονται σε αυτά υιοθετούνται από το Logiastarata.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ