Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η Εγκληματική κάνει όργια στο Περιστέρι! (pics)

Απίστευτα πράγματα και σήμερα στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου και της διαιτησίας του, καθώς όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα ο Ατρόμητος… απαγορεύεται να σκοράρει κόντρα στον Ολυμπιακό!

H oμάδα του Γιώργου Κορακάκη μπορεί να διαμαρτύρεται απολύτως δικαιολογημένα για τρεις σημαντικές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της με τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίες μπορούσαν να της επιτρέψουν να ανοίξει το σκορ, με τον διαιτητή Γιάννη Δελφάκη και τον πρώτο βοηθό Ευθύμιο Κουρέντα να κάνουν τρία πολύ σοβαρά λάθη, όλα εις βάρος της.

Στο 5ο λεπτό, ο Θωμάς Βασιλείου υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό Ευθύμιο Κουρέντα, λίγο πριν μπει στη μεγάλη περιοχή του Στέφανου Καπίνου από τα δεξιά μετά από πάσα του Χαβιέ Ούμπιντες.

Στο 8ο λεπτό, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό χέρι του Μανουέλ Ντα Κόστα μετά από προσπάθεια του Μίλος Στόιτσεφ μέσα στα καρέ του Ολυμπιακού, πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου το οποίο δεν υποδείχθηκε από τον διαιτητή Δελφάκη.

Στο 27ο λεπτό, ο Αντονί Λε Ταλέκ σκοράρει με πλασέ, ωστόσο το γκολ του ακυρώθηκε επειδή υποδείχθηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Στη σχετική φάση, υπάρχουν όντως εκτεθειμένοι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, ωστόσο ο Λε Ταλέκ δεν ήταν ένας από αυτούς και το τέρμα του έπρεπε να μετρήσει.

Αντιθέτως, ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης Γιάννης Δελφάκης δεν είχε κανένα πρόβλημα να δείξει αμέσως κίτρινη κάρτα στον Σενεγαλέζο μέσο του Ατρομήτου Πολ Φαντιάλα Κεϊτά, όταν αυτός έπεσε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, θεωρώντας ότι προσποιήθηκε για να κερδίσει πέναλτι και ξεσηκώνοντας εναντίον του τους φίλους των γηπεδούχων στις κερκίδες του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ