Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Βόμβα για Michael Jackson! “Με βίαζε από τα 12” – Τα ανατριχιαστικά μηνύματα [pics]

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον βασιλιά της ποπ Michael Jackson που θέλουν να διοικούσε ένα από τα πιο εξελιγμένα κυκλώματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Αυτό ισχυρίζεται μια γυναίκα που υποστηρίζει ότι ήταν ένα από τα θύματά του. Η γυναίκα έδωσε σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη φριχτή σεξουαλική κακοποίηση που έζησε στα χέρια του Michael Jackson, όπως διαβάζουμε στο newsit.gr

Σύμφωνα με την καταγγελία, η “Jane Doe” (ψευδώνυμο) γνώρισε τον Michael Jackson στην έπαυλή του στο Hayvenhurst το 1986 όταν ήταν 12 ετών. Ο Michael Jackson βρήκε το τηλέφωνο της οικογένειάς της και λίγο αργότερα ξεκίνησε ο εφιάλτης της που κράτησε μέχρι τα 15 της χρόνια, το 1989.

Μέσα από επιστολές, τηλεφωνήματα και δώρα ισχυρίζεται ότι ο Jackson προσπάθησε να τη δελεάσει για να γίνει σύντροφός του. Οι λεπτομέρειες των όσων περιγράφει είναι τρομακτικές. “Τη χάιδευε στα γεννητικά της όργανα και το σώμα, τη φιλούσε, της έκανε και την έβαζε να του κάνει στοματικό έρωτα, τριβόταν πάνω της και κατάφερε μερική διείσδυση με αποτέλεσμα να ματώσει”.

Στα ανατριχιαστικά σημειώματα που ισχυρίζεται ότι της έστειλε o Michael Jackson έγραφε ότι την αγαπά και ότι είναι τρελός για αυτή. Τα υπέγραφε είτε ως Michael είτε ως MJ, με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι της έδωσε 900.000 δολάρια για να εξαγοράσει τη σιωπή της.

Η γυναίκα ισχυρίζεται επίσης ότι όλες του οι επιχειρήσεις ήταν μέρος συστήματος και υπηρετούσαν στην πραγματικότητα διπλό σκοπό. Λειτουργούσαν παράλληλα και ως επιχειρήσεις σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με σκοπό να εντοπίζουν, να δελεάζουν και να αποπλανούν παιδιά.

“Αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια να πιάσουν λαχείο καταθέτοντας μήνυση πάνω από 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson και περίπου 30 χρόνια μετά την υποτιθέμενη διάπραξη των περιστατικών. Πιστεύουμε ότι οι ισχυρισμοί δεν έχουν καμία αξία. Δεν είναι τυχαίο επίσης που εκπροσωπείται από τους δικηγόρους που εμπλέκονται σε άλλες δύο σοβαρές υποθέσεις που έχουν αξιώσεις από τις επιχειρήσεις του”, σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι εκπρόσωποι της άλλης πλευράς.

Dailymail, Radaronline

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ: Η Δανάη ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο σπιτάκι του δάσους! Πώς θα αντιδράσουν η αδερφή και η μάνα της;

Ραγδαίες εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς  ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ Η μεγάλη κόρη της Ηλέκτρας, Δανάη, ζητάει από τον Παύλο να πάνε μαζί στο...