Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1-2

Μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο στο «Καυτατζόγλειο» με σκορ 2-1. Τελευταίος παραμένει ο Ηρακλής στη βαθμολογία, ενώ ο Ατρόμητος έφτασε τους δέκα βαθμούς και είναι πέμπτος.

Ο Αγώνας ξεκίνησε με ένταση στις κερκίδες εξαιτίας των διοικητικών προβλημάτων που έχει ο «γηραιός», ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προσπάθησαν να αναλάβουν τα ηνία του αγώνα στο ξεκίνημα.

Τα πρώτα 20 λεπτά κύλησαν με τις δύο ομάδες να αρέσκονται σε παιχνίδι κέντρου και χωρίς τις μεγάλες φάσεις.

Στο 31ο λεπτό ο Ατρόμητος έχασε ευκαιρία να προηγηθεί με σου του Τόνσο μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι

Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα ο Ηρακλής απάντησε στις ευκαιρίες απειλώντας για πρώτη φορά ουσιαστικά, όταν ένα σουτ του Λεοζίνιο έφυγε λίγο έξω από τα δοκάρια του Γκορμπούνοφ.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν πάρει τον… αέρα του Ηρακλή, χωρίς ωστόσο να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ.

Η πρώτη καλή φάση του δεύτερου μέρους, ήρθε με τη συμπλήρωση του δεκάλεπτου, όταν ο Λεοζίνιο εκτέλεσε φάουλ, ο Μπερτολίνι έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε άουτ.

Η φάση αυτή αφύπνησε τον Ατρόμητο που ανέλαβε εκ νέου την πρωτοβουλία στο χορτάρι, και έχασε μέσα σε δύο λεπτά (63′ και 65′) δύο καλές ευκαιρίες να προηγηθεί με τους Λημνιό και Φυτανίδη.

Ο Ηρακλής ισορρόπησε ξανά τον αγώνα, όμως στο 79ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με τον Ούμπιδες να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο Στόιτσεφ.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε μια φάση διαρκείας στο 84ο λεπτό με τον Λουκίνα, όμως τελικά ο Ατρόμητος «δραπέτευσε» με το διπλό από τη Θεσσαλονίκη, χάρη σε γκολ του Τόνσο που σε αντεπίθεση μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα…

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Αμανατίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Κούρος, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Ιντζόγλου, Ρούσσος, Μοντέιρο (Αμαραντίδης 80′), Λάμπρου (Πασάς 46′), Λεοζίνιο, Λουκίνας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κεϊτά, Ούμπιδες, Λημνιός (Μπάγκα 82′), Παπαδόπουλος Δ. (Λε Ταλέκ 74′), Τόνσο, Βασιλείου (Στόιτσεφ 71′).
onsports.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ