Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Με άνοιγμα στο Kέντρο απαντά ο Μητσοτάκης

Την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να βάλει μπρος την «επιχείρηση διεύρυνση» του κόμματός του, οι «παραφωνίες» του Αδώνιδος Γεωργιάδη και της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου μέσα σε ένα 24ωρο φαίνεται πως «θόλωσαν» το κεντρικό, ενωτικό μήνυμα που προσπάθησε να εκπέμψει ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με το  paraskhnio.gr.

Ο κ. Μητσοτάκης από την Ελευσίνα, που είχε βρεθεί τη Δευτέρα, έκανε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές, τονίζοντας πως «σήμερα δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ Δεξιάς, Κέντρου και Αριστεράς, αλλά μεταξύ αλήθειας και αποτελεσματικότητας και λαϊκισμού και ψέματος»…

Ο πρόεδρος της ΝΔ, φαίνεται να έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό και ήδη είναι σε επαφή, τόσο ο ίδιος όσο και στενοί του συνεργάτες, με πρόσωπα του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς ή ακόμα και του «εκσυγχρονιστικού μπλοκ». Άλλωστε, από το προηγούμενο Σάββατο πρώτο το «Π» έγραψε τα πρόσωπα που είναι προ των πυλών της ΝΔ. Στελέχη που είτε θα μπουν στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια είτε θα αξιοποιηθούν σε κυβερνητικά πόστα. Πάντως, εκτός των άλλων, στη λίστα είναι και ο στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη και πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚ, Θανάσης Κοντογεώργος, ο οποίος συμμετέχει και στην επιτροπή εκπόνησης του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ. Για το νέο πρόγραμμα του κόμματος όμως εργάστηκε ακόμα ένα εκσυγχρονιστικό στέλεχος, ο Μάριος Θεμιστοκλέους, που είναι σε συζητήσεις με την Πειραιώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ