Όσο διατέλεσε Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ να μην δέχτηκε να αναλάβει υπουργικό θώκο ή αντιπροεδρία στην κυβέρνηση Σαμαρά στην οποία συμμετείχε, όμως μετά την πάροδο σχεδόν τεσσάρων χρόνων από το κλείσιμο της ΕΡΤ, ο Φώτης Κουβέλης κάνει δυναμική επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ και κάνει και πρόβες για το υπουργικό κουστούμι, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μ. Μαξίμου σε μία προσπάθεια να δώσει βαρύτητα στα ανοίγματα του κυβερνώντος κόμματος προς την Κεντροαριστερά έχει επενδύσει στην επιστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ του Φ. Κουβέλη και της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, της οποία ηγείται όπου συμμετέχουν η Μ. Γιαννακάκη, η Μ. Ρεπούση και δεκάδες πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μ. Μαξίμου έχει διαβεβαιώσει τον Φ. Κουβέλη ότι θα συμμετέχει στο νέο κυβερνητικό σχήμα αναλαμβάνοντας το υπουργείο Εσωτερικών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top