Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! Τι είπε για τον νεκρό blogger @galaxyarchis και άλλους συνεργάτες υπουργών!

Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα είπε από το βήμα της Βουλής ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο πρόεδρος του Ποταμιού κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκανε επιχείρηση να πετάξει «λάσπη» στο κόμμα του για να πείσει ότι το Ποτάμι το δημιούργησε η διαπλοκή, όπως διαβάζουμε στο crashonline.gr.

Φέρνοντας παραδείγματα ο Στ. Θεοδωράκης αναφέρθηκε στον εκδότη της εφημερίδας «Χωνί» «που γέμισε χώρα με αφίσες είναι διορισμένος στο Μαξίμου», στον διαχειριστή του site olympia.gr που διορίστηκε στο υπουργείο Εθνικής “Αμυνας και πρόσθεσε: «Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες, ήταν υπάλληλος της Γεροβασίλη». Αναφέρονταν στον blogger @Galaxyarchis, κατά κόσμον Πέτρο Παπαθανασίου ο οποίος σκοτώθηκε προ ημερών σε τροχαίο και την ταυτότητά του αποκάλυψε στο συλλυπητήριο μήνυμά της ο κυβερνητική εκπρόσωπος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού τόνισε κατά την ομιλία του:

«Προσέξτε ατάκες του υπαλλήλου Γεροβασίλη:

Στη χώρα που 7% ψηφίζει Ποτάμι γιατί είναι έκπληξη ότι η ΧΑ παίρνει 10%. Τηλεσκουπίδια
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι άνθρωπος ζει και χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι

Είχατε πολλούς τέτοιους και τους πληρώνετε με λεφτά του Δημοσίου. Που τους κρύβετε; Στο Μαξίμου – Υπουργείο Εθνικής Αμυνας;»

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Θεοδωράκης:

«Πόσο σας στοίχισε η προσπάθεια να βρομίσετε το Ποτάμι με τόνους λάσπης; Το κάνατε με τη βοήθεια αυτών που καταγγέλλατε. Πόσο λεφτά δώσατε σε αυτά τα τρολ, μαύρα λεφτά, και όλους αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους bloggers, όλους αυτούς τους μεταμφιεσμένους αντιεξουσιαστές, όλους αυτούς τους κομματικούς δημοσιογράφους που για 2 χρόνια είχαν σαν μέλημά τους να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι.

Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της κας Γεροβασίλη. Όχι υπάλληλος στο σπίτι της, αλλά υπάλληλος στο γραφείο της. Πληρωνόταν δηλαδή για να γράφει ατάκες όπως: ‘στη χώρα όπου 7% ψηφίζει Ποτάμι, γιατί είναι περίεργο που 10% ψηφίζει Χρυσή Αυγή; Τηλεσκουπίδια και φασισμός πάνε μαζί’, ‘είναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι ο άνθρωπος επιβεβαιώνει χωρίς εγκέφαλο και ψηφίζει Ποτάμι’. Πολλούς είχατε τέτοιους και τους ανταμείβετε με λεφτά του ελληνικού λαού για να βρίζουν όσους δεν σας αρέσουν. Πού τους κρύβετε; Ο εκδότης της εφημερίδας Χωνί που γέμισε αφίσες όλη τη χώρα, είναι διορισμένος κι αυτός στο γραφείο της κας Γεροβασίλη.

Ο διαχειριστής του site Olympia είναι στην υπηρεσία επικοινωνίας του κ. Καμμένου, του υπ. Αμύνης. Ο κατάλογος είναι τεράστιος και δεν θα φάω το χρόνο μου να ασχοληθώ άλλο με αυτά τα αποβράσματα. Είναι όμως το παρακράτος σας και πρέπει να πείτε την αλήθεια. Τι σας στοίχησαν; Γιατί τους πήρατε και πώς τους πληρώνατε μέχρι να γίνετε κυβέρνηση, γιατί τώρα τους πληρώνει ο ελληνικός λαός;»

Γεροβασίλη: Αλητεία και χυδαιότητα

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια. Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας.

Παίρνοντας το λόγο επί προσωπικού, η Ολγα Γεροβασίλη απάντησε και στη Βουλή στον πρόεδρο του Ποταμιού. Οπως είπε, ο κ. Θεοδωράκης «επέλεξε να ασχοληθεί με ένα νέο παιδί και ένα συνεργάτη μου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Αυτός ο νέος ασκούσε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίως. Δεν ήταν κομματόσκυλο, δεν ήταν κολλητός, δεν ήταν του κόμματος. Ήτα ένα νέο παιδί ο οποίος υπηρέτησε αυτό το οποίο κλήθηκε να κάνει με ήθος, συνέπεια με άκρατη επαγγελματικότητα. Ο κ. Θεοδωράκης σήμερα ξεπέρασε τα όρια. Χυδαιότητα και πολιτική αλητεία. Στην αρχή σκέφτηκα να τον χαρακτηρίσω με τον όρο «αεριτζής» όπως χαρακτήριζε ο ίδιος όταν δημοσιογραφούσε, όμως δεν μου φτάνει, είμαι πιο θυμωμένη».

«Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι»

Απάντηση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, έδωσε ο ειδικός σύμβουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Χριστοφορίδης (εφημερίδα Χωνί).

«Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη. Για ακόμη μία φορά, ως κοινός συκοφάντης που είσαι, βγήκες και είπες εν γνώσει σου ψέματα για μένα στη Βουλή» (σ.σ. ότι παραμένει εκδότης της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Χωνί», ενώ είναι διορισμένος συνεργάτης).

Και το σχόλιο, μέσω facebook, καταλήγει: «Ευτυχώς, η τιμωρία σου είναι κοντά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ