Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Στα χέρια της Αστυνομίας! Παραδόθηκε ο δράστης του φονικού στην Πανόρμου

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός που πυροβόλησε και σκότωσε τον 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην οδό Πανόρμου. Ο 60χρονος παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ παρέδωσε και το όπλο του. Αυτή την ώρα κρατείται και ανακρίνεται στο Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στις 17:30 της Παρασκευής, στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, δίπλα στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 68χρονος έπεσε νεκρός όταν δέχτηκε δύο ή τρεις πυροβολισμούς. Του περιστατικού προηγήθηκε έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών.

Αφορμή φέρεται να ήταν οι κάμερες ασφαλείας που είχε βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας ο γυμναστής για να έχει εικόνα από την είσοδο του γυμναστηρίου.

Σε κάποια στιγμή ο δράστης έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του και επέστρεψε κρατώντας ένα όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου.

Ο δράστης ήταν υποψήφιος βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία στις εκλογές του 2012.

Όπως είχε δημοσιεύσει η εφημερίδα «Ελευθερία» στις 20 Αυγούστου 2012, ο απόστρατος αστυνομικός με πρόσχημα την πάταξη της εγκληματικότητας συγκροτούσε παρακρατικές ομάδες προστασίας.

Την προανάκριση ανέλαβε η Ασφάλεια Αττικής.
news.in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 91 Η πολυπόθητη στιγμή έφτασε και ο Μαθιός με την Βασιλική είναι...