Την παρέμβαση της δικαιοσύνης προειδοποιεί ότι θα ζητήσει ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στην περίπτωση που οι μαθητές, στο δημοτικό σχολείο Προφήτη του δήμου Βόλβης, συνεχίσουν να απέχουν από τα μαθήματά τους λόγω των προσφυγόπουλων, σύμφωνα με το crashonline.gr.

Χθες, οι 117 μαθητές του συγκεκριμένου δημοτικού, έπειτα και από τις έντονες αντιδράσεις των γονιών τους, απείχαν για δεύτερη ημέρα από τα μαθήματα.

«Θα δούμε τι θα γίνει και σήμερα και αν συνεχιστεί η αποχή θα προσφύγουμε στον εισαγγελέα», δήλωσε στο Έθνος ο κ. Παναγιώτης Ανανιάδης, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα έχει ήδη στείλει στον εισαγγελέα την έγγραφη απόφαση των γονέων για την αποχή των παιδιών τους από τα μαθήματα, η οποία ελήφθη από μια άτυπη πενταμελή επιτροπή καθώς Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων δεν υφίσταται μετά την παραίτηση 4 εκ των 7 μελών του.

«Περιμένω την παρέμβαση του εισαγγελέα για τρεις λόγους: για το άκυρο της απόφασης, για την υποχρεωτικότητα του σχολείου και για τα όσα ρητά προβλέπονται από τον αντιρατσιστικό νόμο», προσθέτει ο κ. Ανανιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top