Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Πόρτα» σε οποιαδήποτε συναίνεση από τη ΝΔ για τις άδειες

Με άγριες διαθέσεις και απορρίπτοντας επί της αρχής τη νέα έκκληση για συναίνεση από τον Νίκο Παππά εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία, εμμένοντας αμετακίνητη στη στάση της για μετωπική σύγκρουση μέχρι την απόσυρση του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες.

Μέσω Twitter o διευθυντής του γραφείου τύπου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης έδωσε το στίγμα των προθέσεων του Μοσχάτου, τονίζοντας πως «ο Νίκος Παππάς ζητεί στον ΣΚΑΪ συναίνεση για να ρίξει “μαύρο” στα κανάλια! Συνενόχους σε αυτό δεν θα βρει. Ας το καταλάβει καλά. Φύγετε».

Αναφορικά με την άκαρπη προσπάθεια για το ΕΣΡ, συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ διερωτώνται τι νόημα έχει ένα ΕΣΡ που ο κ. Παππάς θα έχει αφαιρέσει τις αρμοδιότητές του που απορρέουν από το σύνταγμα;

Σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους είχε προηγηθεί η έκτακτη παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, με την οποία αφού κατηγόρησε για θεσμική εκτροπή την κυβέρνηση και παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, προειδοποίησε «να μην τολμήσετε να φέρετε ξανά την πραξικοπηματική τροπολογία Παππά». Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για μεθόδους που παραπέμπουν σε φασιστικά καθεστώτα, «παρακράτος ανομίας» αλλά και «νοσηρό κλίμα», τονίζοντας πως «η χώρα βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό, υπονομεύει την ποιότητα της Δημοκρατίας».

Τις επόμενες κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο μέτωπο των τηλεοπτικών αδειών αναμένεται να αποκαλύψει στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου για τους διαπιστευμένους συντάκτες ο εκπρόσωπος Τύπου, Γιώργος Κουμουτσάκος στα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΗΛΕΚΤΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς ΗΛΕΚΤΡΑ που βλέπουμε στην ΕΡΤ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 118 «Μείνε μακριά από το παιδί μου», ουρλιάζει έξαλλη η Ηλέκτρα στον Παύλο. Ο Νάσος έχει...