Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παππάς για ΝΔ: Αντί να παριστάνουν τη μετανοημένη Μαγδαληνή να βγάλουν από μέσα τους τα δαιμόνια της διαπλοκής

Για τα αποτελέσματα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών μίλησε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ο κ. Παππάς είπε για το Συνέδριο:

«Είχε χαρακτήρα ιστορικότητας το συνέδριο. Καλείται εκ των πραγμάτων να απαντήσει σε πρωτόγνωρα ερωτήματα. Εγινε πλούσιος διάλογος. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Ηταν ένα τριήμερο που αναμετρηθήκαμε με την πραγματικότητα της διακυβέρνησης. Αναδείχθηκαν οι προτεραιότητες στις οποίες έχουμε υπάρξει παραγωγικοί. Το ζητούμενο είναι να μπορέσει η Αριστερά να έχει πιο οργανωμένες επαφές με την κοινωνία. Με αυστηρά κριτήρια. Και να είμαστε ποιο ανοικτοί σε όσους προσπάθησαν να μας προσεγγίσουν».

Για το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες:

«Θέλω να υπογραμμίσω μια θεμελιώδη αντίφαση στην γραμμή της ΝΔ. Εχει δυο πυλώνες. Ο ένας είναι το ζήτημα των αρμοδιοτήτων ότι δεν πρέπει η κυβέρνηση να αποφασίζει τον αριθμό των αδειών. Και ο δεύτερος ότι όταν και αν ποτέ γίνουν κυβέρνηση θα δώσουν περισσότερες άδειες. Αυτό έχει αντίφαση. Ή η απόφαση θα πρέπει να ειναι στο ΕΣΡ ή τάζουν περισσότερες άδειες και υποκριτικά λένε ότι θίγονται. Είναι δεδομένο ότι σκέφτονται πως θα ψηφίζονται νόμοι και δεν θα εφαρμόζονται. Εχουν ψηφιστεί τόσοι νόμοι και ποτέ δεν εφαρμόστηκαν. Αντί να παριστάνουν τη μετανοημένη Μαγδαληνή να κοιτάξουν να βγάλουν από μέσα τους οριστικά τα δαιμόνια της διαπλοκής. Να κάτσουν στο τραπέζι στην διάσκεψη των προέδρων της Βουλής να συναινέσουν στον ορισμό ΕΣΡ και να κλείσει ο φαύλος κύκλος της ντροπής και της αναξιοπρέπειας. Για το ΣτΕ είπε ότι δεν μπορεί να εκτιμήσει πότε θα βγεί απόφαση. Βλέπουμε μια αδιάκοπη προσπάθεια πιέσεων από την αντίπερα όχθη. Η ΝΔ μυρηκάζει τα επιχειρήματα των καναλαρχών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ ΙΟΥΛΙΑΣ που θα βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 76-77-78 Επεισόδιο 76 Η Στάσα ανησυχώντας για την εξέλιξη...