Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Τους χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις -Εμείς θα κερδίσουμε τις εκλογές

Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα προστασίας της πρώτης κατοικίας, υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε συγκέντρωση στον Βόλο, ενόψει του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος, δε, στο νέο τηλεοπτικό χάρτη που διαμορφώνεται, σημείωσε ότι «κληρονομήσαμε μία κατάσταση ενός πλέγματος εξουσίας, που ήταν η καρδιά του συστήματος. Επρόκειτο για το μιντιακό σύστημα εξουσίας, που ήλεγχε την πολιτική, τις τράπεζες, την Δικαιοσύνη», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «είχαμε αεροπειρατία στην Ελλάδα. Είχε κλαπεί από τους μιντιάρχες ο αέρας της χώρας».

Ο κ. Παππάς εξαπέλυσε επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να ζήσουν με τις τύψεις τους, διότι η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης πολιτεύονται σαν να εκφράζουν και να εκπροσωπούν τους αποτυχόντες στο διαγωνισμό για τις άδειες».

«Η ΝΔ θέλει την θλίψη των καναλαρχών να την μεταφέρει στον ελληνικό λαό. Γι αυτό τους χαρίζουμε τις δημοσκοπήσεις και εμείς θα κερδίσουμε τις εκλογές», υπογράμμισε.

Μιλώντας στο πολυπληθές ακροατήριο ο κ. Παππάς τόνισε ότι «έχουμε ιστορικό χρέος να οικοδομήσουμε το μεγάλο, το μαζικό, το αριστερό κόμμα, που θα ηγείται της διακυβέρνησης της χώρας” και ζήτησε «να ανοίξουν οι πόρτες του κόμματος και να μπουν νέα μέλη στο ΣΥΡΙΖΑ και παράλληλα να ανοιχτεί το κόμμα προς τους φορείς, δηλαδή, τα Επιμελητήρια, τους συλλόγους, τα συνδικάτα και να αναπτυχθεί δίαυλος επικοινωνίας, διότι ο τόπος χρειάζεται ένα ανοιχτό κόμμα που θα κυβερνήσει την Ελλάδα για πολλά χρόνια».

Ο Νίκος Παππάς έκανε αναφορά και σε άλλους συνεδριακούς στόχους, τονίζοντας ότι “δεν συζητάμε για το πως θα σπάσουμε τον δικομματισμό, αλλά στο πως θα βελτιώσουμε τις σχέσεις του κόμματος με την κυβέρνηση και παράλληλα πως θα αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ τη θεωρία και την πολιτική του, την κάνει πράξη”.

.iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ