Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπλεγμένος σε σκάνδαλο δισεκατομμυρίων ο Ντι Κάπριο – Τον κατηγορούν για σχέσεις με κύκλωμα μαύρου χρήματος στη Μαλαισία

Περιβαλλοντολόγοι καλούν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να παραιτηθεί από τη θέση του ως πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών εξαιτίας των σχέσεων του με ένα σκάνδαλο μαύρου χρήματος στη Μαλαισία, το οποίο είναι υπό έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το «Bruno Mars Fund», ένας ελβετικός οργανισμός για την προστασία των τροπικών δασών, καλεί τον Ντι Κάπριο να εξηγήσει και να αποκηρύξει τις σχέσεις του με τους συνεργάτες του Μαλαισιανού πρωθυπουργού Najib Razak, οι οποίοι φέρονται να χρησιμοποίησαν κρατικά κονδύλια για να χρηματοδοτήσουν την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

«Αν ο Ντι Κάπριο είναι απρόθυμος να ομολογήσει, θα του ζητήσω να παραιτηθεί από Αγγελιοφόρος της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, γιατί στερείται αξιοπιστίας για έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Δε μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον αν δεν καταφέρουμε να σταματήσουμε τη διαφθορά.»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ακτιβιστές από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία και τη Μαλαισία ζήτησαν από τον Ντι Κάπριο να ξεπληρώσει όλα τα επίμαχα κονδύλια που έλαβε από το θετό γιο του Μαλαισιανού πρωθυπουργού.

topontiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146

Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ που βλέπουμε στο Mega. ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 145-146 Επεισόδιο 145 Ο τραυματισμός της Αμαλίας...