Περιβαλλοντολόγοι καλούν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να παραιτηθεί από τη θέση του ως πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών εξαιτίας των σχέσεων του με ένα σκάνδαλο μαύρου χρήματος στη Μαλαισία, το οποίο είναι υπό έρευνα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το «Bruno Mars Fund», ένας ελβετικός οργανισμός για την προστασία των τροπικών δασών, καλεί τον Ντι Κάπριο να εξηγήσει και να αποκηρύξει τις σχέσεις του με τους συνεργάτες του Μαλαισιανού πρωθυπουργού Najib Razak, οι οποίοι φέρονται να χρησιμοποίησαν κρατικά κονδύλια για να χρηματοδοτήσουν την ταινία «Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ».

«Αν ο Ντι Κάπριο είναι απρόθυμος να ομολογήσει, θα του ζητήσω να παραιτηθεί από Αγγελιοφόρος της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών για την κλιματική αλλαγή, γιατί στερείται αξιοπιστίας για έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Δε μπορούμε να σώσουμε το περιβάλλον αν δεν καταφέρουμε να σταματήσουμε τη διαφθορά.»
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ακτιβιστές από τη Μεγάλη Βρετανία, την Ελβετία και τη Μαλαισία ζήτησαν από τον Ντι Κάπριο να ξεπληρώσει όλα τα επίμαχα κονδύλια που έλαβε από το θετό γιο του Μαλαισιανού πρωθυπουργού.

topontiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top