Αιχμηρό σχόλιο για το κείμενο του Λάκη Λαζόπουλο, στο οποίο επιτίθεται στο ΣτΕ μετά την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά, έκανε ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του ΣΚΑΪ, Σταμάτης Μαλέλης.

«Τι να πω νομίζω ότι ο Λάκης έχει ψεκαστεί. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει. Ειλικρινά δεν ξέρω, κι εγώ τα έχω χαμένα. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχουν πάθει κάποιοι άνθρωποι τους οποίους τους σέβομαι τους εκτιμώ, είναι ταλαντούχοι», δήλωσε ο κ. Μαλέλης, μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη στο «Ε».

Αν τον είχα απέναντι μου θα του έλεγα «Γιατί; Τι σε πειράζει να είναι 10- 15 κανάλια που να τηρούν τις προϋποθέσεις, να πληρώνουν το κράτος; Τι σε πειράζει να λειτουργούν όλα με βάση ένα συγκεκριμένο δημοκρατικό πλαίσιο, νόμιμα και θεσμικά. Τι σε πειράζει να λειτουργούν θεσμικά; Ποιος είναι τελικά ο εχθρός σου; Ας μας πει ποιος είναι ο εχθρός του. Είναι η εξουσία γενικώς; Είναι ο καπιταλισμός; Είναι ο καπιταλιστής; Είναι ο καναλάρχης; Τι ακριβώς είναι; Τι έχει πάθει; Ειλικρινά θα τον ρωτούσε »Τι έχεις πάθει Λάκη;»», πρόσθεσε.

paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top