Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Το παράπονο του ΠΑΣΟΚ: Μας κλέβουν τις προτάσεις

Παράπονα έχουν στο ΠΑΣΟΚ καθώς θεωρούν ότι οι πολιτικοί τους αντίπαλοι κλέβουν τις προτάσεις της παράταξης σε διάφορα ζητήματα. «Οι προτάσεις κόποις κτώνται», λένε με νόημα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ένα τέτοιο παράδειγμα, όπως γράφει ο Μικροπολιτικός των Νέων, ήταν η μείωση των φορολογικών μερισμάτων που είχε προτείνει αρχικά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, και αντέγραψε αυτούσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ίδιο ισχύει και για τη χτεσινή πρόταση του Ποταμιού για τις τηλεοπτικές άδειες. Κι αυτό προκύπτει αν θυμηθεί κανείς ότι την περασμένη Πέμπτη η Δημοκρατική Συμπαράταξη είχε καταθέσει τη δική της πρόταση για τις τηλεοπτικές άδειες, επισημαίνοντας ως «έωλο» το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι κινδυνεύουν να χαθούν 240 εκατ. ευρώ που θα δοθούν στο Δημόσιο.

«Το ίδιο και μεγαλύτερο ποσό θα μπορούσε να εξασφαλισθεί από 8-10 (το λιγότερο) κανάλια, που με βάση τις σύγχρονες δυνατότητες μπορούν να αδειοδοτηθούν και με ένα τίμημα 20-30 εκατ. ευρώ για το καθένα. Τίμημα που το ύψος του διασφαλίζει τόσο την υγιή και βιώσιμη λειτουργία τους αλλά και την απασχόληση των 2.000 εργαζομένων των οποίων οι θέσεις σήμερα κινδυνεύουν», ανέφερε μεταξύ άλλων η πρόταση.

newsbeast.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΑΣΜΟΣ Γ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 110 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια του γ κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΣΑΣΜΟΣ που βλέπουμε στον ALPHA. ΕΠΕΙΣΟΔΙO 110 Η Εύα διαβεβαιώνει τον Μαθιό ότι δεν βρίσκεται πίσω από το...