Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Γιάννης Καλλιάνος προσχώρησε στην Νέα Δημοκρατία

Το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων συναντήθηκε με τον κ. Τάκη Θεοδωρκάκο, στενό συνεργάτη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

Την συνεργασία του με το κόμμα της ΝΔ αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας ο κ. Γιάννης Καλλιάνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, το πρώην στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων βρέθηκε το πρωί στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην οδό Πειραιώς και συναντήθηκε με τον κ. Τάκη Θεοδωρκάκο, στενό συνεργάτη του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου να αποφασίσουν τις λεπτομέρειες για την ανακοίνωση της συνεργασίας τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καλλιάνος αποχώρησε από την Ενωση Κεντρώων τον περασμένο Αύγουστο μετά από έντονη διαφωνία που είχε με τον κ. Βασίλη Λεβέντη για την πολιτική κατεύθυνση του κόμματος.

Ο τότε εκπρόσωπος τύπου και στενός συνεργάτης του κ. Λεβέντη, διαφώνησε με την τακτική προσέγγισης του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Αλέξη Τσίπρα θεωρώντας ότι εξοργίζει τους ψηφοφόρους της Ένωσης Κεντρώων. Ως σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει αποτέλεσε αυστηρή ανακοίνωση του κατά του κ. Τρύφωνα Αλεξιάδη για τον ΕΝΦΙΑ.

Η ανακοίνωση προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Λεβέντη που φέρεται να είπε προς τον συνεργάτη του πως «αν ξαναγράψεις τέτοιες ανακοινώσεις και ξαναεπιτεθείς στον κ. Αλεξιάδη και στον Σύριζα θα σε διώξω από το κόμμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 (VIDEO)

Δείτε τα επεισόδια του β κύκλου της τηλεοπτικής σειράς ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ που βλέπουμε στον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον...