Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η “μάχη” για τα ψηφοδέλτια της ΝΔ [Ονόματα]

Όσο πυκνώνει η φημολογία για πρόωρες εκλογές και η ΝΔ αυξάνει το δημοκοπικό της προβάδισμα, τόσο θα εντείνονται και οι “γκρίνιες” για τη στελέχωση των ψηφοδελτίων ανά την Ελλάδα.
Όπως είχαμε αναφέρει και πριν λίγες ημέρες, ειδικά στην επαρχία, εχει ξεκινήσει μία έντονη “ζύμωση” μεταξύ υποψηφίων αλλά και με την ηγεσία της ΝΔ, για τα ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, έντονο είναι το παρασκήνιο σε δύο νομούς, με τις υποψηφιότητες δύο στενών συνεργατών του Προέδρου της ΝΔ. Ο λόγος για τη Σοφία Ζαχαράκη και τον Μακάριο Λαζαρίδη. Στην Ευρυτανία και στην Καβάλα, αντίστοιχα.

Για την μονοεδρική της Ευρυτανίας, απ’ ότι φαίνεται, η ηγεσία της ΝΔ σκέφτεται σοβαρά να εντάξει στο ψηφοδέλτιο, την προσφάτως ορισθείσα, αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου του κόμματος, Σοφία Ζαχαράκη.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει “πονοκέφαλο” στον Βουλευτή Ευρυτανίας Κώστα Κοντογεώργο, ο οποίος κέρδισε την έδρα στις περασμένες εκλογές απ’ τον ΣΥΡΙΖΑ. Να τονίσουμε ότι ο νυν Βουλευτής είναι του περιβάλλοντος Μπακογιάννη που προκαλεί επιπλέον πρόβλημα, καθώς είναι καθοριστικής σημασίας το πρόσωπο που στηρίζει στην Ευρυτανία ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Στην Καβάλα, έπισης, “πρόβλημα” έχει προκαλέσει στον τοπικό Βουλευτή, Νίκο Παναγιωτόπουλο, η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στενού συνεργάτη και υπεύθυνου γραφείου τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριου Λαζαρίδη. Να θυμίσουμε ότι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ηταν αυτός που όταν το 2009 ,το ισχυρό τότε, ΠΑΣΟΚ εξέλεγε 3 βουλευτές, ήταν ο μοναδικός βουλευτής της γαλάζιας παράταξης που κατάφερε να εκλεγεί. Η “ανάστατωση” στην τοπική ΝΔ έχει προκληθεί καθώς ο Μακάριος Λαζαρίδης είναι αρκετά χρόνια στο πλευρό του Προέδρου της ΝΔ που συνεπάγεται και την ανάλογη στήριξη στο πρόσωπο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ