Για «αυτοεξευτελισμό» των συνδικαλιστών του ΕΚΑB έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης με σκοπό να αποκρούσει τις καταγγελίες που θέλουν τον οργανισμό να ιδιωτικοποιείται με κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

Ειδικότερα, με παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητήθηκε η επίμαχη τροπολογία κατηγόρησε τους συνδικαλιστές όπως τον επικεφαλής του ΙΣΑ, της ΠΟΕΔΗΝ αλλά και του ΕΚΑΒ ότι «αυτοεξευτελίζονται» και εξέφρασε την άποψη ότι η σημερινή κινητοποίηση του ΕΚΑΒ είναι «τηλεοπτικό αγωνιστικό σόου» συγκεκριμένων ατόμων που βλέπουν ότι δεν θα έχουν ρόλο.

Ο ίδιος δε, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει τη ιδιωτικοποίηση του ΕΚΑΒ ενώ πρόσθεσε ότι η ρύθμιση για την χρήση ιδιωτικών μέσων σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης προβλέπεται από το 1990.

«Ο αντιπολιτευτικός οίστρος τυφλώνει και τότε κάποιοι χτυπούν το κεφάλι τους στο τοίχο» είπε ο κ. Πολάκης για να προσθέσει «Δίνουμε 12.000.000 ευρώ το χρόνο και βγαίνουν και μιλούν. Αντί να πουν ευλόγησον».

paraskhnio.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top