Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η απόφαση του ΣτΕ ενίσχυσε τη δικαιοσύνη και τη Συνταγματική νομιμότητα

Γράφει ο Στέλιος Φενέκος*

Το ΣτΕ με την απόφασή του τήρησε την Συνταγματική νομιμότητα και έβαλε φρένο στις βουλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για απαξίωση του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης.

Τέτοιες ιστορικές αποφάσεις ενισχύουν τους Δημοκρατικούς θέσμους, ελέγχουν την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία και αποτρέπουν τον αυταρχισμό.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι ακόμη πιό σημαντική διότι ελήφθη παρά τις μεθοδεύσεις, τις πιέσεις και την ηθική σπίλωση που επιχειρήθηκε προς τους δικαστές και αποτελεί ιστορικό σημείο αναφοράς, έναν φωτεινό φάρο για να ξαναβρούμε την πορεία μας προς την αποκατάσταση της Συνταγματικής νομιμότητας.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ, ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ

Ακούγοντας τις δηλώσεις Γεροβασίλη, μόνο οίκτο και ντροπή μπορώ να αισθανθώ για αυτήν, γιατί είναι φανατική, πολιτικά και κοινωνικά αγράμματη, ένα κακό δείγμα αλαζονικού ανθρώπου που δεν έχει μέτρο, δημαγωγού, αγροίκου και βάναυσου που προσβάλλει κάθε δημοκράτη πολίτη.

*Ο Στέλιος Φενέκος είναι πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κρήτη: Φορτηγό τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Επιχείρησε η πυροσβεστική – Πρόλαβε να βγει από το όχημα ο οδηγός «Συναγερμός» σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας στις Αρχές εξαιτίας ενός φορτηγού που τυλίχθηκε...