Γράφει ο Στέλιος Φενέκος*

Το ΣτΕ με την απόφασή του τήρησε την Συνταγματική νομιμότητα και έβαλε φρένο στις βουλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ για απαξίωση του Συντάγματος και της Δικαιοσύνης.

Τέτοιες ιστορικές αποφάσεις ενισχύουν τους Δημοκρατικούς θέσμους, ελέγχουν την νομοθετική και εκτελεστική εξουσία και αποτρέπουν τον αυταρχισμό.

Η συγκεκριμένη απόφαση είναι ακόμη πιό σημαντική διότι ελήφθη παρά τις μεθοδεύσεις, τις πιέσεις και την ηθική σπίλωση που επιχειρήθηκε προς τους δικαστές και αποτελεί ιστορικό σημείο αναφοράς, έναν φωτεινό φάρο για να ξαναβρούμε την πορεία μας προς την αποκατάσταση της Συνταγματικής νομιμότητας.

ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΟ, ΑΛΑΖΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΗ

Ακούγοντας τις δηλώσεις Γεροβασίλη, μόνο οίκτο και ντροπή μπορώ να αισθανθώ για αυτήν, γιατί είναι φανατική, πολιτικά και κοινωνικά αγράμματη, ένα κακό δείγμα αλαζονικού ανθρώπου που δεν έχει μέτρο, δημαγωγού, αγροίκου και βάναυσου που προσβάλλει κάθε δημοκράτη πολίτη.

*Ο Στέλιος Φενέκος είναι πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top