Να μεταφερθούν οι αρμοδιότητες για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών στο ΕΣΡ ζήτησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.

Καταλόγισε «βιασύνη» στην κυβέρνηση, την κάλεσε πρώτα να διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας και μετά να νομοθετήσει.

«Εφόσον την Δευτέρα κατατεθεί ο νέος νόμος, τότε θα έχουμε έναν επιπλέον κόμπο στον Γόρδιο Δεσμό» υποστήριξε ο κ. Δένδιας, ο οποίος επανέλαβε ότι πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να συσταθεί το ΕΣΡ.

Ο ίδιος μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο συναίνεσης στη διαμόρφωση μίας μεταβατικής περιόδου έως τον νέο διαγωνισμό, υπό την προϋπόθεση ωστόσο, να βρίσκεται υπό την εποπτεία του ΕΣΡ.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να αφήσει τα παιδικά παιχνίδια και ας διαβάσουμε ακόμη και μαζί, το σκεπτικό του ΣτΕ» επισήμανε και την κατηγόρησε για «παιδιάστικους αριστερισμούς».

parapolitika.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top