Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γυρίστε τον κόσμο και πάρτε το… σπίτι σας μαζί

Εκείνοι που θέλουν στα ταξίδια τους να απολαμβάνουν τις ανέσεις του σπιτιού τους έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνδυάσουν και την περιπέτεια του ταξιδιού και τη βολή του σπιτιού, αγοράζοντας ένα σπίτι που… μπορούν να το πάρουν μαζί τους, όπως διαβάζουμε στο newsbeast.gr.

Αυτή είναι η πρόταση της εσθονικής εταιρείας Kodasema, η οποία λανσάρει το σπίτι που εύκολα διαλύεται εις τα εξ ων συνετέθη και επανασυναρμολογείται σε μόλις 4 ώρες.

Πρόκειται για το σπίτι Koda που είναι κατά κύριο λόγο φτιαγμένο από τσιμέντο αλλά τα εργοστασιακά μέρη του μπορούν εύκολα να αποσυναρμολογηθούν.

Στην πλήρη ανάπτυξή του το σπίτι έχει εμβαδό 25 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο. Για όποιον θέλει περισσότερο χώρο, διατίθενται προς πώληση επιπλέον μονάδες που προστίθενται στη βασική κατασκευή.

Για το στήσιμο του σπιτιού τα μόνα απαραίτητα είναι υποδοχές παροχής νερού, ηλεκτρικού και αποχέτευσης ενώ το σπίτι είναι απολύτως φιλικό προς το περιβάλλον. Στην οροφή είναι εξοπλισμένο με ηλιακά πάνελ κι έτσι παράγει περισσότερη ενέργεια από όση χρησιμοποιεί.

Το σπίτι προγραμματίζεται να πωλείται μόνο στην Εσθονία με αντίτιμο 95.000 δολάρια.

bedroom2bedroom3bedroom4bedroom5bedroom1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κίνδυνος για πλημμύρες σε Θεσσαλία και άλλες περιοχές

Από αύριο Παρασκευή (19/4), αναμένεται αισθητή επιδείνωση του καιρού, με τη μετεωρολόγο Χριστίνα Ρήγου να προβλέπει μια 24ωρη περίοδο άσχημου καιρού. Η γνωστή μετεωρολόγος αναφέρει...