Νέα φασιστικό παραλήρημα από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας της κυβέρνησης κ. Παύλο Πολάκη μετά την απόφαση του ΣτΕ που ακυρώνει το φασιστικό νόμο Παππά και την προσπάθεια της κυβέρνησης να ελέγξει την ενημέρωση.

Ο υπουργός δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την δικαστική απόφαση "Δικαστικό πραξικόπημα" και να πει ότι "Έχουμε πόλεμο και η Αριστερά ξέρει να πολεμάει" συνεχίζοντας τη μεγαλύτερη αθλιότητα του ΣΥΡΙΖΑ και όλου του εσμού των κυβερνώντων πέρα από όλα τα άλλα δεινά που έχουν επιφέρει να επιχειρούν με ξάθε τρόπο να διχάζουν τους Έλληνες.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στην προσωπική του σελίδα στα social media:

"Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν με δικαστικά πραξικοπήματα .
Όπως και με το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημοςιο τομέα ,όπως με το Γιαννοπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

Υγ1 Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκαναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς από τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!

Υγ2 όταν μίλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο περιστέρι, μου την έπεσαν με "ιερή αγανάκτηση" όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ποτάμι για "ασέβεια " .Κάτι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!!

Υγ3 ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!"

+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top