Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξυλοκοπήθηκε ο μάρτυρας που κατέγραψε τα τελευταία λεπτά του Παντελίδη

Η μετάφραση της έκθεσης Γερμανών μηχανικών της Mercedes για το τι έχει καταγράψει ο εγκέφαλος του πολυτελούς SUV που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης δεν έχει ολοκληρωθεί με αποτέλεσμα το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της Τροχαίας να βρίσκεται στον «πάγο».

Ποιος έδειρε τον μάρτυρα;

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη έχει πολλά παράπονα από τις καθυστερήσεις και την αδυναμία των ανακριτικών αρχών να ικανοποιήσουν τα αιτήματά τους προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ξυλοκοπήθηκε ο μάρτυρας

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός άνδρα, αυτόπτη μάρτυρα του τροχαίου δυστυχήματος, ο οποίος είχε καταγράψει με το κινητό του τα πρώτα λεπτά της μοιραίας πρόσκρουσης και ήταν έτοιμος να καταθέσει στις αρχές, ωστόσο μια εβδομάδα μετά το μοιραίο συμβάν, έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστο.

Μετά από την επίθεση, ο μάρτυρας διστάζει να καταθέσει για το δυστύχημα του γνωστού τραγουδιστή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου έξι ώρες μετά τη μοιραία πρόσκρουση η Αστυνομία επέστρεψε το κινητό του Παντελή Παντελίδη στην οικογένεια, όμως είχε σβηστεί μέρος των εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

Η οικογένεια του τραγουδιστή προσπάθησε να ανακτήσει τις χαμένες κλήσεις ζήτησαν βοήθεια από ειδικούς, δίχως επιτυχία. Τελικά, ζήτησαν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου από την αστυνομία.

Το πόρισμα της Mercedes

Η έκθεση των μηχανικών της Mercedes εστάλη τέλη του περασμένου Ιουνίου, ωστόσο δεν έχει ακόμη μεταφραστεί, με αποτέλεσμα να μην έχει κλείσει η δικογραφία. Έτσι, η Τροχαία δεν μπορεί να καλέσει μάρτυρες ή να στείλει στοιχεία στην οικογένεια, η ανακρίτρια δεν μπορεί να προχωρήσει τη διαδικασία, με αποτέλεσμα η υπόθεση να βαλτώνει ακόμα και στο θέμα των αποζημιώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 (VIDEO)

Δείτε το νέο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ που βλέπουμε ατον ΑΝΤ1 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την Έλσα και την...