Μέσω Twitter σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης τα όσα είπε σε βάρος του ο Γιάννης Στουρνάρας, στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

«Η απάντησή μου στον Γιάννη Στουρνάρα στην Εφημερίδα των Συντακτών του Σαββάτου», προανήγγειλε ο πρώην υπουργός Οικονομικών. «Ως τότε ας επεκτείνουν την Πτώχευση προσποιούμενοι ότι την απέτρεψαν!», έγραψε ακόμη στην ανάρτησή του.

Μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος έριξε «βόμβες» κατά του κ. Βαρουφάκη.

Απαντώντας στο γιατί δεν παρενέβη για την εκροή κεφαλαίων, ο κ. Στουρνάρας «έδειξε» ευθέως τον κ. Βαρουφάκη, αναφέροντας ότι εξαιτίας του η ΕΚΤ σταμάτησε να δέχεται τα ελληνικά ομόλογα στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Στουρνάρας αποκάλυψε ότι ο κ. Βαρουφάκης πήγε στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ και είπε ότι είναι υπουργός Οικονομικών μιας χρεοκοπημένης χώρας. «Τους είπα ''μην τον λαμβάνετε υπόψιν σας''» πρόσθεσε ο κ. Στουρνάρας και συμπλήρωσε ότι του απάντησαν «δεν μπορούμε να μην τον λάβουμε υπόψιν είναι υπουργός Οικονομικών».

iefimerida.gr
+1 επιπλέον

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top