Όλο και περισσότεροι εκτιμούν ότι θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο η σημερινή συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής για τη συγκρότηση του ΕΣΡ καθώς οι διαφωνίες μοιάζουν ανυπέρβλητες, όπως διαβάζουμε στο paraskhnio.gr.

«Η συνέχιση της άρνησης για τη συγκρότηση του , το μόνο που θα καταδεικνύει είναι την επιδίωξη για τη συνέχιση της ασυδοσίας» απαντά το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο υποστηρίζει ότι υπό το φως των εξελίξεων σχετικά με την απόφαση του ΣτΕ, οι αρμοδιότητες για τη διεξαγωγή νέου διαγωνισμού θα περάσουν με νέα νομοθετική πρωτοβουλία εξ ολοκλήρου στο ΕΣΡ και συνεπώς «δεν υπάρχει πλέον καμία δικαιολογία για την αντιπολίτευση».

Η αντιπολίτευση ζητά όλες οι αρμοδιότητες για το διαγωνισμό να περάσουν ξανά στην ανεξάρτητη αρχή, να αποσυρθεί η πρόταση για τον πρώην υπουργό Βύρωνα Πολύδωρα και να αποσαφηνιστεί πόσοι θα πάρουν προσωρινή βεβαίωση λειτουργίας για κανάλια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απόψεις
του logia-starata.blogspot.com, και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

Οι διαφωνίες είναι θεμιτές ή και απαραίτητες Η θέση φέρνει την αντίθεση και με λίγη διάθεση ίσως βρεθεί η σύνθεση. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια.

Υβριστικά ή προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται.

loading...

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
 
Top