Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεφαλονιά: Άρπαξαν από ιατρείο συνταγές φαρμάκων και σφραγίδα

Τα 49 ναρκωτικά χάπια που είχαν στην κατοχή τους χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη ιατρική συνταγή, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά σε δυο νεαρούς χρήστες

Τα 49 ναρκωτικά χάπια που είχαν στην κατοχή τους χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη ιατρική συνταγή, φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά σε δυο νεαρούς χρήστες οι οποίοι σκέφτηκαν να αγοράσουν κι άλλα με δική τους… συνταγογράφηση, χρησιμοποιώντας κλεμμένο συνταγολόγιο!

Έτσι, οι δυο Έλληνες ηλικίας 19 και 29 χρόνων τρύπωσαν σε ένα ιατρείο στην Κεφαλονιά και άρπαξαν την σφραγίδα του γιατρού και ένα συνταγολόγιο! Αμέσως μετά, το έβαλαν στα πόδια αλλά η υπάλληλος του ιατρείου ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από άνδρες των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ και Ο.Π.Κ.Ε.. Οι δράστες εντοπίστηκαν μέσα σε λίγα λεπτά και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλονιάς, ενώ τα κλοπιμαία που κατασχέθηκαν μαζί με τα χάπια τα οποία είχαν πάνω τους, επιστράφηκαν στο ιατρείο.

*** Δυο συλλήψεις έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ο.Π.Κ.Ε. σε διαφορετικές περιοχές της Μαγνησίας για κατοχή ναρκωτικών. Στην πρώτη από αυτές, συνελήφθη ένας 42χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 25 ναρκωτικά χάπια και στη δεύτερη ένας 24χρονος που είχε πάνω του κοκαΐνη βάρους 0,28 γραμμαρίου και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 (VIDEO)

Δείτε τα νέα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1 ΨΥΧΟΚΟΡΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρεvoχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το...